₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » روزی که من،من شدم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » روزی که من،من شدم

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

روزی که من،من شدم

639 بازدید، 33 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

فردا روز بزرگی برای من در زندگیمه این تاپیک رو برای کسی زدم که بیشترین تاثیر رو در زندگی من داشته و داره و من عاشقشم گفتم شاید با این کارم بیشتر بهم توجه کنه و دعامو بشنوه

تصویر در دسترس نیست

الهی چون در تو نگرم از جمله تاج دارانم و چون در خود نگرم از جمله خاکسارانم خاک بر باد کردم و بر تن خود بیداد کردم و شیطان را شاد
    الهی در سر خمار تو دارم و در دل اسرار تو دارم و بر زبان اشعار تو
    الهی اگر گویم ستایش و ثنای تو گویم و اگر جویم رضای تو جویم
    الهی اگر طاعت بسی ندارم اندر دو جهان جز تو کسی ندارم .
    الهی ظاهری داریم بس شوریده و باطنی داریم بخواب غفلت آلوده و دیده ای پر آب گاهی در آتش می سوزیم و گاهی در آب دیده غرق .

خدایا...پروردگارا...کمکم کردی ، کمکم کردی که بتوانم پنجره ی دلم را روبه حقیقت بگشایم...
    خدایا...یاریم کردی که مرغ خسته دلم راکه دیری است دراین قفس زندانی بود، درآسمان آبی عشق تو پرواز دهم...
    خدایا..پروردگارا...یاریم کردی که شوق پرواز را همیشه درخود زنده نگهدارم .....
    خدایا...همیشه گفته ام که تورادوست دارم...حالا هم باتمام وجود فریاد می زنم: خدایا........دوستت دارم.....
    خدایا،شرمنده ام از زیادی گناهانی که انجام داده ام ،شرمنده ام.
    خدایا از قدر نشناسی خودم ، ازاین که هر روز باعث ناراحتی تو می شوم شرمسارم.
    خدایا چه بگویم ازکدامین گناهم نزد تو طلب عفوکنم.خدایا به کدامین گناه اشک شرم از دیده جاری سازم.
    هروقت که خواستم زبان به حمد وثنایت بگشایم.اشک در دیدگانم جمع شدوبغض شرم وپشیمانی ازگناهان دیگرمجال سخن گفتنم نداد.
    خدایا ،مرا ازاین منجلابی که درآن گرفتارشده ام نجاتم ده.به این پرنده ی اسیر پر وبالی ده تا خودش را ازاین قفس رهایی بخشد وطعم آزادی ورهایی را تجربه کند .
    خدایا، مرا فرصتی ده تاپاک بودن راتجربه کنم وبتوانم حتی برای یک لحظه آنچه باشم که تومی خواهی
    خدایا، چگونه می توانم روی به سوی تو بیاورم وزبان به حمدوثنایت بگشایم درحالی که خودازکرده خویش آگاهم
    چگونه می توانم طلب عفو وبخشش کنم درحالی هنوزشعله های عصیان دردرونم فروزان است.
    بار الهی ها،توازعلاقه ی من نسبت به خودت آگاهی ومی دانی که چقدر مشتاق رسیدن توام ولی هروقت که تصمیم گرفتم که به سوی توبیایم گناه به سراغم آمد و مرا ازتو دورساخت.
    همیشه آرزویم این بوده است که حتی برای یک روزکه شده آنچه باشم که تو می خواهی وآنچه کنم که تو می پسندی ولی افسوس این نفس سرکش تا کنون مجال برآورده شدن این آرزو را به من نداده است.
    بار الهی ها، می ترسم، ازخویش وازاین سرنوشتی درانتظارمن است می ترسم.ازاین بیابان وشوره زاری که درپیش روی من است
    می ترسم.می ترسم که مرگ به سراغم بیایدآرزوی رسیدن به تو را این بار ازمن بستاند.
    پس ای پروردگاربی همتا به لطف وکرم خویش مرا ازمرداب رهایی ده وتوانی ده خویشتن را از هرچه بدی است پاک کنم.
    خدایا به من فرصتی ده تاعاشق بودن راتجربه کنم خدایا به حق محبوبت حسین بار دیگر فرصتم ده فرصتم ده

• mati

نقل قول: hadi04
    فردا روز بزرگی برای من در زندگیمه این تاپیک رو برای کسی زدم که بیشترین تاثیر رو در زندگی من داشته و داره و من عاشقشم گفتم شاید با این کارم بیشتر بهم توجه کنه و دعامو بشنوه

:2: عمو آرسام عزیزم ما همه برات دعا میکنیم و محتاجانه دست به درگاه خدا میبریم و با دل روشن امید داریم تا خدا از بین اینهمه آدم که واسشون عزیزی دعای یکیمون رو اجابت میکنه و سالم و سرحال پیشمون برمیگردی :48:

• maryamlondon1

ارسام جان تو راخدا اینقدر من عذاب نده انشالله به خوبی وخوشی عملت انجام میدی وسالم قبراق دوباره به اغوش خانواده ات وبلخصوص مادرت وزن وفرزندت برگردی . واین کابوس بیماری هم یک خواب شیرین برات بشه ما دعا میکنیم یک ساعت دیگه میرم حسینیه :1: زینب قسم میدم به خون برادر تنشنه لبش که عملت به خوبی انجام بشه :2: وای دیگه نمی تونم بیشتر از این بنویسم :2:

• baron jon

مرسی آرسام عزیز . خیلی زیبا و دلنشین بود
    دعا می کنم به صاحب این شب عزیز که به زودی خوب و سلامت بر گردین :48:
    نمایش یا پنهان متناز دیشب که با خبر شدم هر لحظه یادتون بودم و هستم و دعا می کنم

خدایا خواستم دلنوشته ای برایت بنویسم اما چه بنویسم که تو از راز درونم خبر داری و حس درونم را می دانی ٬ از چه بگویم که همه دلواپسی هایم را تک تک می دانی .

از درد هر روزه ام بگویم که تو بر آن آگاهی یا از دلتنگی هایم که خود بر آن واقفی ٬از خستگی های روزانه ام درددل کنم یا از تنهایی های شبانه ام بگویم که تو در تمام لحظه لحظه شب و روزم حضوری پررنگ داری.

خدایا ! می دانم هستی چون عطر حضورت را همیشه حس می کنم و در بی کسی هایم یادت آرامم می کند.

خدایا ! می دانم هستی چون وقتی کسی دلم را می شکند تکه های آن را تو به هم می چسبانی.

خدایا ! می دانم هستی چون هر موقع مرا بی احساس و خالی از عشق خواندند به من فهماندی تمام انسانهایت سرشار از احساس و لبریز از عشق هستند و همین موجب دوست داشتن و دوست داشته شدن می شود .

خدایا ! به من گفتی هیچ کس در این کره خاکی غریب نیست چون همیشه همراهت هستم پس خودت را غریبه خطاب نکن .

خدایا ! وقتی از همه کس و همه چیز و همه جا ناامید شدم تو بودی که چشمه های امید را در سراسر وجودم فوران دادی و مرا دوباره به خود باز گرداندی.

خدایا ! می دانم هستی چون در دلتنگی هایم تو به دادم می رسی و در تنهایی هایم با تو سخن می گویم .

خدایا ! می دانم هستی چون همیشه مهربانیهایت را به من ارزانی داده ای و عشق بی مثالت را نثارم کردی .

خدایا ! می دانم هستی چون هق هق گریه هایم را تنها تو می شنوی و اشکهایم تنها با یاد تو پاک می شود.

می دانم هستی چون هر بار که دری را از روی نادانی و جهلم بسته ام تو برایم باز کرده ای و مرا دوباره فرا خوانده ای.

خداوندا !

گرمایت را حس می کنم چون نفسهای یخ زده ام را حرارت می دهی و روح و جانم را زنده می کنی و به من می فهمانی که :

" من هستم با من باش"

• دلشاد

داش آرسا امیدت به خدا باشه و سعی کن به خودت تلقین بدی که به سلامتی به آغوش خانوادت برمیگردی و هیچ وقت فکر و افکار بد نکن ما هم در این شب عزیز دعایت میکنیم چون همه ما امیدمون به خداست که سلامتی داش آرسام رو بهش بده ما همگی دوست داریم :6:
    :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48:

• hadi04

mati,
    قربون صافت برم عمو زنده باشی
    نقل قول: maryamlondon1
    ارسام جان تو راخدا اینقدر من عذاب نده انشالله به خوبی وخوشی عملت انجام میدی وسالم قبراق دوباره به اغوش خانواده ات وبلخصوص مادرت وزن وفرزندت برگردی . واین کابوس بیماری هم یک خواب شیرین برات بشه ما دعا میکنیم یک ساعت دیگه میرم حسینیه زینب قسم میدم به خون برادر تنشنه لبش که عملت به خوبی انجام بشه وای دیگه نمی تونم بیشتر از این بنویسم

الهی من فدای تو بشم مامان مریم این تاپیک رو بیشتر برای سالروز اربعین که مسلمون شدم زدم فردا توی مسلمونی دو ساله میشم مامان مریم :1:
    baron jon,
    ممنون بارون جون شما خیلی خوب مهربونی از این بابت که برای بنده کمترین دعا میکنی خیلی ازت ممنونم ایشالا همیشه سالم باشی آبجی گلم
    دلشاد,
    قربون دل پاک داداش بهروز خودم برم ایشالا همینطوره که میگی داداش بهروز :48:

• نخبه

فردا عمل داری؟ ان شالله که صحیح و سلامت برگردی به اغوش خانوادت و اغوش ما:4:

الان باید بگیم سالگرد مسلمون شدنت مبارک؟ :37: افرین که با تحقیق مسلمون شدی و میدونی که چرا این دین رو پذیرفتی

• hadi04

نقل قول: نخبه
    فردا عمل داری؟ ان شالله که صحیح و سلامت برگردی به اغوش خانوادت و اغوش ما

فردا باید برم بیمارستان واسه عمل برام دعا کن شیرین وگرنه دیگه برات از اون تاپیکا نمیذارما تازه توی آغوش خانوادم میرم ولی توی آغوش شما نمیام :4:
    نقل قول: نخبه
    الان باید بگیم سالگرد مسلمون شدنت مبارک؟ افرین که با تحقیق مسلمون شدی و میدونی که چرا این دین رو پذیرفتی

نه نمیخواد چیزی بگی راحت باش :10: ممنون ولی من تا مسلمون شدن هنوز خیلی راه در پیش دارم من فقط فعلا اسلام رو پذیرفتم هنوز تا شناخت کاملش خیلی راه دارم

• نخبه

نه نمیخواد چیزی بگی راحت باش :10: ممنون ولی من تا مسلمون شدن هنوز خیلی راه در پیش دارم من فقط فعلا اسلام رو پذیرفتم هنوز تا شناخت کاملش خیلی راه دارم

انسان بی ریا که میگن توئی:23:

فردا باید برم بیمارستان واسه عمل برام دعا کن شیرین وگرنه دیگه برات از اون تاپیکا نمیذارما تازه توی آغوش خانوادم میرم ولی توی آغوش شما نمیام :4:

من و فندقی همیشه برات دعا میکنیم .. انشالله که سلامت باشی همیشه مگه من یه کاکائو بیشتر دارم تازه میخاد خو بشه بیاد تو اغوش ما:23: به خاطر اغوش ما هم که شده زود خوب شو:4: تازه از همه مهمتر کلی سفر باید بری از ماداگاسکار گرفته تا لهستان همه منتظر تو و گروهت هستن:23: اونا رو نا امید نکن که چشم انتظارن نافرم:23:

• baron jon

ممنون بارون جون شما خیلی خوب مهربونی از این بابت که برای بنده کمترین دعا میکنی خیلی ازت ممنونم ایشالا همیشه سالم باشی آبجی گلم

خواهش می کنم وظیفه اس .
    توکل به خدا :48: . همه چی درست میشه

دلها با یاد خدا آرام میگیرد

• Aramesh

hadi04,
    آرسام داداشم خواهری فدات شه بیتاب نباش به خدا ایمان داشته باش همه چیز دست خداست.. برای من خیلی سخته غصه و ناراحتیتو ببینم حال و هوای تو اشکهامو جاری کرده فقط قول بده نترسی داداشم.. قول بده با همه ی وجود به خودش تکیه کنی..من فقط برات دعا میکنم برای سلامتیت و دوباره دیدنت لحظه شماری میکنم...
    فدای تو
    آرامش تو

• بهونه

کاکو آرسام شما برو ما از پشت حمایتت میکنیم 802
    نمایش یا پنهان متن :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48: :48:

• hadi04

Aramesh,
    قربونت برم تو واقعا آرامش منی حرفهات سنگینی رو از روی قلبم ور میداره همتون گلید و مهربون من واقعا شرمنده خوبیهاتونم ایشالا سالم و سلامت دوباره میام میبینمتون اگه خدا کمک کنه :48:
    بهونه,
    قربون وحید جان خیلی مردی :6:

• بهونه

hadi04,
    آرسام یاد اون روز قرار افتادم رفیقت چطوره؟چه روز خوبی بود چقدر خوش گذشت :65:

• ali41

آرسام عزیزم، من هم، با بیماریت آشنام و هم میدونم خوب میشی و من دعا میکنم بعد از خوب شدنت سریعتر بیای تو سایت داداش گلم.
    الهـــــــــــــــــــــــی بحق الحسین ، بحق الحسین ، بحق الحسین آمین

• carlos

منم مثل وحيدي از پشت هواتو دارم داداش :9: برو نترس مثل شير مثل مرد :46: :46: :46: :46:
    مرد بايد مرد باشه مردي كه مرد نباشه مرد نيست :4: آندِرستَند ؟ ؟

• بچه مثبت

دل نوشتۀ زیبایی بود
    آرسام جان منتظر خبرهای خوش هستیم

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Kishe Mehr

:39: چه متن زیبایی :65:

کاکو زود برو عمل کن بیا می خوایم بریم ماداگاسکارا اینا زن مردم منتظر هستنا :74: :86: کل اهل و منزل و طایفه ی مردم اونجا منتظر تو هستن :4:

ولی کاکو بی شوخی خیلی برات دعا کردم و فردا هم میرم شاهچراغ (ع) برات دعا میکنم :48: ایشالله که زودی حالت خوب میشه و برمی گردی :11:

• Life Dream

من كه ميدونم به خاطر همونچيزا هم كه شده زود mp3 ميكني ميايي بيرونع به خصو با اون مورد جديد! :4:
    هادي جان يوقت نترسي ها، فشارت ميوفته مثل من بهت ميگن ترسيدي! آب قند هم يادت نره :10:
    بچه ها هر چي گفتن واقعيت بود و چيزايي كه گفتن همون چيزايي بود كه به دلشون افتاده بود، سلامتي كامل و سريع جناب عالي! :75: ولي حسوديم ميشه كه مال شما از مال من راحتتره و دردش كمتر!! :51: خوب اشكال نداره حالا اين دفعه رو بزار هويجوري زودي خوب بشي، دفعه بعد خودمون شخصاً از خجالتت در ميايم 315
    با توكل به خدا و گفتن بسم الله برو اتاق عمل و يادتم نره سفارشايي كه كردم، بايد ثانيه بيهوشيتم بعداً برام تعرف كني ها، اون وقته كه ميگم آآآآآآآآآآآآآي نفس :4:
    بابا همش يه نخود فسقلي هست كه يه جاي خوب و توو چشم قرار گرفته، ميخوايي بيا خودم با چاقو برش دارم، خيلي راحته! :4: يوقت نگراني مگراني بهت دست نده ها!! اصلاً ميخوايي منم باهات بيام اتاق عمل روو يه تخت بخوابيم ما كه با هم اين حرف رو نداريم :4:
    هادي جان حالا كه هدايت شدي، هموني كه هدايتت كرده مراقبته انشالله، برو به سلامت و زود برگرد، كلي گزارش كار بايد بنويسي :6:
    در امان خدا :48:

• The one

مباركها باشه كاكو امروز فقط روز دعاست. خدا هم ميشنوه مطمين باش :48:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: