ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
::با تخممرغ خوش هیکل شوید::.
مخلوط کن
اگر حالتان از هیکلتان بد میشود و دلتان میخواهد در آینه یک آدم خوش قد و بالا ببنید پس صبحانه تخممرغ بخورید.
به گفته محققان، مصرف تخممرغ به عنوان صبحانه، به حس سیری طولانیمدت در فرد و ترک عادت مصرف شیرینی و کیک به عنوان عصرانه کمک میکند. همانطوری که مصرف یک سیب در روز شما را از بیماری دور میکند.
تحقیقات جدید نشان داده مصرف تخممرغ، به عنوان صبحانه و پیش از رفتن به محل کار، بهترین راه برای شروع روز است و میتواند از جذب کالریهای ناخواسته در بدن جلوگیری کند. خوردن تخممرغ به عنوان صبحانه میتواند به کم کردن میزان مصرف کالری در ناهار و شام کمک کند.
محققان بر این باورند کسانی که به خوردن بیسکویت، کیک و یا شکلات در بعد از ظهر عادت دارند میتوانند با مصرف تخممرغ در صبح،این عادت را ترک کنند.
محققان با بررسی سه نمونه صبحانه با کالری مشابه "تخممرغ با نان تست"، "غلات با شیر"و "آب پرتقال با شیرینی" دریافتند خوردن تخممرغ در صبح، سبب احساس سیری برای مدت طولانیتر در مقایسه با دیگر خوراکیها در فرد میشود و تمایل خوردن در این افراد کمتر میشود.
پس از همین فردا صبح، تخممرغ بخورید، تا عید کلی وزن کم کنید
gilas
مخلوط کن
شما ۶تا بخور با کره فراوون که جون بگیری فردا میخوای شوهر کنی وسط کار ضعف نکنی
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
quote=Gormesabzi]شما ۶تا بخور با کره فراوون که جون بگیری فردا میخوای شوهر کنی وسط کار ضعف نکنییعنی چی؟
نمایش یا پنهان متن
sib
عین من
ژنرال
حورا
مرسی لیلا جون
gilas
یعنی تا این حــــــــــــــد
آقا من بنیشو ندارم به بابای بچه ها بگید بره
بچه مثبت
این تاپیک به عنوان تاپیک بعدیت ربط داره؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
maryamlondon1
لیلی جون جون كلودیا من هم این کار می کنم
نمایش یا پنهان متن
68کیلو دارم باز زیادهمطمئنی تا عید وزن کم میکنم برم یک کارتون تخم مرغ بگیرم
levrone
یاد خدمت افتادم! شبایی که شام تخم مرغ و خیارشور میدادن از شدت بو سردرد میشدی! یه پسره ایلامیه با دو متر قدش تخت بالای من بود یَک بوهایی میداد که منگت میکرد!
دلشاد
Life Dream
baron jon
به انداره می خورم
مرسی لیلا جان مطلب خوبی بود
نخبه
از تخم مرغ خوشم میاد.. هفته ای یکی دوبار تو صبحانه میخورم.. ولی از این به بعد به خاطر فندقی که هیکلم خوب نمیشه تازه بدتر هم میشه
shaparak64
ولی انصافا آدمو سیر میکنه ، من امتحان کردم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→