ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نادر و سیمین و ننگی دوباره بر ما
bijjan
زیر که آقای اصغر فرهادی مشغول چاکرم مخلصم با با بانوی زیبای هالیوود سرکار خانم آنجلینا جولی میباشند به ذائقه بعضی خوش
نیومده و حساسیتیهایی رو برانگیخته که ایشان مثلا در هنگام رویارویی با خانم جولی ایشان را ارشاد یا حداقل تذکری به رفتار و بازیهای نامناسب آن بانوی
مکرمه میدادند حال که این کار را نکردند حداقل از لمس دست ایشان سر باز زده و مثلا خود را به آن راه میزدند و خانم جولی را مصلحتا
نمی دیدند یا نادیده میگرفتند ولی افسوس که کار از کار گذشته و سینمای ما باز بی سیرت و ناموس شد
levrone
Ahora Quien
maryamlondon1
bijjan
ببخشید مریم جان تقدیمش میکنم به شما
ali41
The one
shaparak64
هاچو هاچو
کاش به اصغر میگفتم به آنجی بگه منتظر من نباشه...
ماهی
حسود هرگز نیاسود
ژنرال
بندری
gilas
garfild
بجای اینکه به این چیزای کوچیک و الکی دقت کنیم باید از این همه افتخارهایی که این کارگردان بزرگ برای ایران بدست آورده قدردانی کرد....
دلشاد
mz56mz
اصغر ممااااااااااااااااااق
mojde
arash52
حالا كسي كه ميخواد انجام بده يك شهروند معمولي باشه يا حاكم يك كشور
اينكه من دلم پاكه و الم و بلم و غيره چيزي رو عوض نمي كنه
مثل اين مي مونه كه بگم من كراوات زدم و خوش تيپ كردم و خيلي هم خوشگلم پس مي تونم خيابون يك طرفه رو برم يا ازچراغ قرمز رد بشم
خود من شخصا شايد خيلي از قوانين ديني رو رعايت نكنم ولي مطمئنا مسخره هم نمي كنم
بگذريم
shaparak64
آره راست میگیا
کسی قوانین دینی رو مسخره نکرده ، افراد رو مورد تمسخر قرار دادیم
Life Dream
اين پيرزنه تا كي از روو نميره!
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→