₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » سانسور بی سابقه یک سریال با حذف 500 دقیقه و توبیخ مدیران 3 شبکه!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » سانسور بی سابقه یک سریال با حذف 500 دقیقه و توبیخ مدیران 3 شبکه!

بدون عکس

سانسور بی سابقه یک سریال با حذف 500 دقیقه و توبیخ مدیران 3 شبکه!

2858 بازدید، 13 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

این روزا کمتر کسی تلویزون ایران رو نگاه میکنه ولی بازم این باعث تجدید نظر تو سیاست این رسانه چند صد میلیاردی که از بیت المال بودجه
    خودش رو میگیره نداره به نقل از انتخاب:
    با وجود تکذیب روابط عمومی شبکه اول، سایت اعتدال نوشت: مجموعه تلویزیونی تا ثریا که از شبکه یک سیما پخش می شود ، با حذف بیش از 10 قسمت آن، فردا شب به پایان می رسد.

بنا بر این گزارش، این سریال که تاکنون انتقاد های مختلفی را از طیف های مختلف بر خود حمل نموده است، قرار بود از امشب وارد قسمت های جنجالی شود که با دخالت مدیران عالی صدا و سیما، سانسور شده و مسیر آن به کلی عوض می شود تا فردا شب به پایان برسد.

شدت انتقادها از این سریال به حدی بوده که شبکه یک، روز پنج شنبه را که روز پخش سریال های این شبکه نیست، برای این امر انتخاب کرده است.

بنابر اطلاعات خبرنگار اعتدال، قسمت های حذف شده این سریال، شامل بارداری «ثریا» از «سرهنگ» و دیالوگهای بسیار جنجالی در این زمینه بوده است.

این سایت افزود: علی دارابی معاون سیما مدیران شبکه یک، سه و تهران را به صورت کتبی توبیخ نموده است.

بنا بر این گزارش، علت این توبیخ، پخش سریال «تا ثریا» از شبکه یک، «شیدایی» از شبکه سه و «پنجره» از شبکه تهران بوده است و معاونت سیمای صدا و سیما به علت فضای شدیدا تلخ و مایوس کننده این سریالها، مدیران این شبکه ها را مورد بازخواست قرار داده است.

همچنین در این توبیخ از فرجی، بخشی زاده و احمدی مدیران این شبکه ها خواسته شده تا ادامه این روند در ساخت سریال ها مورد بازبینی قرار گیرد.

لازم به ذکر است که محتوای این سریالها در ماه های اخیر مورد انتقاد بسیاری از کارشناسان اجتماعی بوده است.

همچنین در زمان دادگاهی شدن «ثریا»، ماجرای ارتباط شرعی او با مردی از طریق «صیغه» در سالهای پس از فوت شوهرش آشکار می شود، که این مرد، شخصیتی جنجالی داشته است.

مسئولین عالی صدا و سیما با توجه به عواقب پیش بینی نشده پخش چنین مجموعه ای از تلویزیون، ترجیح داده اند با حذف 12 قسمت و بیش از 500 دقیقه، تا ثریا، تا ثریا ادامه نباید.

لازم به ذکر است که در هفته جاری مسئولین عالی صدا و سیما به کمیسیون فرهنگی مجلس احضار شده و در رابطه با این سریال مورد بازخواست قرار گرفتند.

• shaparak64

همون بهتر که سریال تلویزیون خودمون رو نمیبینم :83:
    فکر کنم فقط اونجایی که مثل فیلم هندی دور ستون میچرخن ( البته زن جدا، مرد جدا) و یکی هم اونجا که بعد از خوردن 500 تا تیر ، به صورت معجزه آسایی 453 زنده میمونن رو حذف نکردن و نشون میدن :23:
    این دیوار صدا و سیمای ماست که تا ثریا کج میرود

• gilas

خوش به حال خودم که هیچ کدوم رو ندیدم و نمیبینم :4:

• الهام

نقل قول: bijjan
    علی دارابی معاون سیما مدیران شبکه یک، سه و تهران را به صورت کتبی توبیخ نموده است.

این مقامات مثه موش کور میمونند که اینقد چشاشونو تنگ کردند تا چیزی نبینند.از دیدن این فیلمها جلوی خانوادشون خجالت میکشن؟ولی زن خیابانی و نداری رو که تو خیابان واستاده تا بقول معروف اتو بزنه اونارو به خجالت وانمیداره 378

• Life Dream

منم موافقم فيلمهاي ايراني خيلي غمگين و تكراري و مايوس كننده شده!! تا تلوزيون رو روشن ميكني و ميخوايي يه فيلم ايراني ببيني، صحنه اولش با زووم كردن دوربين از روي يه قبر و گريه و زاري شروع ميشه و اهنگ غمگين و چهرههاي غم زده و صحنه هاي اعصاب خورد كن پخش ميكنه! حال آدمو به هم ميزنن، من كه هيچ وقت نگاه نميكنم :88:

• maryamlondon1

من فقط شبکه جام جم اون هم به خاطر برنامه خانواده نگاه میکنم :4:

• levrone

من که حتی یک ثانیه هم از این سریالارو نگاه نکردم.

• نخبه

تلویزیون ایران واقعا نفرت انگیزه خدا رو شکر چندین ساله اصلا نگاه نکردم .. حتی از صدای بازیگراش هم متنفر شدم :30:

• NILA

برای اینکه فیلم تا ثریا دردهای مردم در اجتماع فعلی ایران به تصویر کشیده واقعیت تلخ
    بدبختیهایی که داره مردمو میچزونه :44:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: