₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » ::با تخم‌مرغ خوش هیکل شوید::.
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » ::با تخم‌مرغ خوش هیکل شوید::.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

::با تخم‌مرغ خوش هیکل شوید::.

435 بازدید، 16 پست، نویسنده: مخلوط کن

• مخلوط کن

اگر حالتان از هیکلتان بد می‌شود و دلتان می‌خواهد در آینه یک آدم خوش قد و بالا ببنید پس صبحانه تخم‌مرغ بخورید.
    به گفته محققان، مصرف تخم‌مرغ به عنوان صبحانه، به حس سیری طولانی‌مدت در فرد و ترک عادت مصرف شیرینی و کیک به عنوان عصرانه کمک می‌کند. همانطوری که مصرف یک سیب در روز شما را از بیماری دور می‌کند.
    تحقیقات جدید نشان داده مصرف تخم‌مرغ، به عنوان صبحانه و پیش از رفتن به محل کار، بهترین راه برای شروع روز است و می‌تواند از جذب کالری‌های ناخواسته در بدن جلوگیری کند. خوردن تخم‌مرغ به عنوان صبحانه می‌تواند به کم کردن میزان مصرف کالری در ناهار و شام کمک کند.
    محققان بر این باورند کسانی که به خوردن بیسکویت، کیک و یا شکلات در بعد از ظهر عادت دارند می‌توانند با مصرف تخم‌مرغ در صبح،‌این عادت را ترک کنند.
    محققان با بررسی سه نمونه صبحانه با کالری مشابه "تخم‌مرغ با نان تست"، "غلات با شیر"و "آب پرتقال با شیرینی" دریافتند خوردن تخم‌مرغ در صبح، سبب احساس سیری برای مدت طولانی‌تر در مقایسه با دیگر خوراکی‌ها در فرد می‌شود و تمایل خوردن در این افراد کمتر می‌شود.
    پس از همین فردا صبح، تخم‌مرغ بخورید، تا عید کلی وزن کم کنید 266

• gilas

من که خوبم چی :5:

• مخلوط کن

نقل قول: gilas
    من که خوبم چی :5:

شما ۶تا بخور با کره فراوون که جون بگیری فردا می‌خوای شوهر کنی‌ وسط کار ضعف نکنی‌ :4:

• هاچو هاچو

من که وزنم خوبه :42:
    نمایش یا پنهان متنquote=Gormesabzi]شما ۶تا بخور با کره فراوون که جون بگیری فردا می‌خوای شوهر کنی‌ وسط کار ضعف نکنی‌ :4: [/quote]
    یعنی چی؟ 334

نمایش یا پنهان متن:23: :23:

• sib

نقل قول: Gormesabzi
    کسانی که به خوردن بیسکویت، کیک و یا شکلات در بعد از ظهر عادت دارند

عین من :38:

• ژنرال

قورمه جون یه تایپیک هم بذار در مورد راههای اضافه کردن وزن :70:

• حورا

مرسی ولی آخه من شکلات وشیرینی خیلی دوست دارم 624

مرسی لیلا جون :5:

• gilas

ما ۶تا بخور با کره فراوون که جون بگیری فردا می‌خوای شوهر کنی‌ وسط کار ضعف نکنی‌

یعنی تا این حــــــــــــــد :89:
    آقا من بنیشو ندارم به بابای بچه ها بگید بره :23:

• بچه مثبت

من یه سوال فنی دارم:4:
    این تاپیک به عنوان تاپیک بعدیت ربط داره؟ :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• maryamlondon1

اگر حالتان از هیکلتان بد می‌شود و دلتان می‌خواهد در آینه یک آدم خوش قد و بالا ببنید پس صبحانه تخم‌مرغ بخورید.

لیلی جون جون كلودیا من هم این کار می کنم :20: ولی باز اضافه وزن اضافه وزنوووووووو شدم 120 کیلو :4:
    نمایش یا پنهان متن68کیلو دارم باز زیاده :10:

پس از همین فردا صبح، تخم‌مرغ بخورید، تا عید کلی وزن کم کنید

مطمئنی تا عید وزن کم میکنم برم یک کارتون تخم مرغ بگیرم 351

• levrone

یادش بخیر! یک زمانی روزی یک شونه سفیده میخوردم. ننم بهم میگفت اینقدر تخم مرغ نخور بچه! قیافت مثل مرغ شده!

نقل قول: بچه مثبت
    این تاپیک به عنوان تاپیک بعدیت ربط داره؟ :4:

یاد خدمت افتادم! شبایی که شام تخم مرغ و خیارشور میدادن از شدت بو سردرد میشدی! یه پسره ایلامیه با دو متر قدش تخت بالای من بود یَک بوهایی میداد که منگت میکرد!

• دلشاد

من با خوردن تخم مرغ خوش هیکل نمیشم فقط قرمه سبزی :4:

• Life Dream

تخم مرغ همراه باشگاه مصرف كنيم خيلي تاثير مثبت داره، بدن رو كلي ورزيده ميكنه، ولي تنهايي نخوردم تا الان! وزنمم خوبه اضافه ندارم كمم دارم :10:

• baron jon

منم خوبم..
    به انداره می خورم
    مرسی لیلا جان مطلب خوبی بود :90:

• نخبه

با تخم‌مرغ خوش هیکل شوید::.

از تخم مرغ خوشم میاد.. هفته ای یکی دوبار تو صبحانه میخورم.. ولی از این به بعد به خاطر فندقی که هیکلم خوب نمیشه تازه بدتر هم میشه:23:

• shaparak64

پس از همین فردا صبح، تخم‌مرغ بخورید، تا عید کلی وزن کم کنید 266

:83:
    ولی انصافا آدمو سیر میکنه ، من امتحان کردم :5:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: