₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » برخورد پلیس ایران با فروشندگان عروسک باربی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » برخورد پلیس ایران با فروشندگان عروسک باربی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

برخورد پلیس ایران با فروشندگان عروسک باربی

1065 بازدید، 14 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

تصویر در دسترس نیست

پلیس ایران به منظور مقابله با آنچه جنگ نرم غرب خوانده می شود، فروش عروسکهای باربی را ممنوع کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، صاحبان بعضی از اسباب بازی فروشی های تهران به این خبرگزاری گفته اند که نیروی انتظامی از آنها خواسته است که این عروسک مشهور را جمع آوری کنند.

تصویر در دسترس نیست

یک مغازه دار در شمال تهران به رویترز گفته است: "حدود سه هفته پیش، پلیس به مغازه ما آمد و خواست که همه باربی ها را جمع کنیم."

با این حال، یک فروشنده دیگر نیز گفته است: "ما هنوز باربی می فروشیم، ولی مخفیانه."

هنوز مشخص نیست که کدام نهاد انتظامی یا قضایی ایران این دستور را صادر کرده است.

بنا به این گزارش، پلیس ایران اولین بار حدود ۱۵ سال پیش عروسکهای آمریکایی باربی را غیراسلامی خواند.

تصویر در دسترس نیست

مقامهای ایران کوشیده اند یک جفت عروسکی داخلی به نام دارا و سارا را جایگزین باربی کنند، ولی تاکنون موفقیت بسیار محدودی داشته اند.

تصویر در دسترس نیست

یک مادر ۳۸ ساله به نام فرناز به خبرگزاری رویترز گفته است: "دخترم باربی را ترجیح می دهد و می گوید دارا و سارا زشت و چاق هستند." :56:

منتقدان می گویند که عروسک باربی شیوه زندگی غربی را در میان کودکان ایرانی ترویج می دهد و آنها را از ارزشهای اسلامی دور می کند.

• aac198000

نقل قول: maryamlondon1
    برخورد پلیس ایران با فروشندگان عروسک باربی

خیلی تو دلم حرفه ولی نمیگم :31:
    از اطلاع رسانیت سپاس مریم بانو :8:

• ماهی

یعنی یه روزی می رسه که... 387
    هیچ چی بابا به عمر من نمیرسه :2:
    امسال اول سال تحصیلی که می خواستند شرط و شروط های لازم رو به والدین بکنن دقیقا عین جمله ای که ناظم به من گفت این بود:
    استفاده از وسایل ، کیف ، کاپشن و کفشهایی که روشون عکس مرد عنکبوتی و .. و همه ی اون چیزهایی که بچه ها دوست دارن ممنوعه... 387

• maryamlondon1

نقل قول: ماهی
    استفاده از وسایل ، کیف ، کاپشن و کفشهایی که روشون عکس مرد عنکبوتی و .. و همه ی اون چیزهایی که بچه ها دوست دارن ممنوعه...

بیچاره نسل جدید :2: نسل ما تو جنگ وجبهه واژیر خطر واز این شهر به اون شهر اوارگی ودربه دری گذشت :17: کوپن ودفترچه ارزاق :44: این نسل هم نمیدونم چه بگم :2:
    نقل قول: aac198000
    خیلی تو دلم حرفه ولی نمیگم

من هم 276

• Aramesh

آسمون آبی و دلهای مردم ایرانو به سیاهی تیرگی روح و تینت زشت خودشون کردن :94: نفرت انگیزن :frustrated:

• دلشاد

والا چی بگم که شادی بچه ها رو ازشون میگیرن :14:

• gilas

به کجا داریم میریم :2:

• farzane

:2: :frustrated: متاسفم نمیدونم چی بگم عزیزم خیلی حرفا داریم مرسی همه ی بچه ها هم درست گفتن مریم جون
    368 379

• maryamlondon1

از نظرات دوستان متشکرم :11:

• bijjan

واه واه اینا دیگه کین؟

• Ahora Quien

نقل قول: maryamlondon1
    دخترم باربی را ترجیح می دهد و می گوید دارا و سارا زشت و چاق هستند.

:83:

• levrone

هر دم از این باغ بری میرسد ...

• maryamlondon1

نقل قول: bijjan
    واه واه اینا دیگه کین؟

دنیا دارن فضا را فتح میکنن اونا هنوز تو غار زندگی میکنن :30:
    نقل قول: Ahora Quien

:4:
    نقل قول: levrone
    هر دم از این باغ بری میرسد ...

هر دم از این باغ بری میرسد،تازه تر از تازه تری میرسد :4: