₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » پولاتو بده به من تا کچل نشی‌:D
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » پولاتو بده به من تا کچل نشی‌:D

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

پولاتو بده به من تا کچل نشی‌:D

2010 بازدید، 22 پست، نویسنده: مخلوط کن

• مخلوط کن

‎.::اسکناس ها موجب انتقال بیماری کچلی می شوند::.

متخصص قارچ شناسی دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه گفت: اسکناس های كثیف می توانند موجب انتقال بیماری کچلی شوند.
    به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت؛ دکتر علی میکائیلی، متخصص قارچ شناسی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: عوامل میکروبی اعم از ویروس ها ، قارچ ها و باکتری ها با چسپیدن به جرم های غیرقابل پاک شدن، بر روی اسکناس قرار می گیرند و با توجه به اینکه طول عمر این جرم های میکروبی متغیر است ممکن است عمرشان از چند ساعت تا چندماه و سال طول بکشد.
    وی افزود : قارچ ها معمولا دارای طول عمر بیشتری نسبت به سایر عوامل میکروبی هستند به خصوص اگر اسپور قارچ بر روی وسایل و اجسام قابل رد و بدل کردن و عمومی همچون دسته کلید، دستگیر ها، نرده ها و سایر اسناد همچون پول قرار گرفته باشد تا سالها بر روی آنها باقی مانده و در مورد قارچ های پوستی یا درماتوفیت ها درصورت تماس با پوست افراد دیگر، ایجاد بیماری پوستی به خصوص بیماری پوستی کچلی می کنند.
    این متخصص قارچ شناسی تصریح كرد: این دسته از بیماری ها مسری بوده و با قرارگرفتن بر سطوح مختلف همچون اسکناس به پوست افراد سالم منتقل می شود که این مشکل در اماکن عمومی همچون آرایشگاه ها، هتل ها و استخرها نیز وجود دارد اما پول به دلیل رد و بدل شدن زیاد احتمال گرفتاری بیشتری را ایجاد می کند.
    وی تاکید کرد: قارچ های مسری در خط اول انتقال توسط پول هستند که در این میان احتمال انتقال قارچ های کچلی که دارای اشکال مختلف می باشد، به مراتب بیشتر است که به شکل غیر مستقیم و با انتقال از طریق انواع اجسام به ویژه اسکناس شیوع می یابند.
    استادیار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : با توجه به اینکه ده ها گونه عامل بیماری پوستی وجود دارد علائم بیماری قارچ های پوستی از اشکال خفیف به شکل شوره مختصر تا قرمزی ، تورم و التهابات چرکی و بسته به اینکه کدام قسمت بدن را مبتلا می کند، متغیر است.
    دکتر میکائیلی تاکید کرد: که 65 تا 70 درصد عفونت های قارچی را در کشورهایی غیر از کشورهای توسعه یافته کچلی تشکیل می دهند که علت اصلی آن توجه نکردن به موارد بهداشتی است.
    وی با اشاره به نامناسب بودن نگهداری اسکناس ها که باعث آلودگی می شود، طریقه صحیح نگهداری اسکناس به صورت تا نخورده و در کیف، قرار ندادن اسکناس ها بر روی میز ، عدم تماس دست مرطوب با اسکناس به دلیل سهولت بیشتر انتقال را از ره های جلوگیری از ابتل به این بیماری برشمرد.
    دکتر میکاییلی گفت: درصورت شستشوی دست ها چندساعت پس از آلودگی های قارچی می توان از تشکیل جرم های قارچی و کلنی سازی قارچ ها جلوگیری کرد
    پولاتو بده به من تا کچل نشی‌ :49: :49: :49:

1 سپاس: javad1020

• دلشاد

نقل قول: Gormesabzi
    پولاتو بده به من تا کچل نشی‌:D

403

• bijjan

تا باشه از این کچلیا باشه
    نمایش یا پنهان متننمیدونی چقدر پول دوست او1071نم فقط 100 دلاری تا نخورده :

• هاچو هاچو

الان من که موهام خیلی زیاده یعنی فقیرم دیگه؟ 719 719 719 هاااااا؟ پس کلاه گیس بوده احتمالا :4:

• Kishe Mehr

من همه ی پولام رو میذارم توی کردیت کارت هام :86:

