₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ♫♫ سلامم را جوابـﮯ ده ☆تقدیم به هیفاﮮ بیردانا ✪
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ♫♫ سلامم را جوابـﮯ ده ☆تقدیم به هیفاﮮ بیردانا ✪

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

♫♫ سلامم را جوابـﮯ ده ☆تقدیم به هیفاﮮ بیردانا ✪

1025 بازدید، 48 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• هاچو هاچو

چه بوی هندونه ای میاد :4:
    مبارکه هیفا باشه 826 اینم مال مجی یره مهربون 1219

• Kishe Mehr

نقل قول: هاچو هاچو
    چه بوی هندونه ای میاد :4:

اگه چندتا از پستها رو بخونی می فهمی که چندتاشم رفته زیر ِ خود.... نه یعنی رفته زیر دست خودت :50:
    نقل قول: هاچو هاچو
    مبارکه هیفا باشه 826 اینم مال مجی یره مهربون 1219

مخلص داش مهدی یره :11:

• هاچو هاچو

نقل قول: Kishe Mehr
    اگه چندتا از پستها رو بخونی می فهمی که چندتاشم رفته زیر ِ خود.... نه یعنی رفته زیر دست خودت :50:

کووووووووو ببینم 1072

الهی که مهدی یره فدات نه یعنی فدات بشیم همگی

الهی قربونم بری یره :4: منم قربونت برم :11:
    حالا نمیشه از داداشم ( مهدی یره ) مایه بذارم؟ خب دیگه برادری واسه این موقه هاست دیگه

کلا این تاپیک زدی که مارو......بله دیگه :4: با این تفاسیر من به 24 نقطه استراتژیک از یکی از فامیلای دورمون میخندم با تو برادر باشم :4:
    نقل قول: The one
    بیچاره میتی.. میگم یه پیشنهاد از جاسم مایه بذار حداقل یه روح داره در سه پا چیز زیادی از دست نمیده

حیف که این جا خانواده جاسم رد میشن آبجی :4: میبینی تو رو خدا عوض اینکه یک تاپیک دو دستی به من تقدیم کنه چی کار میکنه حقش هست چنان بزنمش که بیمارستانا هم از پذیرشش امتناع کنن؟ :4:

• shaparak64

چی میگی خپل جان؟ :74:

388 هیچی 388
    نمایش یا پنهان متن:56::46:

ایششششش 804 حالا که اینطوره بذار من فکرامو بکنم شاید تونستم قصدمو عوض کنم :50:

:86: شیطون :86:

• هاچو هاچو

اوكي منم ميگم روي سن تاتر به جات دسته گل بذارن! :4:

:23: خدا کوفتت نکنه هیفا :23:

• Kishe Mehr

مجی ګلو بازم مرسی :8:

خواهش میشه گلو :9: :8:
    کووووووووو ببینم

ای داد بیداد دیدیش؟ :17:
    الهی قربونم بری یره :4: منم قربونت برم :11:

:4:
    کلا این تاپیک زدی که مارو......بله دیگه :4: با این تفاسیر من به 24 نقطه استراتژیک از یکی از فامیلای دورمون میخندم با تو برادر باشم :4:

شما رو یره؟ :50: نه بابا من اصلا با تو این حرفا رو ندارم :86:
    حیف که این جا خانواده جاسم رد میشن آبجی :4: میبینی تو رو خدا عوض اینکه یک تاپیک دو دستی به من تقدیم کنه چی کار میکنه حقش هست چنان بزنمش که بیمارستانا هم از پذیرشش امتناع کنن؟ :4:

قرار بود اول تو به من تاپیک تقدیم کنیا :86:
    نمایش یا پنهان متنمو مخلصوم یره :11:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: