ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
koorosh kabir
دقت کردین جدیدا توی فیسبوک ادمینها مثلا مینویسن اگه فلان چیز رو توی سیم ثانیه پیدا کردین لایک کنین ،همه هم واسه اینکه بگن مثلا ما هم آره میتونیم زرتی لایکش میکنن ،حالا چرا من این کارو اینجا نکنم چرا ؟
هر کی ۱۸ رو پیدا کرد مثبت بده و یه کامنت بی ربط بنویسه باشد که باشید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------>۱۸<----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
maryamlondon1
پیدا کردن عدد 18 خیلی سخت بود
Ahora Quien
mz56mz
بخدا من اين عدد رو نديدم كوروش جان اگر كسى اين عدد رو ميبينه من هم بهش مثبت ميدم
ali41
دلشاد
ehsan.b1362
الهام
gilas
KuRoSh
نخبه
SaMaN TaJ
اصلا 18 وجود نداشت
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→