₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » لطف پنهان..
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

لطف پنهان..

477 بازدید، 30 پست، نویسنده: The one

• maryamlondon1

نقل قول: The one
    نه خب آخه من یه خبر خوف دارم و اینکه دارم مومن میشم به زودی

چه خوب خدا را هزار مرتبه شکر :58: . خبر خوبیه :93: مگه قبلا نبودی :7:
    نقل قول: ژنرال
    آخه برای چی تعجب کنم

سوال میکنی وجواب خودت میدی 823
    نقل قول: ژنرال
    البته از یه چیزی تعجب کردم! اونم اینکه هیفا خیلی کم پیش میاد از این تایپیکای درست و حسابی بزنه

• ali41

خواهش می کنم مرسی..فقط اون عین اخر دیگه برای چیه؟ چند بار درورد میفرستی محمدیهاش صلواتتت

درسته عربی شما بهتره ولی ما به این "ع یا ص یا عج و امثالهم" میگیم حروف اعتبار و مستثنی اولیاءالله و به کلمات قبلی بعدی یا مخاطب بودنش کار نداریم .... صرفا ضریب عزت و عظمت اونا رو نشون میده ..... نشده که بگین السلام علیک یا اهل بیت النبوه (س) ... س هم دلالت بر تاکید و عزت داره هم سلام الله علیکم معنی میده و اگه سوم شخص مفرد باشه سلام الله علیها یا علیه یا حتی علیهم معنی میده ..... خیلی حال میده به استادت عربی یاد بدی :93:

• The one

ali41,
    علی جان من که منظورم به معنیش نبود کیه که معنی صاد و عین رو ندونه .. منظ.رم اینه که شما یه بار فرمودید
    نقل قول: ali41
    صلی الله علی محمد و آله و سلم

یعنی یه بار درود مستحب رو فرستادید حالا که دوباره عین رو اوردید تبارک ا....البته اون عین رو جون بیشتر برای ائمه میارن تعجب کردم یعنی برای حضرت محمد میگیم صاد مخفف صلی ا.. علیه و اله و برای ائمه میگیم عین مخفف علیه السلام و غیره... :4: :46:

• ali41

یعنی یه بار درود مستحب رو فرستادید حالا که دوباره عین رو اوردید تبارک ا....البته اون عین رو جون بیشتر برای ائمه میارن تعجب کردم یعنی برای حضرت محمد میگیم صاد مخفف صلی ا.. علیه و اله و برای ائمه میگیم عین مخفف علیه السلام و غیره..

:62: میگم تاکید موکده ..... میدونم abbreviationها رو خوب بلدید :101:
    نمایش یا پنهان متنخوشحالم که شما مذهب رو دوست دارید خیلی خوشحالم :1: :48: اونم تو کشوری مثل دنیش که خدا تعطیله :46: :46: :46: :46:

• ماهی

خیلی قشنگ بود...
    و چه بسا گشایشى که پس از سختى میآید و گرفتگى و اندوه را از دل محزون بر طرف میکند .

موقعیکه امر بزرگى پیشامد میکند بى تابى مکن چه بسا که خداوند را لطفهاى پوشیده‏اى باشد.

با همه ی وجود به اینها اعتقاد دارم چون تجربه ش کردم :8:

• دلشاد

مرسی آبجی هیفال یکتای مهربونم عالی بود

• gilas

آخیــــــــــــــــش 301
    یه عالمه دستت درد نکنه یکی یه دونه من :11:

• Life Dream

مرسي ابجي جوني :8:

• The one

مرسي كه سر زديد دوستان خوشذوقم :11:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: