₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » فوقش اینه که بوی گند میدی:D
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » فوقش اینه که بوی گند میدی:D

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

فوقش اینه که بوی گند میدی:D

667 بازدید، 28 پست، نویسنده: مخلوط کن

• مخلوط کن

‎.::اسپری ضد عرق باعث سرطان سینه می‌شود::.

یک پژوهش پزشکی هشدار داد که استفاده زیاد از اسپری ضد عرق باعث ابتلای افراد به سرطان سینه می‌شود.
    به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، این پژوهش حاکی است استفاده از اسپرهای ضد عرق به ویژه در بین زنان چه بسا احتمال ابتلای آنها به سرطان پستان را افزایش می‌دهد.
    پژوهشگران گفتند: اسپری‌های ضد عرق حاوی ماده شیمیایی نگهدارنده پارابن (paraben) برای بیشتر کردن تاریخ مصرف این محصولات هستند.
    به گفته این پژوهشگران، ماده پارابن تاثیری نظیر هورمون استروژن دارد که یکی از علل افزایش احتمال ابتلا به برخی سرطان‌های پستان است.
    مشاهده شده است که برخی سرطان‌های سینه در مناطق نزدیک زیر بغل شکل می گیرد که حاوی غلظت بالایی از مواد اسپری‌های ضد عرق است.
    تحقیقات جدید نشان می‌دهد که آثار 99 درصد این مواد شیمیایی در بافت‌های سینه و نمونه‌های برداشته شده از سینه به ویژه در زنان مبتلا به سرطان پستان مشاهده شده است.
    این درحالی است که شرکت های بزرگ سازنده اسپرهای ضد عراق از خودداری خود از استفاده از این مواد شیمیایی در تولید اسپری سخن گفته اند.
    سرطان سینه، رشد مهار نشده‌ سلول‌های غیر طبیعی است که در نواحی مختلف سینه ایجاد می‌شود. این اتفاق ممکن است در بافت‌های مختلف مانند مجاری‌ای که شیر را انتقال می‌دهند، در بافت تولید کننده‌ شیر و در بافت غیر غددی رخ دهد.
    سرطان پستان پس از سرطان پوست دومین سرطان شایع در زنان است. هر ساله تعداد زیادی از مبتلایان به سرطان سینه تشخیص داده می‌شوند و تعدادی نیز جان خود را از دست می‌دهند. خطر ابتلا به سرطان پستان با افزایش سن بیشتر می‌شود. در حدود سه چهارم از موارد بیماری در زنان بالای 50 سال ایجاد می‌شود
    نزنید خانوما نزنید
    فوقش اینه که بوی گند میدی :4:

نزنید خانوما نزنید 991

• الهام

اول
    خوب مام استفاده میکنیم :4:

• arash52

اين غلطكياش چطور ؟ اون هم مشكل داره 991

• مخلوط کن

نقل قول: arash52
    اين غلطكياش چطور ؟

ایشالا که نداشته باشه ..من که استفاده می‌کنم لاقل خودم بمیرم بهتره که مردم از بوگند بمیرن :83:

• هاچو هاچو

نقل قول: Gormesabzi
    تحقیقات جدید نشان می‌دهد که آثار 99 درصد این مواد شیمیایی در بافت‌های سینه مشاهده شده است

کو ببینم منم :65:
    این درحالی است که شرکت های بزرگ سازنده اسپرهای ضد عراق

عراق جمع عرق هستش دیگه؟ :4:
    نمایش یا پنهان متن
    نزنید خانوما نزنید

آقایونم نزنند؟ :4:

• ژنرال

من که بوی عرقم با بوی بهترین ادکلن های دنیا رقابت میکنه :15: :15::15:

• maryamlondon1

ین درحالی است که شرکت های بزرگ سازنده اسپرهای ضد عراق از خودداری خود از استفاده از این مواد شیمیایی در تولید اسپری سخن گفته اند.

:4:

• levrone

منم از مام استفاده میکنم. چون فعالیت بدنیم زیاده مجبورم مرتب استفاده کنم حتی اگه هر روز حموم برم.

• gilas

من که گیلاسم از مشتلا ندالم :5:

• الهام

نقل قول: levrone
    منم از مام استفاده میکنم. چون فعالیت بدنیم زیاده مجبورم مرتب استفاده کنم حتی اگه هر روز حموم برم.

کار خوبی میکنی :4: :4:

• دلشاد

منم مگس کش پیف پاف استفاده میکنم :23:

• Aramesh

Gormesabzi,
    من که کلاً به اسپری حساسیت دارم خدا رو شکــــر خطر تهدیدم نکرده :18:
    از مام sensitive استفاده میکنم :15:

• Life Dream

مرسي آبجي ليلا، مطلب مهم و مفيدي بود اميدوارم همه خانمها رعايت كنند، راستي براي اقايونن هم مشكل ايجاد ميكنه؟! :37:

• mati

منم خیلی شنیدم حتی دکتر پوستم بهم گفت و گفت که به جای این چیزای تجاری و شیمیایی از زاج استفاده کنم و از اونجایی که مامانم خیلی رو این مساعل سلامت و.. حساسه از اون به بعد ورود هر نوع عرق گیر شیمیایی ممنوع شد
    زاج رو از عطاری ها میتونید بخرید و بعد اون رو آسیاب کنید و استفاده کنید من استفاده کردم و واقعا خوبه و بعد از مدتی بوی بد عرق رو از بین میبره و دیگه عرقتون بوی بد نمیده به امتحانش می ارزه :3:

• Life Dream

راستي اين مام چيه؟!

• mojde

نميشه كه بشه 991

• الهام

نقل قول: Life Dream
    راستي اين مام چيه؟!

مام یه نوع خوشبو کننده هست که دارای یه سر متحرکه که به اسونی روی پوست حرکت میکنه و در اثر حرکت مایع داخل شیشه روی پوست قرار میگیره

• Life Dream

نقل قول: الهام
    مام یه نوع خوشبو کننده هست که دارای یه سر متحرکه که به اسونی روی پوست حرکت میکنه و در اثر حرکت مایع داخل شیشه روی پوست قرار میگیره

اهان مرسي، پس يه جورايي بايد شبيه آفتر شيو باشه، همون طور كه آبجي آرامش و بهروز خان گفتن! :37:

• Ahora Quien

اسپری ضد عرق باعث سرطان سینه می‌شود

من اسپری استفاده میکنم .... یعنی الان سرطان دارم :2:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: