₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » گلشیفته فراهانی برهنه شدنش را تایید کرد !
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » گلشیفته فراهانی برهنه شدنش را تایید کرد !

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

گلشیفته فراهانی برهنه شدنش را تایید کرد !

6464 بازدید، 41 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

مرسی از نظرات همه دوستان

منم با گیلاس موافق هستم
    انسان ها همه اختیار بدن خود را دارن وبا عقلی که دارن تصمیم می گیرن که چه کاری زشت و چه کاری صحیح هست
    ولی بعضی موقع بعضی از افراد می خوان از این فرصت ها استفاده کنند و طرف رو خراب کنند که چرا این کار رو کرده و هزاران سوال و هزاران حرف های که شایسته یک فرد نیست بهش القاب می دن و کمر به نابودی خودش و خانوادش می گیرن این هم از همون جریانات هست

• maryamlondon1

ادم یک طرفه نمیتونه قضاوت کنه :1:

این هم ویدیو ش هر کی دوست داره دانلود کنه من ویدیوش نراشتم انجا ولی لینک دانلودش میزارم ببیند این بیچاره در حین در اوردن پیراهنش چه گفته :1:

ویدیو گلشیفته فراهانی

• ali41

نقل قول: levrone
    سه هزار میلیارد پول زبون بسته ملتو بالا کشیدن و تو کانادا تو همسایگی سلن دیون خونه های اعیانی میخرن کسی اونقدری رگ غیرتش راست نشد که تو جریان گلشیفته شد! لخت شده که شده! به درک که لخت شده. به من چه ربطی داره؟! حالا تحت تاثیر جو یا هر چیز دیگه ای این کار بدو کرده. اون دزدی سه هزار میلیاردیه که به من ربط داره.

:105:
    شاید کارش جالب نبوده ولی حالا اگه ازش یه دیو بی شاخ و دم نسازن دست از سر بدبخت بر نمیدارن :2:

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: mojde
    نگرانشم ونگران خودمم هستم همين :21:

مواظب خودت باش

• هاچو هاچو

خدا همه رو هدایت کنه :48:

• rozbeh

بچه ها ببینید چقدر فشار بر خانواده فراهانی زیاده:

تازه ترین اظهار نظر پدر گلشیفته فراهانی پس از مشخص شدن واقعی بودن تصاویر
    پدر گلشیفته فراهانی در تازه ترین اظهار نظر خود گفت...
    برایم مهم نیست دیلی تلگراف یا هر کس دیگر چه می گوید.
    بهزاد فراهانی در اظهار نظری تند گفت: من در این کشور زندگی می کنم ومسائل دخترم به من ارتباطی ندارد. نمی دانم چرا هر چه می گویم کسی حرف هایم را متوجه نمی شود در حال حاضر مشکلات بسیاری وجود دارد که این موضوع ها در آن پنهان است.
    وی ادامه داد: به من بگویید چرا در زمانهای دیگر هیچ کسی پیگیر برنامه های دخترم نبود. چرا شما اینقدر سست عنصرهستید؟
    فراهانی افزود: در دنیا این همه بدبخت و گرسنه وجود دارد ولی شما ها بند کرده اید به دختر من که چرا فلان می کند.

همچنین بهزاد فراهانی در مصاحبه ای دیگر با باشگاه خبرنگاران اعلام کرد: رفتار دخترم به دلیل جدا زندگی كردن ما و نظام های متفاوت حاكم در داخل و خارج به من مربوط نمی شود.

بهزاد فراهانی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون و پدر گلشیفته فراهانی، درخصوص پخش تیزر جشنواره سزار و برهنگی گلشیفته گفت: من در ایران زندگی می كنم و او در این كشور نیست، ما جدا زندگی می كنیم و این مسائل به من مربوط نمی شود.
    وی تصریح كرد: نظامی كه ما در آن زندگی می كنیم جمهوری اسلامی است و آن ها در یك نظام سیاسی دیگری زندگی می كنند، به همین دلیل این قضایا به من مربوط نمی شود.

منبع: shafaf.ir

• بچه مثبت

نقل قول: gilas
    اما خود مختاره حق انتخاب داره ، عقل داره شعور داره
    چه جوریه برای انتخاب و شعور گلشیفته احترام قائل میشیم ولی برای انتخاب و شعور منتقدانش احترام قائل نمیشیم؟ البته منظورم از منتقدان اونایی نیست که قصدشون کوبیدن و ترور شخصیت هست!
    خیلی برام جالبه اونایی که دم از آزادی بیان میزنن خودشون اونو نقض میکنن!
    و از اون جالب تر اینکه تا حالا اظهار نظری از خود گلشیفته جایی ندیدم! اصلاً چرا این عکس از سایت مذکور حذف شده؟

کار همه تو مملکت قشنگ بود فقط مشکل اینه الان؟؟
    نباید مسائل رو با هم قاطی کرد! کار زشت، زشت هست!
    نمیشه هر کسی هر کاری دلش خواست انجام بده و انتظار داشته باشیم همه ساکت باشن و یا به به و چه چه کنن! این کارش فقط و فقط آثار فردی نداره! به قول یکی از دوستان الان که خیلی ها حرف مفت و بی اساس میزنن این حرکت به نوعی شاهد غیبی بوده برای اثبات حرفهای مفتشون!

نقل قول: mojde
    نگرانشم ونگران خودمم هستم همين :21:
    واقعاً جمله زیبایی بود!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• boof divoone

تو اون شرایط دوست داشته اینطوری اعتراض خودش رو بیان کنه
    بی حیا اونه که پول و جون و ناموس مردم رو میگیره نه به روی خودش میاره نه زیر بار کاراش میره

نقل قول: levrone
    سه هزار میلیارد پول زبون بسته ملتو بالا کشیدن و تو کانادا تو همسایگی سلن دیون خونه های اعیانی میخرن کسی اونقدری رگ غیرتش راست نشد که تو جریان گلشیفته شد! لخت شده که شده! به درک که لخت شده. به من چه ربطی داره؟! حالا تحت تاثیر جو یا هر چیز دیگه ای این کار بدو کرده.
    اون دزدی سه هزار میلیاردیه که به من ربط داره.

عزیزان من من به جرات حاضرم قسم بخورم امثال گلشیفته و گلشیفته ها کارشون اینه که بیان رگ غیرت ها رو باد کنن تا من و شما بگیم بیخیال سه هزار میلیارد بیا گلشیفته فلان فلان شده رو بجسب
    بابا به خدا هردوی اونها دستشون توی یه کاسه هستش :3:
    این واقعیته که سیاست کثیفه و پدر مادر نداره اگر امثال گلشیفته ها و اتاق فکرها و سبزها نبودن که مردم الان عقلشون میرسد بیان یه جریان وال استریت رو به معنای واقیش راه بندازن
    امثال گلشیفته عروسک خیمه شب بازی هستند تا من و تو برام مهم نباشه که سکه شده 930هزار تومن :1:
    امثال گلشیفته واسه اینه که من تو سرمون گرم بشه
    پس کثیف تر از خودش همون کسانی هستند که بهش خط میدن :buff:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• bijjan

من از این کارش بدم نیومد تازه احترامشم واسم زیاد شد
    نمایش یا پنهان متن اگه ما خفه شدیم اونکه واسه پولش این کارو نکرده حداقل واسه بقیه نسخه ندیم

• چکاوک

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

• gilas

نقل قول: maryamlondon1
    این هم ویدیو ش هر کی دوست داره دانلود کنه من ویدیوش نراشتم انجا ولی لینک دانلودش میزارم ببیند این بیچاره در حین در اوردن پیراهنش چه گفته

بله مریم گلم منم برای همین میگم چرا ندونسته بهش القاب زشت میدن :3:

نقل قول: بچه مثبت
    چه جوریه برای انتخاب و شعور گلشیفته احترام قائل میشیم ولی برای انتخاب و شعور منتقدانش احترام قائل نمیشیم؟ البته منظورم از منتقدان اونایی نیست که قصدشون کوبیدن و ترور شخصیت هست!

من نگفتم کسی نقدش نکنه نقدش کنن هر کس نظر خودشو داره اما بر چسب زدن و نسبت دادن القاب رو محکوم میکنم

نقل قول: بچه مثبت
    نمیشه هر کسی هر کاری دلش خواست انجام بده و انتظار داشته باشیم همه ساکت باشن و یا به به و چه چه کنن! این کارش فقط و فقط آثار فردی نداره! به قول یکی از دوستان الان که خیلی ها حرف مفت و بی اساس میزنن این حرکت به نوعی شاهد غیبی بوده برای اثبات حرفهای مفتشون!

توی تمام نظرام گفتم خودش باید نسبت به موقعیت اجتماعیش تصمیم بگیره
    این یعنی که باید در نظر میگرفت فرهنگ کشور رو اما نمیگم الان در نظر نگرفته و یا اشتباه کرده الان هم با توجه به کشوری که داره زندگی میکنه این تصمیم رو گرفته
    و حتما به نتایج و آثارشم فکر کرده

هنوز هم سر حرفم هستم کار هر چه قدر هم از نظر بعضیا بد باشه دلیل بر این نمیشه که به کسی بر چسب زده بشه

• بچه مثبت

هنوز هم سر حرفم هستم کار هر چه قدر هم از نظر بعضیا بد باشه دلیل بر این نمیشه که به کسی بر چسب زده بشه
    فکر نمیکنم از نظر منطقی این جمله مشکلی داشته باشه! :105:
    منم گفتم که منظورم کسانی نیست که هدفشون ترور شخصیت طرف هست! من میگم کارش از لحاظ من زشت بوده. ممکنه مطابق با هنجارهای دیگران باشه، اما با هنجارهای ذهنی من جور در نمیاد! :24:
    در یک خط نظرم رو خلاصه میکنم:4:: حرکتش از نظر من زشت بود و در عین حال حرکت کسانی که هدفشون ترور شخصیت و یا تبدیل این حرکت به یک حرکت قهرمانانه هست نیز از نظر من زشت هست. وسلام نامه شد تمام :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ژنرال

بچه مثبت,
    هر آنچه که در ذهنم بود، به زیبائی بیان کردی! :24:

لُپو بیار جلو که بوس واجب شدی :11:

• Aramesh

چیه 804
    منم اعتراض دارم..

نمایش یا پنهان متنمیخوام آواتارمو لخت کنم :51:

• ژنرال

نقل قول: Aramesh
    میخوام آواتارمو لخت کنم :51:

:93: :93: :93: :93: :93:
    :4: :4: :4:
    :9: :9: :9:

• KuRoSh

میخوام آواتارمو لخت کنم

:22: آبجی آرامش

نظرات دو دوست عالی بود گیلی و مثبت :72:

• Aramesh

نقل قول: ژنرال

:93: :93: :93: :93: :93:
    :4: :4: :4:
    :9: :9: :9:

زهر مــار..804
    مُردشور زیرشلواریتو ببرن :83:

نقل قول: کوروش فسقلی
    :22: آبجی آرامش

823

• mami

من به نظر همه ي شما احترام مي گذارم اما حرفم اينه براي رسيدن به هدف نبايد متوسل به هر كاري شد براي نشان دادن اعتراض راه هاي بهتر وپسنديده تر ي وجود دارد اين كار نه اخلاقا ونه عرفا قابل قبول نيست

• shaparak64

نمیدونم چرا یه سری ( تو فیس بوک و ماهواره و ...) به صورت کارشناسانه و روشنفکرانه رفتن سراغ اختلاس میلیاردی و گرون شدن اجناس و تجاوز و دزدی و ....؟؟؟!!!!
    کار بد، بده! حالا میخواد دزدی و کلاهبرداری و تجاوز باشه یا خودفروشی و هرزگی و اعتیاد و غیره و غیره!
    اینم از دید خیلیا کارش اشتباه بوده، اونی که میره مثلا دزدی میکنه ، بهش میگن: احمق دزدی نکن، علاوه بر اینکه کارت از لحاظ اجتماعی هم غلطه، آخرش دودش تو چشم خودت میره، حالا خود دانی هرکاری میخوای بکنی بکن! ( کاری به جنبه قانونیش نداریم). حالا گلشیفته هم همینطوره، من شخصا میگم کارت اشتباهه ولی تن خودته و شخصیت و اعتبار خودت، همچنین عقاید خودت و مختاری، خود دانی و خود!

• ژنرال

زهر مــار..804
    مُردشور زیرشلواریتو ببرن :83:
    بیا اصلا این زیرشلواری هم واسه خودت :62:

shaparak64,
    باریکلا!
    از طرف من خودتو ماچ کن :93: :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: