₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » مرد باکره با 14 فرزند!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » مرد باکره با 14 فرزند!
1 2

بدون عکس

مرد باکره با 14 فرزند!

603 بازدید، 24 پست، نویسنده: sib

• sib

این مرد ۳۶ ساله اهل فرمونت کالیفرنیا بدون داشتن حتی یک رابطه جنسی در طول زندگی‌اش صاحب ۱۴ فرزند شده است.

ترنت آرسلانت ۳۶ ساله که یک مهندس شاغل در شرکت HP‌است داستان خود را در برنامه تلویزیونی اندرسون کوپر اینگونه بیان کرد که او میل جنسی خود را با اهدای اسپرم به زوج‌های فاقد فرزند ارضا می‌کند.
    آرسلانت می‌گوید: من هیچ علاقه‌ای به رابطه جنسی ندارم. در حالیکه سن من به چهل سال می‌رسد من یک مرد باکره هستم.

تصویر در دسترس نیست

در حین برنامه آرسلانت کودکی ۲ ساله را ملاقات می‌کند که یکی از فرزندانی است که بوسیله اسپرم‌های اهدایی او به دنیا آمده است. در صحنه‌ای عاطفی و زیبا آرسلانت در مورد فرزند خونی‌اش گفت: من خوشحالم که فرزندم سالم است و در کانون گرم خانواده‌اش زندگی می‌کند.

آرسلانت که گفته است به واسطه مشاهده یک تبلیغ اینترنتی این اعانه ارگانیک را پرداخت ام اکنون باید پاسخگوی سازمان سلامت آمریکا باشد مبنی بر اینکه روش اهدای اسپرم او شاید ممکن بود سبب به دنیا آمدن فرزندانی مبتلا به HIV گردد.

سازمان FDA‌ شکواییه‌ای از آرسلانت و کلینیک دریافت کننده اسپرم او انجام داده که به واسطه آن ممکن است وی و کلینیک مربوطه علاوه بر جریمه پرداخت ۱۰۰ هزار دلار به یک سال حبس نیز محکوم گردند.

• Ahora Quien

جانننننننننننننننننننننننننننننننننننن :89:

• نخبه

ای شیطون رابطه جنسی دوست نداره پس چی دوست داره که اینهمه اسپرم داره ناقلا:23:

• مخلوط کن

اینم یه جورشه دیگه ..بعضیا کلی‌ رابطه برقرار می‌کنن بد میگن باکره هستن :4: حتا بدون یه فرزند ..بعضیا هم مثل این طفلی آش نخورده و دهان سوخته که هیچ ..تازه باید جریمه هم بده ..یه سال حبسم بکشه

حالا خدا می‌دونه بدن هم این بچه‌ها بیان چی‌ ازش طلبکار بشن :38:

• ماهی

نقل قول: sib
    مربوطه علاوه بر جریمه پرداخت ۱۰۰ هزار دلار به یک سال حبس نیز محکوم گردند.

دلم خنک شد 245
    آخه این چه کاریه؟ :7:
    نمایش یا پنهان متن :4:

• دلشاد

امروز چه تابیکهای عجیب غریبی گذاشته شده :7:

• aac198000

مرد باکره با 14 فرزند!

دمش گرم :23:

• mami

من یک مرد باکره هستم.

تا به امروز اين اصطلاح رو نشنيده بودم!!!!!!!!!400

• levrone

به حق چیزای ندیده!

• maryamlondon1

چه بگم والله شاید داره کار خیری انجام مبده :10: .ولی علاقه به مسائل جنسی نداره وهنوز باکره است این از دروغهای شاخدار هست :4:

• Holtek

چه عیبی داره ؟ مگه رحم اجاره ای عیبی داره که اسپرم اجاره ای داشته باشه؟ تازه این اجاره هم نمیده ،میگه بردارین همش مال خودتون :37:

• Life Dream

دمش گرم خوشمان ادم، :24: دخملا حسودي نكنيد :4:

• الهام

ماهی,
    مگه چیکار کرده؟

• shaparak64

مگه ممکنه بدون آزمایش و اینا اهدا کرده باشه؟ :37: که حالا گیر دادن بهش؟
    بعدشم چجوری اهدا میکرده؟ :37: مگه بدون رابطه میشه؟ :37:

• arash52

حضرت آیت اله کربلایی آرش در پاسخ به استفتائاتی از این دست فرمودند : خاک بر سرش ؛ ایشان فرمودند به زودی بانک اسپرمی را راه اندازی می کنند تا علما زیاد شوند . :4:

• The one

والا تا اونجايي كه ميدونم اين بابا ها معمولا ناشناس ميمونن كه بعدا نيان دنبال به بچه هاشون! ولي اين يارو مثل اينكه اس نذريشو با دست به نيازمندان اهدا ميكرده كه ادرسشونم بلده!!:23:

• ali41

نقل قول: shaparak64
    مگه بدون رابطه میشه؟ :37:

913 واسه اینکه فکر میکنی همه چیزو میدونی :4:
    نمایش یا پنهان متنمعلومه که میشه ، میداده میل میفرمودن 888

• Kishe Mehr

خدا بچه هاشو نه یعنی اسپرمهاشو زیاد کنه :4:

خو چی کار کنم هی جوک یادم میاد :45:
    نمایش یا پنهان متنبه یارو میگن قراره یارانه بدن میگه خانوم وایسا تا من برم بچه هامو بیارم 351 میاد خونه می بینه هیچ کدوم از بچه هاش نیستن. میگه بچه ها چی شدن؟ میگه باباهاشون اومدن بردنشون :4: :9:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: