تو رو می بینم و هول می کنم همه چیو تحمل می کنم تو خیالم آخه مال منی تو که فقط تو خیال منی واسه دیدن تو دنیا رو بهم می ریزم دیگه راهی نموند بیا پیشم عزیزم
اگه عاشق مثل دل من دل تو اگه دوست داری حتی یه ذره منو اگه حس منو تو هم حس می کنی چی میشه یه دفعه بگی مال منی نذار تنها بمونم بیا آروم جونم دیگه بی تو نمی تونم ببین ابری چشمام بذار دست توی دستام قد دنیا تو رو می خوام اگه حواس تو پیش منه اگه چشات بهم زول می زنه اگه تو هم به من فکر می کنی چرا میخوای بری دل بکنی اخه چشمای تو… به خدا دروغ نمی گه منو دوس داری خب بگو یبار دیگه
اگه عاشق مثل دل من دل تو اگه دوست داری حتی یه ذره منو اگه حس منو تو هم حس می کنی چی میشه یه دفعه بگی مال منی نذار تنها بمونم بیا آروم جونم دیگه بی تو نمی تونم ببین ابری چشمام بذار دست توی دستام قد دنیا تو رو می خوام
وااااای داداش آرسام خوبی دلم واسه تابیکهات تنگیده بود خیلی دوست دارم مواظب خودت باش تا خوب خوببشیاز سرما و استفاده ادویه جات پرهیز کن و تا میتونی شیر بخور
مال مني! نمایش یا پنهان متنخوبي ارسام جان، همه چيز مرتبه، ميدونم كه بهتر شدي و هر روز و هر روز بهتر و بهتر ميشي، زود جاي عمل خوب بشه درد هم ديگه فروكش ميكنه
hadi04
همه چیو تحمل می کنم
تو خیالم آخه مال منی
تو که فقط تو خیال منی
واسه دیدن تو
دنیا رو بهم می ریزم
دیگه راهی نموند
بیا پیشم عزیزم
▧ تصویر در دسترس نیست
اگه عاشق مثل دل من دل تو
اگه دوست داری حتی یه ذره منو
اگه حس منو تو هم حس می کنی
چی میشه یه دفعه بگی مال منی
نذار تنها بمونم
بیا آروم جونم
دیگه بی تو نمی تونم
ببین ابری چشمام
بذار دست توی دستام
قد دنیا تو رو می خوام
اگه حواس تو پیش منه
اگه چشات بهم زول می زنه
اگه تو هم به من فکر می کنی
چرا میخوای بری دل بکنی
اخه چشمای تو… به خدا دروغ نمی گه
منو دوس داری خب
بگو یبار دیگه
▧ تصویر در دسترس نیست
اگه عاشق مثل دل من دل تو
اگه دوست داری حتی یه ذره منو
اگه حس منو تو هم حس می کنی
چی میشه یه دفعه بگی مال منی
نذار تنها بمونم
بیا آروم جونم
دیگه بی تو نمی تونم
ببین ابری چشمام
بذار دست توی دستام
قد دنیا تو رو می خوام
bijjan
نمایش یا پنهان متن
خوبی آرسام جان خیلی مواظب خودت باش تا خوب خوبه شیدلشاد
مواظب خودت باش تا خوب خوببشیاز سرما و استفاده ادویه جات پرهیز کن و تا میتونی شیر بخور
Ahora Quien
بهونه
mz56mz
maryamlondon1
baron jon
مرسیییییییییییییی .
gilas
الان بیام
بیا آروم جونم
دیگه بی تو نمی تونم
اوا
ببینم
واقعا
نمایش یا پنهان متن
mojde
mati
shaparak64
مرسی آرسام گلی
Life Dream
مال مني!
نمایش یا پنهان متن
خوبي ارسام جان، همه چيز مرتبه، ميدونم كه بهتر شدي و هر روز و هر روز بهتر و بهتر ميشي، زود جاي عمل خوب بشه درد هم ديگه فروكش ميكنهآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→