₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » @لیست "پر تعطیلی ترین" کشورهای جهان@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » @لیست "پر تعطیلی ترین" کشورهای جهان@

بدون عکس

@لیست "پر تعطیلی ترین" کشورهای جهان@

1992 بازدید، 10 پست، نویسنده: arash52

• arash52

به اعتقاد اين موسسه دو نوع تعطيلات وجود دارد: يکي تعطيلات عمومي و ديگري تعطيلاتي که طبق قانون براي کارمندان در نظر گرفته است.

تصویر در دسترس نیست

ايسنا: نتايج يک بررسي نشان مي‌دهد که کشور مالت بيشترين ميزان تعطيلات را در جهان دارد.

موسسه مطالعاتي مرسر در يک تحقيق به بررسي ميزان تعطيلات کشورهاي مختلف جهان پرداخته و 30 کشور جهان را که بيشترين ميزان تعطيلات را دارند فهرست کرده است.

اين موسسه براي بررسي خود به تعطيلاتي پرداخته است که شامل کارمندان کشورها مي‌شود.

به اعتقاد اين موسسه دو نوع تعطيلات وجود دارد: يکي تعطيلات عمومي و ديگري تعطيلاتي که طبق قانون براي کارمندان در نظر گرفته است.

پس از کشور مالت، اتريش، لهستان و بوليوي در مکان‌هاي بعدي جاي گرفته‌اند.

يونان، انگليس، سوئد، اسپانيا، فرانسه، ونزوئلا، پرتغال، لوکزامبورگ، ژاپن، فنلاند، قبرس، پرو، دانمارک، مجارستان، کرواسي، برزيل، جمهوري چک، آرژانتين، امارات، نروژ، ايتاليا، بلژيک، استراليا، آلمان، ايرلند و هند ديگر کشورهايي هستند که به ترتيب بيشترين تعطيلات را براي کارمندان اداره‌جات در نظر گرفته‌اند.

نكته قابل توجه اين است كه با وجود اعتقاد عمومي در ايران مبني بر تعطيلي‌هاي فراوان در كشورمان،‌ ايران در ليست كشورهاي داراي تعطيلي زياد جايي ندارد.

• دلشاد

نقل قول: arash52
    نكته قابل توجه اين است كه با وجود اعتقاد عمومي در ايران مبني بر تعطيلي‌هاي فراوان در كشورمان،‌ اما ايران در ليست كشورهاي داراي تعطيلي زياد جايي ندارد.

من تکذیب میکنم :13:

1 سپاس: ملیکا

• mz56mz

ممنون حضرت ولى فكر كنم كشور كويت هم بايد توى ليست باشه كلى تعطيلى دارند , اداره جات 2 روز در هفته تعطيل هستند ( جمعه و شنبه) و اگر تعطيلى خاصى در يكى از اين دو روز باشه اون رو جايگزين ميكنند مثلا جشن استقلال افتاده روز شنبه اونها يكشنبه هم تعطيل ميكنند , تازه تمام جشنها و مراسم ميلادى و اسلامى و كشورى تعطيل هستند

• gilas

نكته قابل توجه اين است كه با وجود اعتقاد عمومي در ايران مبني بر تعطيلي‌هاي فراوان در كشورمان،‌ ايران در ليست كشورهاي داراي تعطيلي زياد جايي ندارد.

آره دیگه با این اوضاع کلا مملکت تعطیلات رسمی هستش :4:

• levrone

منم دیگه 5شنبه ها تعطیل شدم :1:

• maryamlondon1

انگلیس خیلی تعطیلی داره مدارس میگم :1:

• Aramesh

پس از کشور مالت، اتريش، لهستان و بوليوي در مکان‌هاي بعدي جاي گرفته‌اند.

يونان، انگليس، سوئد، اسپانيا، فرانسه، ونزوئلا، پرتغال، لوکزامبورگ، ژاپن، فنلاند، قبرس، پرو، دانمارک، مجارستان، کرواسي، برزيل، جمهوري چک، آرژانتين، امارات، نروژ، ايتاليا، بلژيک، استراليا، آلمان، ايرلند و هند ديگر کشورهايي هستند که به ترتيب بيشترين تعطيلات را براي کارمندان اداره‌جات در نظر گرفته‌اند.

فنلاند چهاردهمی بود :15:
    تعطیلیهاش تعطیلیــــــــه ها 262

• الهام

وولی من همینجا تو ایرانش جمعه ها تعطیلیم ندارم :2:

• mami

بیچاره کارکنان ایرانی کاش ما هم کارمند کشورهای پر تعطیلی ترین بودیم :87:

• خرزوخان

تا الان فكر ميكردم ايران حداقل تو اينجا اوله :83:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: