₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » عشق واقعی را از این عروس و داماد شجاع یاد بگیرید + تصاویر
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » عشق واقعی را از این عروس و داماد شجاع یاد بگیرید + تصاویر

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

عشق واقعی را از این عروس و داماد شجاع یاد بگیرید + تصاویر

2787 بازدید، 25 پست، نویسنده: maryamlondon1

• Life Dream

نقل قول: shaparak64
    ببخشید داداشی
    ولی واقعا هیچ خاص بودن و عشق رویایی و ... توش نمیبینم
     نمایش یا پنهان متن
    شاید مشکل از منه که دیگه حتی عشق هم برام غریبه شده

نخير پل پلي، الانم كه عاشق نباشن خوب بعد ازدواج به خاطر خاص بودن و موقعيت مشابهي كه دارن عاشق ميشن، من بعداً ميرم ازشون ميپرسم :56:

• maryamlondon1

از نظرات دوستان گلم متشکرم :11:

• shaparak64

نقل قول: Life Dream
    نخير پل پلي، الانم كه عاشق نباشن خوب بعد ازدواج به خاطر خاص بودن و موقعيت مشابهي كه دارن عاشق ميشن، من بعداً ميرم ازشون ميپرسم :56:

:4: شاید
    یادت باشه بپرسی ها:10:

• boof divoone

نقل قول: shaparak64
    به نظرم فقط یه تصمیم به ازدواجه ، مثل بقیه! که مسلما هم قشنگه هم دوست داشتنی
    درسته تفاوت دارن با بقیه و مشکل جسمی دارن، ولی ربطی نداره که بگیم دلیرن یا عشق واقعی دارن
    شایدم دید من اشتباهه

نظرت محترمه :84:
    اما به نظر من تو دیدت اشتباه نیست بلکه چشمهات و بستی و دنیا رو اونجور که خودت دوست داری میبینی و میسازی نه اون جوری که هست :1:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: