فکر می کردم 4 بهمن سالگرد دو سالگیمه اما 4 دی بود ... اومدم توی انجمن شاپلی نوشته بود اونم یادش رفته و منم رفتم چک کردم دیدم بعله منم اشتباه کردم شاپلی تولد دو سالگی تو هم مبارککککککککککک
خلاصه دو سالگی و 25 روزگیم مبارکههههههههههههههههههههههههه
بوف بوفی و دوستای گلمممممممممممم دوستتونننننننن دارممممممم خعلییییییییی به خدااااااااااااااااااااااااااااااا
اینم عکسای خاک برسری سری 3 برای شادی شمااااااااااا
اِوا خاک به سرم محبوبنمیدونی چرا این مدت دوستان بوف بوفی همه آلزایمر گرفتن؟آخه قرار بود جی ال ایکس بگیرن تولد دوسالگیت مبارک خدا رو شکر دوستان همه دارن بزرگ میشن حالا بگو ببینم دخترم چند تا دندون داری تا امروز؟ ایشالا که سالهای سال در کنارمون باشی و از وجودت بهره ببریم محبوب جان
الان یعنی دیگه چهار دست و پا راه نمیری دندون خرگوشی محبوب فراموش کرده شاپلیفراموش کرده ساناز نانازی فراموش کرده نفر بعدی کدوم دختره که فراموش کرده سن که میره بالا دیگه حواسی برای آدم باقی نمی مونه دیگه فکر کنم دارید به ته دنیا می رسید
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Mahboob
فکر می کردم 4 بهمن سالگرد دو سالگیمه اما 4 دی بود ...
خلاصه دو سالگی و 25 روزگیم مبارکههههههههههههههههههههههههه
بوف بوفی و دوستای گلمممممممممممم دوستتونننننننن دارممممممم خعلییییییییی به خدااااااااااااااااااااااااااااااا
اینم عکسای خاک برسری سری 3 برای شادی شمااااااااااا
hadi04
محبوبنمیدونی چرا این مدت دوستان بوف بوفی همه آلزایمر گرفتن؟آخه قرار بود جی ال ایکس بگیرن
تولد دوسالگیت مبارک خدا رو شکر دوستان همه دارن بزرگ میشن حالا بگو ببینم دخترم چند تا دندون داری تا امروز؟
ایشالا که سالهای سال در کنارمون باشی و از وجودت بهره ببریم محبوب جان
Kishe Mehr
Kishe Mehr
Kishe Mehr
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
الهام
Ahora Quien
عکس ها هم باحال بودن مخصوصا تقلب
gilas
The one
واي اناتومي اون جوجه كمر بلنده خيلي باحال بود خيلي جديد بودش مرسي
sib
ژنرال
تو یادت رفته تاریخ سالگردتو . . شاپری یادش رفته . . . ساناز یادش رفته . . .
عوارض بالا رفتن سن هستش
نخبه
4 بهمن سالگرد عضویت گیلاسی و تولد یگانه نخبه سایته عزیزم
دو سالگی شما هم مبارک باشه ان شالله که سالهای سال کنار هم دوست و رفیق بمونیم
carlos
مبارک باشد
KuRoSh
محبوب فراموش کرده
شاپلیفراموش کرده
ساناز نانازی فراموش کرده
نفر بعدی کدوم دختره که فراموش کرده
سن که میره بالا دیگه حواسی برای آدم باقی نمی مونه دیگه فکر کنم دارید به ته دنیا می رسید
Aramesh
تبریک میگم محبوب جان
Life Dream
هاچو هاچو
حواست کجا بوده تو که دیر فهمیدی ؟
این شاپری رو ازش بپرسی اسمت چیه یادش نیست چه برسه به سالگردش
چکاوک
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→