ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
آیا نجات دهنده ای هست؟B+ این کودک دست نیاز به سوی شما دراز کرده هموط
The one
راستي فكر كنم اونا به مغز نخاع احتياج دارن درسته؟ يعني از ستون فقرات و نزديك نخاع خون رو ميگيرن اگه اشتباه نكرده باشم! البته براي زمان مداوا نه براي آزمايش اوليه!
با تشکر از توجه مازی عزیز
دارای HLA با ویژگی خونی
-A*02,*26
-B*51,BW4
-DRB1*13,*15
بوده و فاقد هرگونه بیماری از نوع قلبی، کبدی و غیره باشد
در مورد مغز نخاع هم کلا وقتی این نوع آنتی ژن تو خون آدم باشه همه جای بدن یافت میشه نه فقط مغز نخاع.. اون مغز نخاع رو وقتی استفاده می کنن که میخوان از مایع دور نخاع استفاده کنند برای مثلا درمان لوسمی و غیره
maryamlondon1
مرس یکتا جون تو ضیح دادی
shaparak64
ساعت اداری تموم شده بود
اینم آدرس سایتشون
www.ifcdp.org a شایدم iscdp
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
مرسی گلو استفاده فرمودیمmaryamlondon1
من این ادرس زدم ولی مربوط به ایران نبود
Kishe Mehr
ای تنبل تا الان خواب بودی؟
shaparak64
آخه جفت شماره ها رو که زنگیدم، آدرس سایت هم میگه ، حروفش رو اسپل میکنه، انگار صداشو تو دستشویی ضبط کردن
The one
خواهش میکنم مریم جون این کمترین کاریه که از دستم میومد
کن یو اسپیک انگلیش؟
نمایش یا پنهان متن
مرسی گلو استفاده فرمودیم
نمایش یا پنهان متن
تدریس خصوصی هم می کنیم در راه خدا البتهالهام
مخلوط کن
خوب اگه اینجوریه واسه چی دارن وقت تلف میکنن ..قطعاً با این همه تبلیغ و اطلاع رسانی حتا اگه خودشونم توانایی پرداخت نداشته باشن کلی آدم هست که بتونه کمک کنه ...
mati
maryamlondon1
اخه تو ایران الان 5 ملیون ارزش نداره که
شاپری جون من تونستم این دوادرس باز کنم
بانگ اهدای کنندگان سلولهای بنیادی
اهدای سلول بنيادی |
gilas
اون مال نسل قدیم بود الان نوع گیلاسا فرق میکنه
Life Dream
مرسي خانم دكتر آبجي يكي، اين قسمت رو ذخيره كردم. اگه خدا بخواد ميشه، چيزي از قدرتش خارج نيست!!
فكر ميكردم براي همه نوع بيماري سرطاني بايد از مايع مغز استخوان استفاده كنن، مرسي آبجي جوني
مرس یکتا جون تو ضیح دادی
چرا مامان مريم، هر دومون كه ميتونيم به B+ خون بديم! مگه غير اينه؟!
يعني گيلاساي الان 50 كيلويي شدن!
levrone
یعنی شصت هفتاد کیلو باهم اختلاف وزنی داریم؟!
هاچو هاچو
تا ساعت 6 چیکار میکردی تو؟
ehsan.b1362
به خدا قسم اگر کاری از دستم بر می آمد کوتاهی نمیکردم
دیشب در اخبار 20:30 این خبر را اعلام کرد و گفت حدود 30 میلیون تومان هزینه ارسال این خون از آلمان به ایران است
خواهش میکنم اگر کسی کاری میتواند بکنه کوتاهی نکند ممنونم فکر کنید خدایی نکرده خدایی نکرده این اتفاق برای یکی از نزدیکان شما می افتاد چه حسی داشتید
Kishe Mehr
zrnznn
دعا کنید................
maryamlondon1
خیلی خوشحال شدم نوشتی مردم دارن کمک میکنن وخون میدن انشالله یکی پیدا میشه خونش به این بچه معصوم بخوره
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→