ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@زنگ تفريح 14- وقت شناس باشيد و ...@
arash52
در روز موعود، مهمان سیاستمدار تاخیر داشت و بنابرین کشیش تصمیم گرفت کمی برای مستمعین صحبت کند. پشت میکروفن قرار گرفته و گفت: ۳۰ سال قبل وارد این شهر شدم.انگار همین دیروز بود.راستش را بخواهید، اولین کسی که برای اعتراف وارد کلیسا شد، مرا به وحشت انداخت.به دزدی هایش، باج گیری، رشوه خواری، هوس رانی، زنا با محارم و هر گناه دیگری که تصور کنید اعتراف کرد.آن روز فکر کردم که جناب اسقف اعظم مرا به بدترین نقطه زمین فرستاده است ولی با گذشت زمان و آشنایی با بقیه اهل محل دریافتم که در اشتباه بودهام و این شهر مردمی نیک دارد.در این لحظه سیاستمدار وارد کلیسا شده و از او خواستند که پشت میکروفن قرار گیرد.در ابتدا از اینکه تاخیر داشت عذر خواهی کرد و سپس گفت که به یاد دارد که زمانیکه پدر پابلو وارد شهر شد، من اولین کسی بودم که برای اعتراف مراجعه کردم.
نتیجه اخلاقی: وقت شناس باشید
پاشو ظهره !
نمی دونیم کدوم مسئله رو اول حل کنیم :
اینکه به دخترا یاد بدیم که هر پسری مزاحم نیست!
یا اینکه به پسرا یاد بدیم که هر دختری فاحشه نیست؟!
دختر خانومها هر پسری سلام کرد نمیخواد مختونو بزنه !
آقا پسرا هر کسی جواب سلامتونو داد مخشو نزنید !
چرا راز بقا رو فقط از حیوانات میسازن؟
به نظرم بعضی از آدما بیشتر شرایطش رو دارند..!
جزوه چیست؟؟؟ جسمی است سفت خشن و زمخت که به محض تماس نوک انگشتان یا افتادن نگاه به آن خواب تمام وجود را فرا میگیرد!
mami
پاشو ظهره !
خيلي واقعيت داره مي تونم با جرات بگم حداقل هفته اي يكبار آنهم جمعه هابراي بيدار شدن همسرم از اين جمله استفاده مي كنم
البته چاره اي هم نيست وگرنه نان تازه از دست مي رود
گفتنش بلامانع است دروغش از نوع مصلحتي محسوب مي شود (فتواي مامي)[u][/u]
arash52
خداوكيلي استفاده از اين جمله براي جمعه ها دروغ نيست . من كه لنگ ظهر پا ميشم
aac198000
دلشاد
خیلی گهبار بود
حورا
gilas
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→