ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
فوقش اینه که بوی گند میدی:D
مخلوط کن
.::اسپری ضد عرق باعث سرطان سینه میشود::.
یک پژوهش پزشکی هشدار داد که استفاده زیاد از اسپری ضد عرق باعث ابتلای افراد به سرطان سینه میشود.
به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، این پژوهش حاکی است استفاده از اسپرهای ضد عرق به ویژه در بین زنان چه بسا احتمال ابتلای آنها به سرطان پستان را افزایش میدهد.
پژوهشگران گفتند: اسپریهای ضد عرق حاوی ماده شیمیایی نگهدارنده پارابن (paraben) برای بیشتر کردن تاریخ مصرف این محصولات هستند.
به گفته این پژوهشگران، ماده پارابن تاثیری نظیر هورمون استروژن دارد که یکی از علل افزایش احتمال ابتلا به برخی سرطانهای پستان است.
مشاهده شده است که برخی سرطانهای سینه در مناطق نزدیک زیر بغل شکل می گیرد که حاوی غلظت بالایی از مواد اسپریهای ضد عرق است.
تحقیقات جدید نشان میدهد که آثار 99 درصد این مواد شیمیایی در بافتهای سینه و نمونههای برداشته شده از سینه به ویژه در زنان مبتلا به سرطان پستان مشاهده شده است.
این درحالی است که شرکت های بزرگ سازنده اسپرهای ضد عراق از خودداری خود از استفاده از این مواد شیمیایی در تولید اسپری سخن گفته اند.
سرطان سینه، رشد مهار نشده سلولهای غیر طبیعی است که در نواحی مختلف سینه ایجاد میشود. این اتفاق ممکن است در بافتهای مختلف مانند مجاریای که شیر را انتقال میدهند، در بافت تولید کننده شیر و در بافت غیر غددی رخ دهد.
سرطان پستان پس از سرطان پوست دومین سرطان شایع در زنان است. هر ساله تعداد زیادی از مبتلایان به سرطان سینه تشخیص داده میشوند و تعدادی نیز جان خود را از دست میدهند. خطر ابتلا به سرطان پستان با افزایش سن بیشتر میشود. در حدود سه چهارم از موارد بیماری در زنان بالای 50 سال ایجاد میشود
نزنید خانوما نزنید
فوقش اینه که بوی گند میدی
نزنید خانوما نزنید
الهام
خوب مام استفاده میکنیم
arash52
مخلوط کن
ایشالا که نداشته باشه ..من که استفاده میکنم لاقل خودم بمیرم بهتره که مردم از بوگند بمیرن
هاچو هاچو
کو ببینم منم
عراق جمع عرق هستش دیگه؟
نمایش یا پنهان متن
آقایونم نزنند؟
ژنرال
maryamlondon1
levrone
gilas
الهام
کار خوبی میکنی
دلشاد
Aramesh
من که کلاً به اسپری حساسیت دارم خدا رو شکــــر خطر تهدیدم نکرده
از مام sensitive استفاده میکنم
Life Dream
mati
زاج رو از عطاری ها میتونید بخرید و بعد اون رو آسیاب کنید و استفاده کنید من استفاده کردم و واقعا خوبه و بعد از مدتی بوی بد عرق رو از بین میبره و دیگه عرقتون بوی بد نمیده به امتحانش می ارزه
Life Dream
mojde
الهام
مام یه نوع خوشبو کننده هست که دارای یه سر متحرکه که به اسونی روی پوست حرکت میکنه و در اثر حرکت مایع داخل شیشه روی پوست قرار میگیره
Life Dream
اهان مرسي، پس يه جورايي بايد شبيه آفتر شيو باشه، همون طور كه آبجي آرامش و بهروز خان گفتن!
Ahora Quien
من اسپری استفاده میکنم .... یعنی الان سرطان دارم
malakeh
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→