ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
خانوم ماداگاسکاری باز گلی به جمال تو!!!
levrone
مخلوط کن
نه بابا شما جزو کارشناسا و هیئت ژوری
مخلوط کن
ننش کلی نذر کرده بود ...یه چشش اشک بود یکیش خون تا این دختر یه چیزی بشه
gilas
الهی چی کشیده ننش تو این 8 ساعت
The one
ادم تا بخواد اه بگه كه سي ثانيه شده ! اين حتما يا لال بوده همون گنگ كه اسم مسابقه هم هست يا سر پايي وصلت مي كردن!!
مخلوط کن
گفتم که عزیزم این دوشیزه دعای خیر مادر پدر پشت سرش بوده ..دیگه اه نمیگفته تمرکزش رو کار بوده ..چه مسکنی بهتر از حمایت خانواده؟
carlos
The one
مرسي ليلا جون خيلي خنديدم
Holtek
levrone
د نه د نمیشه دیگه
میدونی اینکار تو مثل چیه؟ مثل اینکه یک نفر با دوست دخترش باشه دختره همش خودشو به پسره بچسبونه عشوه بیاد لباساشم کم کنه آخرش بگه خیلی خسته ام! خوابم میاد
لینکشو برام بفرست مام دانلود کنیم دکتر جان! فقط برای ارضاء حس کنجکاوی!
mz56mz
به علت كمبود وقت و نبودن فرصت و شلوغ بودن سرمان از گرفتم پيشنهادهاى ديگر معذوريم برنامه هاى فعلى كمك و عرض تسليت به شوهر مردگان ماداگاسکار و شركت در مسابقه ركورد زنى در كشور لهستان هستيم تا به افتخارات اون ذليل مرده اضافه نماييم در نتيجه از Gormesabzi عزيز تمنا ميكنيم براى تاپيك و پيشنهاد بعدى فرصتى قرار دهند تا ما از اين برنامه ها فارغ اييم و سلام
مخلوط کن
مرسي ليلا جون خيلي خنديدم
صد رحمت به در اداره
دیگه ۲ راهی نیست که قرار شد برید همون ماداگاسکار ، اینو میگن بی کیفیت ...۴۴.۵ ثانیه بیشتر نیست ..ولی اون یکی محدودیت زمانی نداره شارژِ ایرانسل ۵۰۰۰ تومنی هم نمیخواد...با مکان یا بی مکان هم فرقی نمیکنه ..تازه اگه ازتون راضی باشه خانومای همسایه رو هم میاره...شهرستانای اطرافم میاد به خرج خودش!!
مخلوط کن
Dr.GSM,
بیا بهروز ..دکی فیلمشو دیده وسعت تعریف میکنه
دکی با صدای بلند تعریف کن همه بشنون
Holtek
بابا ماله 4-5 سال پیش بود ، خودشم لامصب 5-6 گیگا بود
مخلوط کن
به علت كمبود وقت و نبودن فرصت و شلوغ بودن سرمان از گرفتم پيشنهادهاى ديگر معذوريم برنامه هاى فعلى كمك و عرض تسليت به شوهر مردگان ماداگاسکار و شركت در مسابقه ركورد زنى در كشور لهستان هستيم تا به افتخارات اون ذليل مرده اضافه نماييم در نتيجه از Gormesabzi عزيز تمنا ميكنيم براى تاپيك و پيشنهاد بعدى فرصتى قرار دهند تا ما از اين برنامه ها فارغ اييم و سلام
باشه پس با این حساب باید بعدش یه مدت کامل استراحت کنید.پس من تاپیک هائی از این دستو تا اطلاع ثانوی تعطیل میکنم ...حالتون که جاش اومد خبرم کنید مقصد بعدی مشخص بشه...منتظر ارسام میمونیم..ایشون لیدر تور هستن
خوب پس انتظار داشتید ۶۴۶ نفر تو ۲/۳ MG جا بشه
مخلوط کن
Holtek
دکی با صدای بلند تعریف کن همه بشنون
گفتاری نمیشه تعریف کرد باید بهمراه پاتنومیم باشه
نمایش یا پنهان متن
فقط در ضمیمه اضافه کنم که اینا 646 نفر بودن ، همش 10-20 تفر که هی دور میردن ( البته چند نفر هم آمادشون میکردن )الهام
من بدون تصویر نمیتونم موضوع رو درک کنم.مغز من تصویری جواب میده
الهام
من بدون تصویر نمیتونم موضوع رو درک کنم.مغز من تصویری جواب میده
این بالا پایین 18 نداره بذار باشه هرکی میتونه استفادشو ببره.شاید سبب خیر شدیم
maryamlondon1
ولی قهرمانی غرورانگیزیه! باید به باباش تبریک گفت واسه تربیت همچین اعجوبه ای!
وای خدای دارم از خنده سکته میزنم
هادی بادبانها را عوض کنید حرکت به سوی لهستان
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→