• هاچو هاچو

نقل قول: Kishe Mehr
    من همه ی پولام رو میذارم توی کردیت کارت هام :86:

کجاااااااااااات میذاری یره؟ :99:

• gilas

منم حاضرم این فداکاری رو انجام بدم پول هاتون بگیرم که کچل نشین :4:

• shaparak64

پولاتو بده به من تا کچل نشی‌ :49: :49: :49:

:23: پس راسته که میگن هرچی پولداره، کچله :23:
    کچلیشون تو حلقم 453
    نمایش یا پنهان متن:23::30::23:

• sib

دکتر میکاییلی گفت: درصورت شستشوی دست ها چندساعت پس از آلودگی های قارچی می توان از تشکیل جرم های قارچی و کلنی سازی قارچ ها جلوگیری کرد
    پولاتو بده به من تا کچل نشی

خب دستامو میشورم چرا پولامو بدم؟ :4:

• الهام

متخصص قارچ شناسی دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه گفت: اسکناس های كثیف می توانند موجب انتقال بیماری کچلی شوند.

از وقتی تورم زیاد شده بیماریهام عجیب شده
    ایراد نداره قارچ بگیریم اون پول بهمون برسه میریم دکتر :4:

• The one

ببين چجوري ميخوان پولو هم به آدم نامحرم كنن :9:
    صد كروني عزيز ، وكيلم؟ كچلم كردي!! :23:

• mz56mz

پولاتو بده به من تا کچل نشی‌

کچل هستم :15:

• Life Dream

خوب اينطوري كه شما كچل مشي! :2:

• maryamlondon1

وی افزود : قارچ ها معمولا دارای طول عمر بیشتری نسبت به سایر عوامل میکروبی هستند به خصوص اگر اسپور قارچ بر روی وسایل و اجسام قابل رد و بدل کردن و عمومی همچون دسته کلید، دستگیر ها، نرده ها و سایر اسناد همچون پول قرار گرفته باشد تا سالها بر روی آنها باقی مانده و در مورد قارچ های پوستی یا درماتوفیت ها درصورت تماس با پوست افراد دیگر، ایجاد بیماری پوستی به خصوص بیماری پوستی کچلی می کنند.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : با توجه به اینکه ده ها گونه عامل بیماری پوستی وجود دارد علائم بیماری قارچ های پوستی از اشکال خفیف به شکل شوره مختصر تا قرمزی ، تورم و التهابات چرکی و بسته به اینکه کدام قسمت بدن را مبتلا می کند، متغیر است.

ای داد پس عارضه کچلی شوهرم این بود :4:

• levrone

پول خیلی کثیقه لامصب.

نقل قول: maryamlondon1
    ای داد پس عارضه کچلی شوهرم این بود :4:

یعنی مورچه رو کلش لیز میخوره؟ :4:

• maryamlondon1

نقل قول: levrone
    یعنی مورچه رو کلش لیز میخوره؟

نه به این حد بهروز یعنی شبیه انشتاین :4:
    نمایش یا پنهان متنوای خدا از دست بهروز :23: :23:

• ماهی

خوش به حال خودم که چولام خیلی زود تموم میشن...تو دستم نمی مونن :10:

• نخبه

نقل قول: ماهی
    خوش به حال خودم که چولام خیلی زود تموم میشن...تو دستم نمی مونن :10:

:56:

برم به بابای فندق بگم پولاشو بده به من :4: نگرانشم :19: اوه تازه باید پولای فندق رو هم بعدا ازش بگیرم:4:

• KuRoSh

طی بیانیه ای که از ستاد کچل های پول دوست صادر گردیده و متن این بیانیه به شرح ذیل می باشد:4:
    خدمت مردم شریف و پول دار می رسانیم که برای حفظ مو هایی خود و در امان ماندن از بیماری کچلی پول های خود را به شماره حساب 777777777 به نام مشتی کچل موفرفری به حساب بوفی ارز بانک بوفی واریز نمایید تا خود و خانواده خود را از این بیماری مو سوزان رهایی بحشیده و در آن دنیا و این دنیا موهایی پر پشت نصیبتان گردد:4:
    باتشکر
    اتحادیه کچل داران :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: