₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » آیا نجات دهنده ای هست؟B+ این کودک دست نیاز به سوی شما دراز کرده هموط
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » آیا نجات دهنده ای هست؟B+ این کودک دست نیاز به سوی شما دراز کرده هموط

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

آیا نجات دهنده ای هست؟B+ این کودک دست نیاز به سوی شما دراز کرده هموط

729 بازدید، 40 پست، نویسنده: maryamlondon1

• The one

نقل قول: Life Dream
    خوب ابجي جون من اگه برم آزمايش، بايد چي بگم؟! نميشه كه كل تاپيك رو براشون چاپ كنم بگم ميخوام اين ازمايش رو بدم! برم بگم چي و جواب ازمايشم بايد چي بشه تا بهش بخوره؟!
    راستي فكر كنم اونا به مغز نخاع احتياج دارن درسته؟ يعني از ستون فقرات و نزديك نخاع خون رو ميگيرن اگه اشتباه نكرده باشم! البته براي زمان مداوا نه براي آزمايش اوليه!

با تشکر از توجه مازی عزیز :4: شما فقط بفرمایید که میخواید مطمئن بشد خونتون این نوع اچ ال ا رو داره یانه ..
    نقل قول: maryamlondon1
    امیرعلی نیازمند چند سی‌سی از یک نوع خون است که فرد اهداکننده باید چند خصیصه داشته باشد.
    دارای HLA با ویژگی خونی
    -A*02,*26
    -B*51,BW4
    -DRB1*13,*15
    بوده و فاقد هرگونه بیماری از نوع قلبی، کبدی و غیره باشد

در مورد مغز نخاع هم کلا وقتی این نوع آنتی ژن تو خون آدم باشه همه جای بدن یافت میشه نه فقط مغز نخاع.. اون مغز نخاع رو وقتی استفاده می کنن که میخوان از مایع دور نخاع استفاده کنند برای مثلا درمان لوسمی و غیره

• maryamlondon1

مازی گروه خون من A B +هستش بنابراین گروه خونمون منفیه :4:
    مرس یکتا جون تو ضیح دادی :8:

• shaparak64

من تازه الان تونستم بزنگم :2:
    ساعت اداری تموم شده بود :44: رفت رو پیغام گیر
    اینم آدرس سایتشون
    www.ifcdp.org a شایدم iscdp :4:i هرچی میزنم باز نمیشه :37:

• Kishe Mehr

The one,
    :25: کن یو اسپیک انگلیش؟ :37:

نمایش یا پنهان متنمرسی گلو استفاده فرمودیم :9:

• maryamlondon1

نقل قول: shaparak64
    www.ifcdp.org a شایدم iscdp i هرچی میزنم باز نمیشه

من این ادرس زدم ولی مربوط به ایران نبود :2:

• Kishe Mehr

shaparak64,
    ای تنبل تا الان خواب بودی؟ 451

• shaparak64

من این ادرس زدم ولی مربوط به ایران نبود :2:

آخه جفت شماره ها رو که زنگیدم، آدرس سایت هم میگه ، حروفش رو اسپل میکنه، انگار صداشو تو دستشویی ضبط کردن :83: صداش میپیچه، درست نمیفهمم . اینم که میزنم اصلا باز نمیکنه
    نقل قول: Kishe Mehr
    ای تنبل تا الان خواب بودی؟ 451

:83: مرض :83: خب 6 صبح خوابیدم تا 1 823 زیاده؟ 913

• The one

مرس یکتا جون تو ضیح دادی

خواهش میکنم مریم جون این کمترین کاریه که از دستم میومد :8:

نقل قول: Kishe Mehr
    The one,
    کن یو اسپیک انگلیش؟

نمایش یا پنهان متن
    مرسی گلو استفاده فرمودیم

:23:
    نمایش یا پنهان متنتدریس خصوصی هم می کنیم در راه خدا البته :4:

• الهام

ایشالله شفا پیدا کنه :79:

• مخلوط کن

پزشک پسرم گفته کسی در آلمان این نوع خود را دارد اما نزدیک به ۵ میلیون هزینه ارسال چنین خونی به ایران می‌شود

خوب اگه این‌جوریه واسه چی‌ دارن وقت تلف می‌کنن ..قطعاً با این همه تبلیغ و اطلاع رسانی حتا اگه خودشونم توانایی پرداخت نداشته باشن کلی‌ آدم هست که بتونه کمک کنه ...

