ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
hadi04
الهی چون در تو نگرم از جمله تاج دارانم و چون در خود نگرم از جمله خاکسارانم خاک بر باد کردم و بر تن خود بیداد کردم و شیطان را شاد
الهی در سر خمار تو دارم و در دل اسرار تو دارم و بر زبان اشعار تو
الهی اگر گویم ستایش و ثنای تو گویم و اگر جویم رضای تو جویم
الهی اگر طاعت بسی ندارم اندر دو جهان جز تو کسی ندارم .
الهی ظاهری داریم بس شوریده و باطنی داریم بخواب غفلت آلوده و دیده ای پر آب گاهی در آتش می سوزیم و گاهی در آب دیده غرق .
خدایا...پروردگارا...کمکم کردی ، کمکم کردی که بتوانم پنجره ی دلم را روبه حقیقت بگشایم...
خدایا...یاریم کردی که مرغ خسته دلم راکه دیری است دراین قفس زندانی بود، درآسمان آبی عشق تو پرواز دهم...
خدایا..پروردگارا...یاریم کردی که شوق پرواز را همیشه درخود زنده نگهدارم .....
خدایا...همیشه گفته ام که تورادوست دارم...حالا هم باتمام وجود فریاد می زنم: خدایا........دوستت دارم.....
خدایا،شرمنده ام از زیادی گناهانی که انجام داده ام ،شرمنده ام.
خدایا از قدر نشناسی خودم ، ازاین که هر روز باعث ناراحتی تو می شوم شرمسارم.
خدایا چه بگویم ازکدامین گناهم نزد تو طلب عفوکنم.خدایا به کدامین گناه اشک شرم از دیده جاری سازم.
هروقت که خواستم زبان به حمد وثنایت بگشایم.اشک در دیدگانم جمع شدوبغض شرم وپشیمانی ازگناهان دیگرمجال سخن گفتنم نداد.
خدایا ،مرا ازاین منجلابی که درآن گرفتارشده ام نجاتم ده.به این پرنده ی اسیر پر وبالی ده تا خودش را ازاین قفس رهایی بخشد وطعم آزادی ورهایی را تجربه کند .
خدایا، مرا فرصتی ده تاپاک بودن راتجربه کنم وبتوانم حتی برای یک لحظه آنچه باشم که تومی خواهی
خدایا، چگونه می توانم روی به سوی تو بیاورم وزبان به حمدوثنایت بگشایم درحالی که خودازکرده خویش آگاهم
چگونه می توانم طلب عفو وبخشش کنم درحالی هنوزشعله های عصیان دردرونم فروزان است.
بار الهی ها،توازعلاقه ی من نسبت به خودت آگاهی ومی دانی که چقدر مشتاق رسیدن توام ولی هروقت که تصمیم گرفتم که به سوی توبیایم گناه به سراغم آمد و مرا ازتو دورساخت.
همیشه آرزویم این بوده است که حتی برای یک روزکه شده آنچه باشم که تو می خواهی وآنچه کنم که تو می پسندی ولی افسوس این نفس سرکش تا کنون مجال برآورده شدن این آرزو را به من نداده است.
بار الهی ها، می ترسم، ازخویش وازاین سرنوشتی درانتظارمن است می ترسم.ازاین بیابان وشوره زاری که درپیش روی من است
می ترسم.می ترسم که مرگ به سراغم بیایدآرزوی رسیدن به تو را این بار ازمن بستاند.
پس ای پروردگاربی همتا به لطف وکرم خویش مرا ازمرداب رهایی ده وتوانی ده خویشتن را از هرچه بدی است پاک کنم.
خدایا به من فرصتی ده تاعاشق بودن راتجربه کنم خدایا به حق محبوبت حسین بار دیگر فرصتم ده فرصتم ده
mati
maryamlondon1
baron jon
دعا می کنم به صاحب این شب عزیز که به زودی خوب و سلامت بر گردین
نمایش یا پنهان متن
از دیشب که با خبر شدم هر لحظه یادتون بودم و هستم و دعا می کنم***
خدایا خواستم دلنوشته ای برایت بنویسم اما چه بنویسم که تو از راز درونم خبر داری و حس درونم را می دانی ٬ از چه بگویم که همه دلواپسی هایم را تک تک می دانی .
از درد هر روزه ام بگویم که تو بر آن آگاهی یا از دلتنگی هایم که خود بر آن واقفی ٬از خستگی های روزانه ام درددل کنم یا از تنهایی های شبانه ام بگویم که تو در تمام لحظه لحظه شب و روزم حضوری پررنگ داری.
خدایا ! می دانم هستی چون عطر حضورت را همیشه حس می کنم و در بی کسی هایم یادت آرامم می کند.
خدایا ! می دانم هستی چون وقتی کسی دلم را می شکند تکه های آن را تو به هم می چسبانی.
خدایا ! می دانم هستی چون هر موقع مرا بی احساس و خالی از عشق خواندند به من فهماندی تمام انسانهایت سرشار از احساس و لبریز از عشق هستند و همین موجب دوست داشتن و دوست داشته شدن می شود .
خدایا ! به من گفتی هیچ کس در این کره خاکی غریب نیست چون همیشه همراهت هستم پس خودت را غریبه خطاب نکن .
خدایا ! وقتی از همه کس و همه چیز و همه جا ناامید شدم تو بودی که چشمه های امید را در سراسر وجودم فوران دادی و مرا دوباره به خود باز گرداندی.
خدایا ! می دانم هستی چون در دلتنگی هایم تو به دادم می رسی و در تنهایی هایم با تو سخن می گویم .
خدایا ! می دانم هستی چون همیشه مهربانیهایت را به من ارزانی داده ای و عشق بی مثالت را نثارم کردی .
خدایا ! می دانم هستی چون هق هق گریه هایم را تنها تو می شنوی و اشکهایم تنها با یاد تو پاک می شود.
می دانم هستی چون هر بار که دری را از روی نادانی و جهلم بسته ام تو برایم باز کرده ای و مرا دوباره فرا خوانده ای.
خداوندا !
گرمایت را حس می کنم چون نفسهای یخ زده ام را حرارت می دهی و روح و جانم را زنده می کنی و به من می فهمانی که :
" من هستم با من باش"
دلشاد
hadi04
قربون صافت برم عمو زنده باشی
الهی من فدای تو بشم مامان مریم این تاپیک رو بیشتر برای سالروز اربعین که مسلمون شدم زدم فردا توی مسلمونی دو ساله میشم مامان مریم
baron jon,
ممنون بارون جون شما خیلی خوب مهربونی از این بابت که برای بنده کمترین دعا میکنی خیلی ازت ممنونم ایشالا همیشه سالم باشی آبجی گلم
دلشاد,
قربون دل پاک داداش بهروز خودم برم ایشالا همینطوره که میگی داداش بهروز
نخبه
الان باید بگیم سالگرد مسلمون شدنت مبارک؟
hadi04
فردا باید برم بیمارستان واسه عمل برام دعا کن شیرین وگرنه دیگه برات از اون تاپیکا نمیذارما تازه توی آغوش خانوادم میرم ولی توی آغوش شما نمیام
نه نمیخواد چیزی بگی راحت باش
نخبه
انسان بی ریا که میگن توئی
من و فندقی همیشه برات دعا میکنیم .. انشالله که سلامت باشی همیشه مگه من یه کاکائو بیشتر دارم تازه میخاد خو بشه بیاد تو اغوش ما
baron jon
خواهش می کنم وظیفه اس .
توکل به خدا
دلها با یاد خدا آرام میگیرد
Aramesh
آرسام داداشم خواهری فدات شه بیتاب نباش به خدا ایمان داشته باش همه چیز دست خداست.. برای من خیلی سخته غصه و ناراحتیتو ببینم حال و هوای تو اشکهامو جاری کرده فقط قول بده نترسی داداشم.. قول بده با همه ی وجود به خودش تکیه کنی..من فقط برات دعا میکنم برای سلامتیت و دوباره دیدنت لحظه شماری میکنم...
فدای تو
آرامش تو
بهونه
نمایش یا پنهان متن
hadi04
قربونت برم تو واقعا آرامش منی حرفهات سنگینی رو از روی قلبم ور میداره همتون گلید و مهربون من واقعا شرمنده خوبیهاتونم ایشالا سالم و سلامت دوباره میام میبینمتون اگه خدا کمک کنه
بهونه,
قربون وحید جان خیلی مردی
بهونه
آرسام یاد اون روز قرار افتادم رفیقت چطوره؟چه روز خوبی بود چقدر خوش گذشت
ali41
الهـــــــــــــــــــــــی بحق الحسین ، بحق الحسین ، بحق الحسین آمین
carlos
مرد بايد مرد باشه مردي كه مرد نباشه مرد نيست
بچه مثبت
آرسام جان منتظر خبرهای خوش هستیم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
کاکو زود برو عمل کن بیا می خوایم بریم ماداگاسکارا اینا زن مردم منتظر هستنا
ولی کاکو بی شوخی خیلی برات دعا کردم و فردا هم میرم شاهچراغ (ع) برات دعا میکنم
Life Dream
هادي جان يوقت نترسي ها، فشارت ميوفته مثل من بهت ميگن ترسيدي! آب قند هم يادت نره
بچه ها هر چي گفتن واقعيت بود و چيزايي كه گفتن همون چيزايي بود كه به دلشون افتاده بود، سلامتي كامل و سريع جناب عالي!
با توكل به خدا و گفتن بسم الله برو اتاق عمل و يادتم نره سفارشايي كه كردم، بايد ثانيه بيهوشيتم بعداً برام تعرف كني ها، اون وقته كه ميگم آآآآآآآآآآآآآي نفس
بابا همش يه نخود فسقلي هست كه يه جاي خوب و توو چشم قرار گرفته، ميخوايي بيا خودم با چاقو برش دارم، خيلي راحته!
هادي جان حالا كه هدايت شدي، هموني كه هدايتت كرده مراقبته انشالله، برو به سلامت و زود برگرد، كلي گزارش كار بايد بنويسي
در امان خدا
The one
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→