این مرد ۳۶ ساله اهل فرمونت کالیفرنیا بدون داشتن حتی یک رابطه جنسی در طول زندگیاش صاحب ۱۴ فرزند شده است.
ترنت آرسلانت ۳۶ ساله که یک مهندس شاغل در شرکت HPاست داستان خود را در برنامه تلویزیونی اندرسون کوپر اینگونه بیان کرد که او میل جنسی خود را با اهدای اسپرم به زوجهای فاقد فرزند ارضا میکند. آرسلانت میگوید: من هیچ علاقهای به رابطه جنسی ندارم. در حالیکه سن من به چهل سال میرسد من یک مرد باکره هستم.
در حین برنامه آرسلانت کودکی ۲ ساله را ملاقات میکند که یکی از فرزندانی است که بوسیله اسپرمهای اهدایی او به دنیا آمده است. در صحنهای عاطفی و زیبا آرسلانت در مورد فرزند خونیاش گفت: من خوشحالم که فرزندم سالم است و در کانون گرم خانوادهاش زندگی میکند.
آرسلانت که گفته است به واسطه مشاهده یک تبلیغ اینترنتی این اعانه ارگانیک را پرداخت ام اکنون باید پاسخگوی سازمان سلامت آمریکا باشد مبنی بر اینکه روش اهدای اسپرم او شاید ممکن بود سبب به دنیا آمدن فرزندانی مبتلا به HIV گردد.
سازمان FDA شکواییهای از آرسلانت و کلینیک دریافت کننده اسپرم او انجام داده که به واسطه آن ممکن است وی و کلینیک مربوطه علاوه بر جریمه پرداخت ۱۰۰ هزار دلار به یک سال حبس نیز محکوم گردند.
اینم یه جورشه دیگه ..بعضیا کلی رابطه برقرار میکنن بد میگن باکره هستن حتا بدون یه فرزند ..بعضیا هم مثل این طفلی آش نخورده و دهان سوخته که هیچ ..تازه باید جریمه هم بده ..یه سال حبسم بکشه
حالا خدا میدونه بدن هم این بچهها بیان چی ازش طلبکار بشن
حضرت آیت اله کربلایی آرش در پاسخ به استفتائاتی از این دست فرمودند : خاک بر سرش ؛ ایشان فرمودند به زودی بانک اسپرمی را راه اندازی می کنند تا علما زیاد شوند .
والا تا اونجايي كه ميدونم اين بابا ها معمولا ناشناس ميمونن كه بعدا نيان دنبال به بچه هاشون! ولي اين يارو مثل اينكه اس نذريشو با دست به نيازمندان اهدا ميكرده كه ادرسشونم بلده!!
خو چی کار کنم هی جوک یادم میاد نمایش یا پنهان متنبه یارو میگن قراره یارانه بدن میگه خانوم وایسا تا من برم بچه هامو بیارم میاد خونه می بینه هیچ کدوم از بچه هاش نیستن. میگه بچه ها چی شدن؟ میگه باباهاشون اومدن بردنشون
sib
ترنت آرسلانت ۳۶ ساله که یک مهندس شاغل در شرکت HPاست داستان خود را در برنامه تلویزیونی اندرسون کوپر اینگونه بیان کرد که او میل جنسی خود را با اهدای اسپرم به زوجهای فاقد فرزند ارضا میکند.
آرسلانت میگوید: من هیچ علاقهای به رابطه جنسی ندارم. در حالیکه سن من به چهل سال میرسد من یک مرد باکره هستم.
▧ تصویر در دسترس نیست
در حین برنامه آرسلانت کودکی ۲ ساله را ملاقات میکند که یکی از فرزندانی است که بوسیله اسپرمهای اهدایی او به دنیا آمده است. در صحنهای عاطفی و زیبا آرسلانت در مورد فرزند خونیاش گفت: من خوشحالم که فرزندم سالم است و در کانون گرم خانوادهاش زندگی میکند.
آرسلانت که گفته است به واسطه مشاهده یک تبلیغ اینترنتی این اعانه ارگانیک را پرداخت ام اکنون باید پاسخگوی سازمان سلامت آمریکا باشد مبنی بر اینکه روش اهدای اسپرم او شاید ممکن بود سبب به دنیا آمدن فرزندانی مبتلا به HIV گردد.
سازمان FDA شکواییهای از آرسلانت و کلینیک دریافت کننده اسپرم او انجام داده که به واسطه آن ممکن است وی و کلینیک مربوطه علاوه بر جریمه پرداخت ۱۰۰ هزار دلار به یک سال حبس نیز محکوم گردند.
Ahora Quien
نخبه
مخلوط کن
حالا خدا میدونه بدن هم این بچهها بیان چی ازش طلبکار بشن
ماهی
دلم خنک شد
آخه این چه کاریه؟
نمایش یا پنهان متن
دلشاد
aac198000
مرد باکره با 14 فرزند!
دمش گرم
mami
تا به امروز اين اصطلاح رو نشنيده بودم!!!!!!!!!
levrone
ژنرال
maryamlondon1
garfild
Holtek
Life Dream
الهام
مگه چیکار کرده؟
shaparak64
بعدشم چجوری اهدا میکرده؟
arash52
The one
ali41
نمایش یا پنهان متن
معلومه که میشه ، میداده میل میفرمودنKishe Mehr
خو چی کار کنم هی جوک یادم میاد
نمایش یا پنهان متن
به یارو میگن قراره یارانه بدن میگه خانوم وایسا تا من برم بچه هامو بیارمآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→