• mati

:2: من +o هستم منم تماس میگیرم ایشالا بشه براش کاری کرد :79:

• maryamlondon1

نقل قول: The one
    خواهش میکنم مریم جون این کمترین کاریه که از دستم میومد

:11:
    نقل قول: الهام
    ایشالله شفا پیدا کنه

:48:
    نقل قول: Gormesabzi
    خوب اگه این‌جوریه واسه چی‌ دارن وقت تلف می‌کنن ..قطعاً با این همه تبلیغ و اطلاع رسانی حتا اگه خودشونم توانایی پرداخت نداشته باشن کلی‌ آدم هست که بتونه کمک کنه ...

اخه تو ایران الان 5 ملیون ارزش نداره که :2:
    آخه جفت شماره ها رو که زنگیدم، آدرس سایت هم میگه ، حروفش رو اسپل میکنه، انگار صداشو تو دستشویی ضبط کردن صداش میپیچه، درست نمیفهمم . اینم که میزنم اصلا باز نمیکنه

شاپری جون من تونستم این دوادرس باز کنم :2: حالا تو ایران نمی دونم بازمیشه یا نه :66:

بانگ اهدای کنندگان سلولهای بنیادی

اهدای سلول بنيادی |

• gilas

نقل قول: Life Dream
    منظورت 50 گرم بود ديگه، تازه اونم اگه زياد رشد كرده باشي!

اون مال نسل قدیم بود الان نوع گیلاسا فرق میکنه :4:

• Life Dream

نقل قول: The one
    با تشکر از توجه مازی عزیز :4: شما فقط بفرمایید که میخواید مطمئن بشد خونتون این نوع اچ ال ا رو داره یانه ..

مرسي خانم دكتر آبجي يكي، اين قسمت رو ذخيره كردم. اگه خدا بخواد ميشه، چيزي از قدرتش خارج نيست!! :48:
    نقل قول: The one
    در مورد مغز نخاع هم کلا وقتی این نوع آنتی ژن تو خون آدم باشه همه جای بدن یافت میشه نه فقط مغز نخاع.. اون مغز نخاع رو وقتی استفاده می کنن که میخوان از مایع دور نخاع استفاده کنند برای مثلا درمان لوسمی و غیره

فكر ميكردم براي همه نوع بيماري سرطاني بايد از مايع مغز استخوان استفاده كنن، مرسي آبجي جوني :110:
    مازی گروه خون من A B +هستش بنابراین گروه خونمون منفیه :4:
    مرس یکتا جون تو ضیح دادی :8:

چرا مامان مريم، هر دومون كه ميتونيم به B+ خون بديم! مگه غير اينه؟! :7:
    نقل قول: gilas
    اون مال نسل قدیم بود الان نوع گیلاسا فرق میکنه :4:

يعني گيلاساي الان 50 كيلويي شدن! :75:

• levrone

نقل قول: gilas
    من خونم A+ هستش از من خون نمیگیرن بخاطر وزن کمتر از 50 کیلوم :2:

یعنی شصت هفتاد کیلو باهم اختلاف وزنی داریم؟! :89:

• هاچو هاچو

دیر رسیدم که :2:
    مرض خب 6 صبح خوابیدم تا 1 زیاده؟

تا ساعت 6 چیکار میکردی تو؟ 390

• ehsan.b1362

ممنونم
    به خدا قسم اگر کاری از دستم بر می آمد کوتاهی نمیکردم
    دیشب در اخبار 20:30 این خبر را اعلام کرد و گفت حدود 30 میلیون تومان هزینه ارسال این خون از آلمان به ایران است :46:
    خواهش میکنم اگر کسی کاری میتواند بکنه کوتاهی نکند ممنونم فکر کنید خدایی نکرده خدایی نکرده این اتفاق برای یکی از نزدیکان شما می افتاد چه حسی داشتید

• Kishe Mehr

من پریروز رفتم خون دادم و از دکتره پرسیدم ایا ازامیش hla انجام میدین؟ گفت دقیق نمیدونم؟ گفت واسه چی میخوای؟ منم تاپیک رو باز کردم و براش خوندم. گفت شماره تلفنش رو بده تا زنگ بزنیم اگه تونستیم کمکش کنیم. ولی متاسفانه شماره تلفنی از پدر امیرعلی نبود که بهش بدم.

• zrnznn

سلام من دزفولی هستم از یه طرف خیلی خوشحالم که دیدم شما هم به فکر امیر علی عزیز هستید :48: ......(اینجا هم همه تو سایت های دزفولی و تو خود شهر همه دوست دارن کمک کنن) تو دزفول یه آزمایشگاه اعلام کرده که این آزمایش بخصوص رو میگیره......ولی همنطور که خوندید خیلی اتفاقی ممکنه اون خونی رو که میخوان پیدا کنن.......از یه طرف دیگه خیلی عصبی و ناراحت به خاطر کوتاهی بعضی از مسئولین عزیز :43: .....مثلا من حدود 5 ماه پیش رفتم خون دادم سازمان انتقال خون دزفول و بهم گفتن تا 21 روز دیگه یه نامه برات میاد که نوع خونت چیه و سالم بود یا نه و.....هنوز که هنوزه اون نامه نیومده.....بعد از این موضوع هم که چند نفر رفتن سازمان انتقال خون دزفول....مسئولین این سازمان از زیر بار آزمایش و .....شونه خالی کردن و گفتن به ما ربطی نداره......حالا یه آزمایشگاه خصوصی تو دزفول این کار رو به عهده گرفته که از داوطلبین خون میگیه و نمونه های مورد نظر رو برا تهران میفرسته........
    دعا کنید................ :48:

• maryamlondon1

نقل قول: zrnznn
    سلام من دزفولی هستم از یه طرف خیلی خوشحالم که دیدم شما هم به فکر امیر علی عزیز هستید ......(اینجا هم همه تو سایت های دزفولی و تو خود شهر همه دوست دارن کمک کنن) تو دزفول یه آزمایشگاه اعلام کرده که این آزمایش بخصوص رو میگیره......ولی همنطور که خوندید خیلی اتفاقی ممکنه اون خونی رو که میخوان پیدا کنن.......از یه طرف دیگه خیلی عصبی و ناراحت به خاطر کوتاهی بعضی از مسئولین عزیز .....مثلا من حدود 5 ماه پیش رفتم خون دادم سازمان انتقال خون دزفول و بهم گفتن تا 21 روز دیگه یه نامه برات میاد که نوع خونت چیه و سالم بود یا نه و.....هنوز که هنوزه اون نامه نیومده.....بعد از این موضوع هم که چند نفر رفتن سازمان انتقال خون دزفول....مسئولین این سازمان از زیر بار آزمایش و .....شونه خالی کردن و گفتن به ما ربطی نداره......حالا یه آزمایشگاه خصوصی تو دزفول این کار رو به عهده گرفته که از داوطلبین خون میگیه و نمونه های مورد نظر رو برا تهران میفرسته........

خیلی خوشحال شدم نوشتی مردم دارن کمک میکنن وخون میدن انشالله یکی پیدا میشه خونش به این بچه معصوم بخوره :48: :48:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: