ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
برخورد پلیس ایران با فروشندگان عروسک باربی
maryamlondon1
پلیس ایران به منظور مقابله با آنچه جنگ نرم غرب خوانده می شود، فروش عروسکهای باربی را ممنوع کرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، صاحبان بعضی از اسباب بازی فروشی های تهران به این خبرگزاری گفته اند که نیروی انتظامی از آنها خواسته است که این عروسک مشهور را جمع آوری کنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
یک مغازه دار در شمال تهران به رویترز گفته است: "حدود سه هفته پیش، پلیس به مغازه ما آمد و خواست که همه باربی ها را جمع کنیم."
با این حال، یک فروشنده دیگر نیز گفته است: "ما هنوز باربی می فروشیم، ولی مخفیانه."
هنوز مشخص نیست که کدام نهاد انتظامی یا قضایی ایران این دستور را صادر کرده است.
بنا به این گزارش، پلیس ایران اولین بار حدود ۱۵ سال پیش عروسکهای آمریکایی باربی را غیراسلامی خواند.
▧ تصویر در دسترس نیست
مقامهای ایران کوشیده اند یک جفت عروسکی داخلی به نام دارا و سارا را جایگزین باربی کنند، ولی تاکنون موفقیت بسیار محدودی داشته اند.
▧ تصویر در دسترس نیست
یک مادر ۳۸ ساله به نام فرناز به خبرگزاری رویترز گفته است: "دخترم باربی را ترجیح می دهد و می گوید دارا و سارا زشت و چاق هستند."
منتقدان می گویند که عروسک باربی شیوه زندگی غربی را در میان کودکان ایرانی ترویج می دهد و آنها را از ارزشهای اسلامی دور می کند.
aac198000
خیلی تو دلم حرفه ولی نمیگم
از اطلاع رسانیت سپاس مریم بانو
ماهی
هیچ چی بابا به عمر من نمیرسه
امسال اول سال تحصیلی که می خواستند شرط و شروط های لازم رو به والدین بکنن دقیقا عین جمله ای که ناظم به من گفت این بود:
استفاده از وسایل ، کیف ، کاپشن و کفشهایی که روشون عکس مرد عنکبوتی و .. و همه ی اون چیزهایی که بچه ها دوست دارن ممنوعه...
garfild
maryamlondon1
بیچاره نسل جدید
من هم
Aramesh
دلشاد
gilas
farzane
maryamlondon1
bijjan
Ahora Quien
levrone