دوست خوب بوف بوفي همدم شبها و روزهاي تنهايي و بيحوصلگي من. همراه خوشيها و خنده و لودگيهاي به جا و بي جا .محرم عشق ها كينه ها و ترديد هايم امروز دوسال از عمر دوستي با تو نازنين ميگذرد. امروز دو ساله شدم توي گاهشمار سرزمين بوفي كه چه زود گذشت و چه روزهاي تلخ و شيريني برما سپري شد. امروز دو ساله شدم و دو ساله شد مستانه عزيز كه غايب جمع است و در دل ما حاضر ديشب وقتي دو سالگي را به او ياد آور شدم او هم به اين اشاره داشت كه چه روزهايي در بوفي گذشت سراسر خاطره. هميشه در قلب مني دوست بوفي چه شما كه قديمي هستي چه شما دوست تازه واردم و چه آنهايي كه ميهمان مي ايند و ميهمان و عزيز دل ما ميروند .
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mojde
دوست خوب بوف بوفي همدم شبها و روزهاي تنهايي و بيحوصلگي من. همراه خوشيها و خنده و لودگيهاي به جا و بي جا .محرم عشق ها كينه ها و ترديد هايم امروز دوسال از عمر دوستي با تو نازنين ميگذرد. امروز دو ساله شدم توي گاهشمار سرزمين بوفي كه چه زود گذشت و چه روزهاي تلخ و شيريني برما سپري شد. امروز دو ساله شدم و دو ساله شد مستانه عزيز كه غايب جمع است و در دل ما حاضر ديشب وقتي دو سالگي را به او ياد آور شدم او هم به اين اشاره داشت كه چه روزهايي در بوفي گذشت سراسر خاطره.
هميشه در قلب مني دوست بوفي چه شما كه قديمي هستي چه شما دوست تازه واردم و چه آنهايي كه ميهمان مي ايند و ميهمان و عزيز دل ما ميروند .
تقديم به تو
هیشکی مثل تو نبود
صدای تو،بیداری ریشه،
آواز سبز برگه!
صدای تو، پر وسوسه
مثل شب خونی تگرگه!
صدای تو آهنگ شکستن، بغض یه دنیا حرفه!
تصویری از آواز صریح قندیل نور و برفه!
هیشکی مثل تو نبود،
هیشکی مثل تو منو باور نکرد!
هیشکی با من مثل تو،
توی نقب شب من سفر نکرد!