₪ انجمن بوف بوفی ₪ » خرافات و چرندیات » ▃▅▆▇ هــــــــی وای مــــــن ▇▆▅
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » خرافات و چرندیات » ▃▅▆▇ هــــــــی وای مــــــن ▇▆▅

بدون عکس

▃▅▆▇ هــــــــی وای مــــــن ▇▆▅

528 بازدید، 18 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

قوای شناختی مردان در حضور زنان جذاب تضعیف می شود

تحقیقات دانشمندان هلندی نشان می دهد که معاشرت با زنان می تواند قوای شناختی مردان را موقتا تضعیف می کند.
    گروهی از دانشمندان رفتار شناسی دانشگاه رادبوند نایمخن هلند، می گویند یک ملاقات ساده با زنان می تواند به نقصان ذهنی و حواس پرتی گذرا در مردان منجر شود؛ حتی در مواردی مانند چت اینترنتی که میزان جذابیت یا در دسترس بودن زن مشخص نیست.

در این تحقیق آمده است که در مواردی "ذکر چندباره اسمهای زنانه توانسته قوای شناختی یک مرد را تحت تاثیر قرار دهد." در مورد دیگر حتی یک پیام کوتاه با تلفن همراه هم به همین نتیجه منجر شده است.
    تکامل زیستی مردان از جمله دلایلی است که برای توضیح این رفتار ارائه شده است.
    تازه ترین مطالعه ای که یوهان کارمانس، از محققان این دانشگاه، در سال ۲۰۰۹ انجام داد، نشان داد قوای شناختی مردان، و نه زنان، بعد از ۵ تا ۷ دقیقه معاشرت با یک غریبه جذاب افت می کند.

چگونگی آزمایش

دانشمندان ابتدا با انجام آزمایشهایی توانایی قوای شناختی شرکت کنندگان را اندازه گرفتند. سپس از شرکت کنندگان خواستند که چند لغت کوتاه را با صدای بلند در مقابل دوربین بخوانند. در این مقطع ناظری که آنها فقط نامش را می دانستند، فعالیت آنها را تحت نظر داشت. در مرحله نهایی بار دیگر توانایی شناختی شرکت کنندگان اندازه گرفته شد.

بر اساس این تحقیق "اغلب شرکت کنندگان بعد از اینکه متوجه شدند یک زن بر فعالیتشان نظارت می کند، قوای شناختی شان کاهش پیدا کرد." این در حالی است که توانایی قوای شناختی زنان تحت تاثیر جنسیت فرد ناظر قرار نمی گرفت.

در آزمایشی دیگر فقط به شرکت کنندگان گفته شد که در هنگام آزمایش، یک نفر در اتاق مجاور برای آنها پیام کوتاه ارسال می کند. فقط نام ارسال کننده پیام کوتاه به شرکت کنندگان گفته شد اما هیچ پیام کوتاهی فرستاده نشد.

نتیجه آزمایش مردانی که منتظر پیام کوتاه از جانب یک ناظر زن بودند، بدتر از آنهایی بود که منتظر پیام کوتاه ناظر مرد بودند.

تفاوت مردان و زنان

این محققان می گویند تکامل زیستی مردان به گونه ای است که آنها خودآگاه یا ناخودآگاه، به دنبال فرصت های جفت گیری هستند. بنابراین مردان بیش تر از زنان احتمال دارد که "از موقعیت های خنثی، برداشت های جنسیتی کنند" و اولین هزینه این واکنش آنی را ذهن می پردازد.

برای بسیاری از مردان احتمالا پیش آمده که هنگام مکالمه با زنان جذاب، کلماتشان را گم کنند.

این دانشمندان هلندی می گویند: "مردان وقتی که با زنی تلفنی صحبت می کنند یا حتی منتظر تماس او هستند، وقتی در اینترنت با زنی چت می کنند، یا وقتی که در اتاق انتظار خانم دکتر جدیدشان هستند، قوای شناختی شان تحت تاثیر قرار می گیرد."

نمایش یا پنهان متنمدیونه کسی که بخواد بخش این تاپیک رو تغییر بده :74: :23: :4: :24:

• SaMaN TaJ

سلام مجی سعید جون
    :4: :4: :4:

من که مثل بنز روحیه میگیرم و بلبل زبون میشم :9:

• Ahora Quien

نقل قول: Kishe Mehr
    هــــــــی وای مــــــن

هییی واییی من :10:

• هاچو هاچو

در این تحقیق آمده است که در مواردی "ذکر چندباره اسمهای زنانه توانسته قوای شناختی یک مرد را تحت تاثیر قرار دهد." در مورد دیگر حتی یک پیام کوتاه با تلفن همراه هم به همین نتیجه منجر شده است.

یک خانوم جذاب به من پیغام بده ببینم این درست میگه :37:
    اینم شمارم :
    نمایش یا پنهان متنگفتم جذاب نه تو :4:

• maryamlondon1

مجی متاسفانه منفجر شده :4: تکراریه

• خرزوخان

اعتراف ميكنم كه آدم دست و پاش شل ميشه

• ماهی

یک ملاقات ساده با زنان می تواند به نقصان ذهنی و حواس پرتی گذرا در مردان منجر شود؛

وااااااااا؟ می بینم هر کی به پست من می خوره حواس پرته!.... نگو اشکال از خودمه :4:

• دلشاد

مرسی داش مجتبی

• aac198000

نقل قول: خرزوخان

:23:
    یاد یک خاطره افتادم
    یک دختر خانمی در زمان دانشجوییم سر یک کلاس علوم پایه(استاد گیری داشت)پای تخته هول شد و گفت:
    استاد من وقتی میام پای تخته دست و پام شل میشه
    استادم نه گذاشت نه برداشت گفت وقتی تو میایی پای تخته شل من هم پام میشه :23: :9: :4: :23:

• ژنرال

والا ما که هرچی مخ زن دیدیم ماشالا در کمال خونسردی بودن :83:

خرافاته :83:

غیر علمیه :83:

:83:

نمایش یا پنهان متن:83:

• mami

یک ملاقات ساده با زنان می تواند به نقصان ذهنی و حواس پرتی گذرا در مردان منجر شود

ميگم چرا هر چي آقا به پست من مي خورن گيج منگ مي زنن پس نگو قضيه از اين قراره!!!!!!!!!!!!!! 219

• Kishe Mehr

نقل قول: SaMaN TaJ
    سلام مجی سعید جون

سلام سامی کلانتر جون
    :4: :4: :4:
    نقل قول: SaMaN TaJ
    من که مثل بنز روحیه میگیرم و بلبل زبون میشم :9:

بفرما شاهد از غیب رسید :15:
    نقل قول: The one
    موجب حواسپرتي دائم ميشه! واسه همين بخشو اشتباه نوشتي :4:

نه خداییش اینجا حواسم جمع که هیچی توان و ضرب بود :74:
    نقل قول: The one
    بامزه بود گلو مرسي :24:

خودتم با مزه ای گلو خواهش :24:
    نقل قول: The one
    راستي اين تاريخچه ي هي واي ضمير اول شخص مفرد چيه؟ :7:

این مربوط میشه به عصر پارینه سنگی :4: :83: مثلا یکی با سنگ میزده وسط کله ی یکی، اون ( اول شخص مفرد ) میگفته هی وای منننننننن 314 سرمو شکوندی برو حالشو ببر :78: :74:
    نمایش یا پنهان متنمربوط میشه به شبکه من و تو که مجریه تا یه چیزی میشه میگه هی وای اول شخص ضمیر مفرد متکلم وحده ی مع الغیر :24:

نقل قول: هاچو هاچو
    یک خانوم جذاب به من پیغام بده ببینم این درست میگه :37:

من خانم جذاب نیستم ولی خانمهای جذاب رو خیلی دوست دارم :8: :11:

نقل قول: maryamlondon1
    مجی متاسفانه منفجر شده :4: تکراریه

مامی باید بگید خوشبختانه :82: :74:

• Kishe Mehr

نقل قول: خرزوخان

:23: عامل نفوذی خانمها :50:
    نمایش یا پنهان متندرود بر شهامتت که شجاعانه موضعت رو اعلام نمودی :23: :4:

نقل قول: ماهی
    وااااااااا؟ می بینم هر کی به پست من می خوره حواس پرته!.... نگو اشکال از خودمه :4:

ای حواس پرت کن 713 ای مشکل دار 713 ای ماهی گلو 713 :4:

دلشاد,
    خواهش :4:
    aac198000,
    :23: وای دلم :4: عجب استاد اهل دلی :74:
    نقل قول: ژنرال
    خرافاته :83:

غیر علمیه :83:

شاهد دوم هم از غیب رسید :24: :39:
    نقل قول: The one

اون مي اضافي هم از حواس پرتيه ها!! :10: خب حواستو قشنگ با دست بردار بذارش اونور ! چرا پرتش مي كني گناه داره :23: ساري ! فاعل خودت نيستي! :4:
    ولي عوضش تو رسم پرچم خيلي جمع بود ، براووو :9:

مرسی گلو ولی اگه موقع رسم پرچم هم با خانمی صحبت میکردم :50: بجای رسم پرچم ترسیمی از تندیس زیبای جاسم سه پا میترسیمیدم :23: :4:
    نقل قول: mami
    ميگم چرا هر چي آقا به پست من مي خورن گيج منگ مي زنن پس نگو قضيه از اين قراره!!!!!!!!!!!!!! 219

:83: البته شما که راست میگید ولی این مطلب تخیلی و خرافاتی بیش نیست :74:

• مخلوط کن

فالگیر جون منو می‌شناسی‌ :4:

با توام حواست کجاست848

اینور‌و ببین 261

• Kishe Mehr

نقل قول: Gormesabzi
    فالگیر جون منو می‌شناسی‌ :4:

فالگیر؟ 403 اهان با مونی؟ 403 نه شما؟ 403 اهان آبجی آرامش هستی؟ :4:
    نقل قول: Gormesabzi
    با توام حواست کجاست848

با کی هستی؟ 403 اهان با مهدی یره هستی :4: