سلام دوستان خوبم.. پیتزا یکی از غذاهای مورد علاقه ی همه ی جوامع و همه ی گروههای سنی به خصوص بچه هاست.ولی متاسفانه از لحاظ بهداشت و سلامت زیاد توصیه نمیشه...به نظر می رسه با تهیه ی این غذا در منزل میشه ضریب سلامت غذا رو حداقل از نظر تازگی و تمیزی و بهداشت مواد تشکیل دهنده تا حدودی بالا برد... امروز با طرز تهیه یک نوع پیتزا در خدمت شما هستم.. البته اصل کار خمیر پیتزاست وگرنه بعد از تهیه خمیر خیلی راحت میشه همه نوع پیتزایی رو بر حسب سلیقه افراد خانواده تهیه کرد... ضمن اینکه بچه ها از پروسه تهیه خمیر و پیتزا هم خیلی لذت می برند.
برای شروع بهتره حدود 3 ساعت قبل اقدام به تهیه خمیر پیتزا کنیم تا زمان کافی برای ور اومدن خمیر داشته باشیم. مواد لازم جهت تهیه خمیر پیتزا:
شیر یک پیمانه سر خالی روغن مایع نصف مقدار شیر ( یعنی هر چی شیر داشتید نصفش روغن ) تخم مرغ یک عدد مایه خمیر ترش یک قاشق مربا خوری نمک و آرد به میزان لازم
برای تهیه خمیر پیتزا دستور های مختلفی وجود داره که من خیلی هاشو امتحان کردم اما با این روش خمیر رو از سایر روشها بهتر تونستم در بیارم..در ضمن منظور از پیمانه یک استکان هست نه پیمانه شیرینی پزی.من با این مقدار مواد ، خمیر برای یه پیتزای تقریبا بزرگ و یه مینی پیتزا خواهم داشت...
ابتداشیر رو کمی گرم می کنیم طوری که ولرم شه.بعد مایه خمیر ترش رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم. حالا تخم مرغ رو خوب هم می زنیم.احتیاجی به هم زن برقی نیست.حدود 4 دقیقه کافیه.طوری که کف کنه. کیفیت آرد خیلی توی تهیه خمیر موثره.پس بهتره آرد رو از جای مطمئن تهیه کنید یا مارکی که کیفیتش خوب باشه.من تک ماکارون استفاده می کنم. حالا در ظرفی که شیر و خمیر ترش رو مخلوط کردیم روغن و نمک رو هم اضافه می کنیم ..و بعد تخم مرغ رو به اونها اضافه می کنیم.
آرد رو کم کم به مواد بالا اضافه می کنیم و حسابی با هم مخلوط می کنیم.اگر از همزن برقی استفاده می کنید از تیغه میکسر استفاده کنید.اما لزومی به استفاده از هم زن هم نیست .با دست میشه خمیر رو ورز داد.
در نهایت روی خمیر آماده رو یه کیسه پلاستیک می کشیم ولی خمیر رو محبوس نمی کنیم.تا جا برای ور اومدن داشته باشه.بهتره اون رو توی یک بسقاب یا سینی قرار بدیم تا جاش تنگ نباشه. حالا حدود 2 ساعت به خمیر استراحت می دیم.
قارچ 7 عدد متوسط کالباس ( هر نوع که دوست دارید من کالباس خشک رو خیلی دوس دارم ) 4 ورق ( وزنش رو نمی دونم ) فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی به مقدار لازم ( کمتر از یک عدد) پودر آویشن به مقدار لازم سس کچاپ مقداری پنیر پیتزا فراااااااااوااااااااااااان
می تونید چند حلقه سوسیس هم اضافه کنید اما من چون پسرم دوس نداره اضافه نکردم..
در اصل سس رو باید با کمی پیاز داغ و جعفری خرد شده ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی تهیه کرد اما بچه ها از طعم پیاز داغ خوششون نمی آد برا همین من این کار رو نکردم و از سس کچاپ استفاده کردم.
قبل از اینکه مواد رو خرد کنید حدود یک ساعت و نیم که از استراحت خمیر گذشت ، اول فر رو روشن می کنم.تا فر حسابی داغ شه شروع به خرد کردن قارچ ، کالباس ، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای می کنم. اگر مقدار قارچ یا گوجه یا فلفل زیاد باشه باعث میشه پیتزا آب بندازه و جالب نمیشه.بهتره نسبت مواد رعایت شه و از ریختن مقدار زیاد مواد آبدار به روی خمیر خودداری کنیم. قسمت وسط گوجه هم که آبداره جدا می کنم و داخل مواد نمی ریزم.
حالا شروع می کنم به باز کردن خمیر.یک سفره ی تمیز که بهتره مخصوص باز کردن خمیر باشه رو پهن می کنم.روی اون کمی آرد می پاچم...بعد خمیر رو باز می کنم.
معمولا توی دستور پخت پیتزا هیچ کجا نوشته نشده که خمیر اول باید پخته شه.اما من این کارو م یکنم.اول خمیر رو به مدت ربع ساعت توی فر داغ می گذارم.وقتی که بوی پختن نون رو احساس کردم اون رو از فر در می آرم.
و در نهایت با پنیر پیتزا روی مواد رو می پوشونم. مقدار کمی گوجه و فلفل رو هم در مرحله آخر لابلای پنیر ها اضافه می کنم. حالا ظرف پیتزا رو داخل فر گذاشته به مدت 35 دقیقه اجازه می دم تا بپزه.زمان پخت به کیفیت فر خیلی بستگی داره.فر اجاق گاز من با اجاق گاز خونه ی مامانم فرق می کنه.بنابر این باید از پشت شیشه مراقب باشید تا پنیر روش برشته نشه و یا نسوزه..در حین پختن از باز کردن در فر خودداری کنید.
میشه حجم کالباس رو کم کرد و گوشت چرخ کرده به پیتزا اضافه کرد و خیلی چیزای دیگه...اگر طعم تند هم دوست دارید می تونید از کالباس پپرونی استفاده کنید...خیلی خوشمزه ست
مرسي ماهي كد بانوي گل گلي، پتزا خيلي دوس دارم و زياد ميخورم، هر چند بعد خوردنش معدم براي چند ساعت احساس ناراحتي ميكنه! به خاطر سوسيس و كالباسش!! خوشمزه هست ولي چيزي كه پيتزا رو تا حدي از ليست غذاهاي سالم بيرون آورده همين سوسيس و كالباسش هست كه خطرناك و سرطانزا هست!! راستي پيتزاي ماهي هم داريم؟!!
خب برا همین دستور پختش رو گذاشتم.حیف که پسرم پیتزا گوشت و قارچ دوست نداره وگرنه میشه کاملا سوسیس و کالباس رو حذف کرد و فقط از گوشت و قارچ و پودر سیر استفاده کرد.
نقل قول: ژنرال
پیتزا خیلی دوس دارم به شرط اینکه پنیرش کم باشه
شما هم می تونی درست کنی و پنیرشو کم کنی..با پنیر کم که فایده نداره
نقل قول: aac198000
عالی بود
ممنون سلطان
نقل قول: sib
شتر یک پیمانه سر خالی
فکرشو بکن! شتــــــــــــــــــر.. .اه اه چه بویی بگیره دلشاد, نوش جان بهروز جان.چه با اشتها می خوری
ایشالله درست کن برامون یه عکسم بگیر بیار به این تاپیک اضافه کن تا از طرف من بوف برنز جایزه بگیری
نقل قول: gilas
البته بدون فلفل دلمه ای لفطا
چشم..تو هم مثل خواهر زاده منی...اونم فلفل دلمه ای دوس نداره
نقل قول: چکاوک
گلی جونم دلم میخواد بیام خونت
الهی فدای شما بشم ترگل جان..قدمت روی چشم .هر موقع تشریف آوردید ایران خبرم کنید...
نقل قول: Life Dream
همين سوسيس و كالباسش هست كه خطرناك و سرطانزا هست!!
مازیار جان وقتی ایشالله بابا شدی خواهی دید که بچه ها از پیتزا نمی گذرند..من کلا خیلی کم سوسیس و کالباس توی خونه مصرف می کنم.اما دیگه پیتزا رو نمیشه از بچه ها گرفت..هر چی سعی کردم عادتش بدم به پیتزا گوشت یا مرغ دوس نداشت..لامصب کالباس و سوسیس یه چیز دیگه ست.ولی با این کار حداقل خطر مسمومیت و آلودگی های دیگه کمتر میشه.
راستي پيتزاي ماهي هم داريم؟!!
ماهی رو نشنیدم ولی میگو رو چرا داریم...یه بار درست می کنم .هر چند تنها طرفدارش خودم خواهم بود.پسرم نمی خوره
مازیار جان وقتی ایشالله بابا شدی خواهی دید که بچه ها از پیتزا نمی گذرند..من کلا خیلی کم سوسیس و کالباس توی خونه مصرف می کنم.اما دیگه پیتزا رو نمیشه از بچه ها گرفت..هر چی سعی کردم عادتش بدم به پیتزا گوشت یا مرغ دوس نداشت..لامصب کالباس و سوسیس یه چیز دیگه ست.ولی با این کار حداقل خطر مسمومیت و آلودگی های دیگه کمتر میشه.
نمیشه...م یدونی چیه؟ خوشمزگیش مال آشغالاییه که توشه.... به اضافه ی افزودنیها یی که بهش اضافه می کنن باور کن اگه خودمون درست کنیم قسمتای خوب گوشت رو استفاده می کنیم مطمئنا طعمش عوض میشه
ماشالله كه يكپارچه كدباويي براي خودت 266
وااااااااااا؟ مثل اون پنیر پیتزا آب میشما
فقط دستور پخت پيتزا ماهي رو بزاريد، كيك ماهي هم باشه بد نيست، يا بيسكويت ماهي
اگه درست کنم چی بهم جایزه می دی؟ اینایی که تو می گی وجود نداره ولی من درست می کنم به شرط اینکه بهم جایزه بدی
به به اونقدر با سلیقه درست میکنی گلی جون که اشتهای آدم خود بخود باز میشه سنگم که درست کنی دوست دارم امتحان کنم و بخورم .. آفرین خانمی کدبانو
نمایش یا پنهان متنبا اجازت من خودم برای اینکه پیتزا سالمتر باشه این مواد رو اضافه می کنم ..تو خود خمیرش یه کمی آرد جو میریزم با یه کم اسفناج بامزه میشه تیره و سبز..بعد به جای روغن و شیر از ماست استفاده میکنم تردش میکنه کلا تو خمیرها از ماست استفاده م یکنم خیلی خوب میشه فکر می کنم قبلا تو تاپیک نون کاکو محمود دلیلشو گفتم.. تو خود مواد روش هم از بروکولی و زیتون استفاده م یکنم و کلا هر چی سبزی بیشتر بهتر.. پنیر پیتزای لایت یا کم چربی هم فکر می کنم تو ایران باشه که درصد چربیش 11 درصده و خیلی خوبه!!
البته اینو بگم که پیتزا هر چی ناسالمتر خوشمزه تر ولی مذاق ادم بعد از یه مدت به همین غذاهای کم چرب عادت می کنه و دیگه نمیتونه چربی زیادو تحمل کنه..منم راستش جبر روزگار و اکس هازبند فوق العاده قانونمند و سختگیر در تغذیه مجبور به امتحان کردن این روشها کرد
با اجازت من خودم برای اینکه پیتزا سالمتر باشه این مواد رو اضافه می کنم ..تو خود خمیرش یه کمی آرد جو میریزم با یه کم اسفناج بامزه میشه تیره و سبز..بعد به جای روغن و شیر از ماست استفاده میکنم تردش میکنه کلا تو خمیرها از ماست استفاده م یکنم خیلی خوب میشه فکر می کنم
باید با اسفناج خیلی خوشمزه شه...فقط اسفناج رو پخته اضافه می کنی دیگه؟ بعد اگر بخوام ماست به جای شیر و روغن استفاده کنم مقدارش چقدر باید باشه؟ حتما یه بار امتحان می کنم.من خمیر پیتزا رو به روشهای مختلفی درست کردم .ولی با این روش که شما گفتی درست نکردم.حتما امتحان می کنم.
نقل قول: The one
آفرین خانمی کدبانو
من فقط حوصله پرزنت کردنم بیشتر از شماست. ولی مطمئنا شما هم بخواین ارائه کنید حتما خیلی بهتر از من بلدید. من توی آشپزی خیلی دوست دارم بدونم بقیه مردم شهر ها و کشورای دیگه چیکار م یکنن.و تا اونجا هم که بتونم امتحان می کنم مرسی از توضیحاتت
نمیشه...م یدونی چیه؟ خوشمزگیش مال آشغالاییه که توشه.... به اضافه ی افزودنیها یی که بهش اضافه می کنن باور کن اگه خودمون درست کنیم قسمتای خوب گوشت رو استفاده می کنیم مطمئنا طعمش عوض میشه
از اون ات آشغالا يكيشون تاج خروسه، هموني كه تيكه هاي قرمز هستن، اون يكي روده گاو و گوسفند هست و تركيبات شيميايي ديگه براي ماندگاري بيشتر!
نقل قول: ماهی
وااااااااااا؟824 مثل اون پنیر پیتزا آب میشما824
خوب جدي گفتم ديگه!
نقل قول: ماهی
اگه درست کنم چی بهم جایزه می دی؟ اینایی که تو می گی وجود نداره ولی من درست می کنم به شرط اینکه بهم جایزه بدی
اگه قابل خودرن باشه، تا ده روز، روزي يه مثبت به حسابت واريز ميشه!
نقل قول: The one
با اجازت من خودم برای اینکه پیتزا سالمتر باشه این مواد رو اضافه می کنم ..تو خود خمیرش یه کمی آرد جو میریزم با یه کم اسفناج بامزه میشه تیره و سبز..بعد به جای روغن و شیر از ماست استفاده میکنم تردش میکنه کلا تو خمیرها از ماست استفاده م یکنم خیلی خوب میشه فکر می کنم قبلا تو تاپیک نون کاکو محمود دلیلشو گفتم.. تو خود مواد روش هم از بروکولی و زیتون استفاده م یکنم و کلا هر چی سبزی بیشتر بهتر.. پنیر پیتزای لایت یا کم چربی هم فکر می کنم تو ایران باشه که درصد چربیش 11 درصده و خیلی خوبه!!
البته اینو بگم که پیتزا هر چی ناسالمتر خوشمزه تر ولی مذاق ادم بعد از یه مدت به همین غذاهای کم چرب عادت می کنه و دیگه نمیتونه چربی زیادو تحمل کنه..منم راستش جبر روزگار و اکس هازبند فوق العاده قانونمند و سختگیر در تغذیه مجبور به امتحان کردن این روشها کرد
ماهی, به............ جان ماهی طلایی پیتزا درست کرده ممنون عزیزم عالی بود کدبانوی بوفی
لطف كنيد فقط دستور پخت پيتزا ماهي رو بزاريد
گفتی پیتزای ماهی بابای کوروش آشپزیش خیلی خوبه, جالب اینجاست که از خودش توو آشپزی ابتکار زیاد نشون میده که بعد مجبورش میکنم تا آخرشو بخوره با تن ماهی پیتزا ماهی درست کرده بود , البته پیاز و تن ماهیو با مواد اولیه پیتزا خوب تفت داده بود, بد نیست امتحان کن ولی تا آخرشو باید بخوریها
ماهی
پیتزا یکی از غذاهای مورد علاقه ی همه ی جوامع و همه ی گروههای سنی به خصوص بچه هاست.ولی متاسفانه از لحاظ بهداشت و سلامت زیاد توصیه نمیشه...به نظر می رسه با تهیه ی این غذا در منزل میشه ضریب سلامت غذا رو حداقل از نظر تازگی و تمیزی و بهداشت مواد تشکیل دهنده تا حدودی بالا برد...
امروز با طرز تهیه یک نوع پیتزا در خدمت شما هستم..
ضمن اینکه بچه ها از پروسه تهیه خمیر و پیتزا هم خیلی لذت می برند.
برای شروع بهتره حدود 3 ساعت قبل اقدام به تهیه خمیر پیتزا کنیم تا زمان کافی برای ور اومدن خمیر داشته باشیم.
مواد لازم جهت تهیه خمیر پیتزا:
شیر یک پیمانه سر خالی
روغن مایع نصف مقدار شیر ( یعنی هر چی شیر داشتید نصفش روغن )
تخم مرغ یک عدد
مایه خمیر ترش یک قاشق مربا خوری
نمک و آرد به میزان لازم
برای تهیه خمیر پیتزا دستور های مختلفی وجود داره که من خیلی هاشو امتحان کردم اما با این روش خمیر رو از سایر روشها بهتر تونستم در بیارم..در ضمن منظور از پیمانه یک استکان هست نه پیمانه شیرینی پزی.من با این مقدار مواد ، خمیر برای یه پیتزای تقریبا بزرگ و یه مینی پیتزا خواهم داشت...
ابتداشیر رو کمی گرم می کنیم طوری که ولرم شه.بعد مایه خمیر ترش رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم.
حالا تخم مرغ رو خوب هم می زنیم.احتیاجی به هم زن برقی نیست.حدود 4 دقیقه کافیه.طوری که کف کنه.
کیفیت آرد خیلی توی تهیه خمیر موثره.پس بهتره آرد رو از جای مطمئن تهیه کنید یا مارکی که کیفیتش خوب باشه.من تک ماکارون استفاده می کنم.
حالا در ظرفی که شیر و خمیر ترش رو مخلوط کردیم روغن و نمک رو هم اضافه می کنیم ..و بعد تخم مرغ رو به اونها اضافه می کنیم.
آرد رو کم کم به مواد بالا اضافه می کنیم و حسابی با هم مخلوط می کنیم.اگر از همزن برقی استفاده می کنید از تیغه میکسر استفاده کنید.اما لزومی به استفاده از هم زن هم نیست .با دست میشه خمیر رو ورز داد.
به قدری آرد اضافه می کنم که دیگه خمیر به دست نچسبه و خودشو بگیره..
اضافه کاردن آرد بیش از حد باعث میشه که خمیر لطافت خودش رو از دست بده پس همین که خمیر از ظرف جدا شد کافیه.
خمیر ما کم کم آماده ست
در نهایت روی خمیر آماده رو یه کیسه پلاستیک می کشیم ولی خمیر رو محبوس نمی کنیم.تا جا برای ور اومدن داشته باشه.بهتره اون رو توی یک بسقاب یا سینی قرار بدیم تا جاش تنگ نباشه. حالا حدود 2 ساعت به خمیر استراحت می دیم.
کم کم شروع به تهیه بقیه مواد پیتزا می کنیم.
مواد لازم برای تهیه پیتزا قارچ و کالباس
قارچ 7 عدد متوسط
کالباس ( هر نوع که دوست دارید من کالباس خشک رو خیلی دوس دارم ) 4 ورق ( وزنش رو نمی دونم
فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی به مقدار لازم ( کمتر از یک عدد)
پودر آویشن به مقدار لازم
سس کچاپ مقداری
پنیر پیتزا فراااااااااوااااااااااااان
می تونید چند حلقه سوسیس هم اضافه کنید اما من چون پسرم دوس نداره اضافه نکردم..
در اصل سس رو باید با کمی پیاز داغ و جعفری خرد شده ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی تهیه کرد اما بچه ها از طعم پیاز داغ خوششون نمی آد برا همین من این کار رو نکردم و از سس کچاپ استفاده کردم.
قبل از اینکه مواد رو خرد کنید حدود یک ساعت و نیم که از استراحت خمیر گذشت ، اول فر رو روشن می کنم.تا فر حسابی داغ شه شروع به خرد کردن قارچ ، کالباس ، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای می کنم.
اگر مقدار قارچ یا گوجه یا فلفل زیاد باشه باعث میشه پیتزا آب بندازه و جالب نمیشه.بهتره نسبت مواد رعایت شه و از ریختن مقدار زیاد مواد آبدار به روی خمیر خودداری کنیم.
قسمت وسط گوجه هم که آبداره جدا می کنم و داخل مواد نمی ریزم.
حالا شروع می کنم به باز کردن خمیر.یک سفره ی تمیز که بهتره مخصوص باز کردن خمیر باشه رو پهن می کنم.روی اون کمی آرد می پاچم...بعد خمیر رو باز می کنم.
ته ظرف پیتزا رو کمی چرب می کنم.نه اونقدر که روغن ازش بریزه .در حدی که فقط چرب شه و خمیر رو توی اون پهن می کنم.
معمولا توی دستور پخت پیتزا هیچ کجا نوشته نشده که خمیر اول باید پخته شه.اما من این کارو م یکنم.اول خمیر رو به مدت ربع ساعت توی فر داغ می گذارم.وقتی که بوی پختن نون رو احساس کردم اون رو از فر در می آرم.
پف روی نون نشون می ده که خمیر خوبی داشتیم..
حالا سس کچاپ رو کاملا روی خمیر می مالم.
توی این مرحله مقداری پنیر پیتزا به روی سسها می مالم تا مثل چسب عمل کنه و مواد رو به خمیر بچسبونه.
کمی هم پودر آویشن می ریزم.
حالا بقیه مواد رو اضافه می کنم و روی خمیر پخش می کنم.
و در نهایت با پنیر پیتزا روی مواد رو می پوشونم. مقدار کمی گوجه و فلفل رو هم در مرحله آخر لابلای پنیر ها اضافه می کنم. حالا ظرف پیتزا رو داخل فر گذاشته به مدت 35 دقیقه اجازه می دم تا بپزه.زمان پخت به کیفیت فر خیلی بستگی داره.فر اجاق گاز من با اجاق گاز خونه ی مامانم فرق می کنه.بنابر این باید از پشت شیشه مراقب باشید تا پنیر روش برشته نشه و یا نسوزه..در حین پختن از باز کردن در فر خودداری کنید.
پخت خمیر پیتزا تا حدی که خودشو گرفته باشه و خام نباشه کافیه :
موندن زیاد از حد پیتزا در فر باعث خشک شدن خمیر میشه که جالب نیست
پیتزای نسبتا سالم ما آماده ست ...نوش جان
میشه حجم کالباس رو کم کرد و گوشت چرخ کرده به پیتزا اضافه کرد و خیلی چیزای دیگه...اگر طعم تند هم دوست دارید می تونید از کالباس پپرونی استفاده کنید...خیلی خوشمزه ست
بهونه
ژنرال
چه ظرفای خوشگلی داری ماهی! آدم به هوس میفته بدتر
aac198000
دلم خواست
عالی بود
sib
حواسم کلا یه جا دیگه بود اینو خوندم شتر یک پیمانه سر خالییه لحظه قلبم وایساد انگار
دستت درد نکنه عزیزم.من همیشه درست میکنم.دوست داررررررم
دلشاد
mz56mz
mami
gilas
البته بدون فلفل دلمه ای لفطا
چکاوک
Life Dream
راستي پيتزاي ماهي هم داريم؟!!
ماهی
خب برا همین دستور پختش رو گذاشتم.حیف که پسرم پیتزا گوشت و قارچ دوست نداره وگرنه میشه کاملا سوسیس و کالباس رو حذف کرد و فقط از گوشت و قارچ و پودر سیر استفاده کرد.
شما هم می تونی درست کنی و پنیرشو کم کنی..با پنیر کم که فایده نداره
ممنون سلطان
فکرشو بکن! شتــــــــــــــــــر..
دلشاد,
نوش جان بهروز جان.چه با اشتها می خوری
خواهش می کنم عمو جان....
ایشالله درست کن برامون یه عکسم بگیر بیار به این تاپیک اضافه کن تا از طرف من بوف برنز جایزه بگیری
چشم..تو هم مثل خواهر زاده منی...اونم فلفل دلمه ای دوس نداره
الهی فدای شما بشم ترگل جان..قدمت روی چشم .هر موقع تشریف آوردید ایران خبرم کنید...
مازیار جان وقتی ایشالله بابا شدی
Life Dream
خوب خودت سوسيس كالباسشم درست كن، ماشالله كه يكپارچه كدباويي براي خودت
نميخوام، لطف كنيد فقط دستور پخت پيتزا ماهي رو بزاريد، كيك ماهي هم باشه بد نيست، يا بيسكويت ماهي
ماهی
نمیشه...م یدونی چیه؟ خوشمزگیش مال آشغالاییه که توشه....
باور کن اگه خودمون درست کنیم قسمتای خوب گوشت رو استفاده می کنیم مطمئنا طعمش عوض میشه
وااااااااااا؟
مثل اون پنیر پیتزا آب میشما
اگه درست کنم چی بهم جایزه می دی؟
The one
نمایش یا پنهان متن
با اجازت من خودم برای اینکه پیتزا سالمتر باشه این مواد رو اضافه می کنم ..تو خود خمیرش یه کمی آرد جو میریزم با یه کم اسفناج بامزه میشه تیره و سبز..بعد به جای روغن و شیر از ماست استفاده میکنم تردش میکنه کلا تو خمیرها از ماست استفاده م یکنم خیلی خوب میشه فکر می کنم قبلا تو تاپیک نون کاکو محمود دلیلشو گفتم..تو خود مواد روش هم از بروکولی و زیتون استفاده م یکنم و کلا هر چی سبزی بیشتر بهتر.. پنیر پیتزای لایت یا کم چربی هم فکر می کنم تو ایران باشه که درصد چربیش 11 درصده و خیلی خوبه!!
البته اینو بگم که پیتزا هر چی ناسالمتر خوشمزه تر
ماهی
باید با اسفناج خیلی خوشمزه شه...فقط اسفناج رو پخته اضافه می کنی دیگه؟
بعد اگر بخوام ماست به جای شیر و روغن استفاده کنم مقدارش چقدر باید باشه؟
حتما یه بار امتحان می کنم.من خمیر پیتزا رو به روشهای مختلفی درست کردم .ولی با این روش که شما گفتی درست نکردم.حتما امتحان می کنم.
من فقط حوصله پرزنت کردنم بیشتر از شماست.
من توی آشپزی خیلی دوست دارم بدونم بقیه مردم شهر ها و کشورای دیگه چیکار م یکنن.و تا اونجا هم که بتونم امتحان می کنم
مرسی از توضیحاتت
Life Dream
باور کن اگه خودمون درست کنیم قسمتای خوب گوشت رو استفاده می کنیم مطمئنا طعمش عوض میشه
از اون ات آشغالا يكيشون تاج خروسه، هموني كه تيكه هاي قرمز هستن، اون يكي روده گاو و گوسفند هست و تركيبات شيميايي ديگه براي ماندگاري بيشتر!
مثل اون پنیر پیتزا آب میشما824
خوب جدي گفتم ديگه!
اگه قابل خودرن باشه، تا ده روز، روزي يه مثبت به حسابت واريز ميشه!
تو خود مواد روش هم از بروکولی و زیتون استفاده م یکنم و کلا هر چی سبزی بیشتر بهتر.. پنیر پیتزای لایت یا کم چربی هم فکر می کنم تو ایران باشه که درصد چربیش 11 درصده و خیلی خوبه!!
البته اینو بگم که پیتزا هر چی ناسالمتر خوشمزه تر
همينايي كه آبجي يكي جون گفتند
ماهی
مازیااااااااااااااار
نمایش یا پنهان متن
Aramesh
به............ جان
ممنون عزیزم عالی بود کدبانوی بوفی
گفتی پیتزای ماهی بابای کوروش آشپزیش خیلی خوبه, جالب اینجاست که از خودش توو آشپزی ابتکار زیاد نشون میده
shaparak64
ولی اصولیش هم اینطوریه که خمیر رو یه مرحله نیم پز کنیم بعد مواد رو روش بذاریم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→