₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » خانوم ماداگاسکاری باز گلی‌ به جمال تو!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » خانوم ماداگاسکاری باز گلی‌ به جمال تو!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

خانوم ماداگاسکاری باز گلی‌ به جمال تو!!!

2692 بازدید، 65 پست، نویسنده: مخلوط کن

• levrone

یکی منو از تو این تایپیک بندازه بیرون! :23:

• مخلوط کن

نقل قول: levrone
    یکی منو از تو این تایپیک بندازه بیرون! :23:

نه بابا شما جزو کارشناسا و هیئت ژوری :25: هستی‌ کجا بری محاسباتتم که حرف نداشت .. :23:

• مخلوط کن

نقل قول: gilas
    دستت نَنَش درد نکنه با این دختر بزرگ کردنش :4:

ننش کلی‌ نذر کرده بود ...یه چشش اشک بود یکیش خون تا این دختر یه چیزی بشه :79:

• gilas

نقل قول: Gormesabzi
    ننش کلی‌ نذر کرده بود ...یه چشش اشک بود یکیش خون تا این دختر یه چیزی بشه

الهی چی کشیده ننش تو این 8 ساعت :4:

• The one

:23:
    چهل شش(646)مرد همبستر شد

می باید بین سی تا شصت ثانی

ادم تا بخواد اه بگه كه سي ثانيه شده ! اين حتما يا لال بوده همون گنگ كه اسم مسابقه هم هست يا سر پايي وصلت مي كردن!! :23:

• مخلوط کن

نقل قول: The one
    ادم تا بخواد اه بگه كه سي ثانيه شده ! اين حتما يا لال بوده همون گنگ كه اسم مسابقه هم هست يا سر پايي وصلت مي كردن!! :23:

گفتم که عزیزم این دوشیزه دعای خیر مادر پدر پشت سرش بوده ..دیگه اه نمیگفته تمرکزش رو کار بوده ..چه مسکنی بهتر از حمایت خانواده؟ :24: :23:

• carlos

چرا ملت رو سر دو راهي ميذارين ؟ 852

• The one

جدا از بي كيفيتيش عين مك درايو بوده يا دروازه ي اداره كه شونصدتا كارمند اومدن كارت زدن و رفتن !!!! :23:
    مرسي ليلا جون خيلي خنديدم :11:

• Holtek

یبار دنبال یه کتاب در مورد CCNA بودم ، شب گذاشتم دانلود بشه ، صبح بازش کردم دیدم فیلم این مسابقه است :9:

• levrone

د نه د نمی‌شه دیگه :4: ...اگه بذارم فیلمشو میزارم ۸ ساعت هست :19: ..کیفیت بلو ری ...صدا دی وی دی...بذارم یا نه :50:

میدونی اینکار تو مثل چیه؟ مثل اینکه یک نفر با دوست دخترش باشه دختره همش خودشو به پسره بچسبونه عشوه بیاد لباساشم کم کنه آخرش بگه خیلی خسته ام! خوابم میاد :15:

نقل قول: Dr.GSM
    یبار دنبال یه کتاب در مورد CCNA بودم ، شب گذاشتم دانلود بشه ، صبح بازش کردم دیدم فیلم این مسابقه است :9:

لینکشو برام بفرست مام دانلود کنیم دکتر جان! فقط برای ارضاء حس کنجکاوی! :4:

• mz56mz

بيانيه از كاكو ارسام و عمو محمود به ليلا خانم عزيز

به علت كمبود وقت و نبودن فرصت و شلوغ بودن سرمان از گرفتم پيشنهادهاى ديگر معذوريم برنامه هاى فعلى كمك و عرض تسليت به شوهر مردگان ماداگاسکار و شركت در مسابقه ركورد زنى در كشور لهستان هستيم تا به افتخارات اون ذليل مرده اضافه نماييم در نتيجه از Gormesabzi عزيز تمنا ميكنيم براى تاپيك و پيشنهاد بعدى فرصتى قرار دهند تا ما از اين برنامه ها فارغ اييم و سلام

:84:

• مخلوط کن

نقل قول: The one
    جدا از بي كيفيتيش عين مك درايو بوده يا دروازه ي اداره كه شونصدتا كارمند اومدن كارت زدن و رفتن !!!! :23:
    مرسي ليلا جون خيلي خنديدم :11:

صد رحمت به در اداره :28:

نقل قول: carlos
    چرا ملت رو سر دو راهي ميذارين ؟ 852

دیگه ۲ راهی‌ نیست که قرار شد برید همون ماداگاسکار ، اینو میگن بی‌ کیفیت ...۴۴.۵ ثانیه بیشتر نیست ..ولی‌ اون یکی‌ محدودیت زمانی‌ نداره شارژِ ایرانسل ۵۰۰۰ تومنی هم نمیخواد...با مکان یا بی‌ مکان هم فرقی‌ نمی‌کنه ..تازه اگه ازتون راضی‌ باشه خانومای همسایه رو هم میاره...شهرستانای اطرافم میاد به خرج خودش!! :4:
    میدونی اینکار تو مثل چیه؟ مثل اینکه یک نفر با دوست دخترش باشه دختره همش خودشو به پسره بچسبونه عشوه بیاد لباساشم کم کنه آخرش بگه خیلی خسته ام! خوابم میاد :15:

:23:

• مخلوط کن

Dr.GSM,

بیا بهروز ..دکی فیلمشو دیده وسعت تعریف می‌کنه :93:

دکی با صدای بلند تعریف کن همه بشنون :93: [/b]

• Holtek

لینکشو برام بفرست مام دانلود کنیم دکتر جان! فقط برای ارضاء حس کنجکاوی!

بابا ماله 4-5 سال پیش بود ، خودشم لامصب 5-6 گیگا بود

• مخلوط کن

نقل قول: mz56mz
    بيانيه از كاكو ارسام و عمو محمود به ليلا خانم عزيز

به علت كمبود وقت و نبودن فرصت و شلوغ بودن سرمان از گرفتم پيشنهادهاى ديگر معذوريم برنامه هاى فعلى كمك و عرض تسليت به شوهر مردگان ماداگاسکار و شركت در مسابقه ركورد زنى در كشور لهستان هستيم تا به افتخارات اون ذليل مرده اضافه نماييم در نتيجه از Gormesabzi عزيز تمنا ميكنيم براى تاپيك و پيشنهاد بعدى فرصتى قرار دهند تا ما از اين برنامه ها فارغ اييم و سلام

باشه پس با این حساب باید بعدش یه مدت کامل استراحت کنید.پس من تاپیک هائی از این دستو تا اطلاع ثانوی تعطیل می‌کنم ...حالتون که جاش اومد خبرم کنید مقصد بعدی مشخص بشه...منتظر ارسام میمونیم..ایشون لیدر تور هستن :23:
    خودشم لامصب 5-6 گیگا بود

خوب پس انتظار داشتید ۶۴۶ نفر تو ۲/۳ MG جا بشه :23:

• مخلوط کن

راستی‌ یکی‌ از مدیرای نیکوکار یه عکس کوچیک هم بذاره واسه تاپیک ....الان دیدم ۲۵ نفر مهمان دارن این تاپیک رو می‌بینن ...آبرو داری بشه :24:

• Holtek

بیا بهروز ..دکی فیلمشو دیده وسعت تعریف می‌کنه :93:
    دکی با صدای بلند تعریف کن همه بشنون :93: [/b]

گفتاری نمیشه تعریف کرد باید بهمراه پاتنومیم باشه
    خوب پس انتظار داشتید ۶۴۶ نفر تو ۲/۳ MG جا بشه :23:

نمایش یا پنهان متنفقط در ضمیمه اضافه کنم که اینا 646 نفر بودن ، همش 10-20 تفر که هی دور میردن ( البته چند نفر هم آمادشون میکردن )

• الهام

Gormesabzi,
    من بدون تصویر نمیتونم موضوع رو درک کنم.مغز من تصویری جواب میده :4:

• الهام

Gormesabzi,
    من بدون تصویر نمیتونم موضوع رو درک کنم.مغز من تصویری جواب میده :4:
    نقل قول: دلشاد
    با اجازه انتقالش دادم به بخش هجده

این بالا پایین 18 نداره بذار باشه هرکی میتونه استفادشو ببره.شاید سبب خیر شدیم :4:

• maryamlondon1

مش نفری 44.5 ثانیه؟! وُلِک جاسم آبادانی که 44 ساعت رکورد زده!

ولی قهرمانی غرورانگیزیه! باید به باباش تبریک گفت واسه تربیت همچین اعجوبه ای!

نقل قول: Life Dream
    واي خدا مردم از خنده هادي برو اون بليطا رو پس بده براي لهستان بليط بگير، برو تا تموم نشده

نه عزیزم این خانوم قهرمان ..تماماً تغذیش پروتئین مرغوب واسه همین ورزیدست

نه عزیزم این خانوم قهرمان ..تماماً تغذیش پروتئین مرغوب واسه همین ورزیدست

نقل قول: بچه مثبت
    تو زنده میمونی رفیق

نقل قول: نخبه
    منم که همون رو نوشتم

نقل قول: gilas
    دستت نَنَش درد نکنه با این دختر بزرگ کردنش

وای خدای دارم از خنده سکته میزنم 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 299
    هادی بادبانها را عوض کنید حرکت به سوی لهستان :111: وای خدا از دست لیلی با این تاپیکهای خفنش :23: لیلی ادرس بده به بهروز بیچاره کف کرده :23: عکس با حجاب کلودیا بزار :23: بذار

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: