₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » @دوسال خیلیه ها @
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 8

@دوسال خیلیه ها @

2864 بازدید، 141 پست، نویسنده: arash52

• sib

بچه مثبت,
    خیلی خوشحالی.معلومه تمومش کردی :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: arash52
    دوسال خیلیه ها

اره واقعا :65: در کتب خطی و احادیث هم اومده که یعنی واقعا خیلی اصن یه وضعی.. حتی برخی ها معتقدند که از 4 سال هم بیشتره :66: بهرحال صلاح مملکت خویش خسروان دانند :24:

حضرت دابل کربلایی تبریک میگم. واقعا از داشتن دوست خوبی مثل شما به خودم می بالم :6: در ضمن من توی مسابقه شرکت نمی کنم اون هم بنا به دو دلیل. اول دومی رو میگم و دوم اولی رو. دلیل دومم اینه که من واسه تبریک به خود شما اومدم اینجا نه جایزه. چون نمیخوام ریا بشه :4: و دلیل اولم هم اینه که میدان رو بدم به جوانترها. علی یا ایحال ، اگر هم کسی از دوستان جواب ها رو بهم برسونه و با رقعه ها و درخواست های میلیونی دوستان مواجه بشم دیگه مجبورم شرکت کنم :66:
    نمایش یا پنهان متندر ضمن اخوی شرمنده میخواستم بهتون از این بوفی موفی های دهان پر کن بهتون بابت تولد دو سالگیتون هدیه بدم دیگه وسعمون نمیرسه :79: به قول شاغلام پیروانی کاکو واللو ما وسعمون نمیرسه :17: میخوام به جاش بهتون سکه ی تمام بهار ازادی بدم :4: این چندتا بوفی رو هم به کس دیگه ای قول دادم :9:

• shaparak64

مبارک ها باشهههههههههههههههههه 1244
    ولی گلاب به روت من جدوله رو حل نمیکنم 391
    تقدیم به شما

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

• arash52

نقل قول: mami
    آقاي آرش لطفا براي ما تازه واردها يه فكري بكنيد من همه ي جدول را حل كردم اما تكليفم با كاربراني كه نامشان به صورت سوال درآمده چيست ؟لطفا راهنمايي بفرماييدالبته يكسري اسم به صورت خودكار درآمده اما نمي دانم درست است ياننننننننننننننننننننننه!!!!!!!! :5:

تا شنبه فرصت هست که با دقت در آواتارها و صفحه انجمن جواب را بدهید ؛ توصیه ام اینه که اول اونایی رو که می دونید حل کنید بقیه اش رو هم خدا بزرگه :3:

نقل قول: carlos
    تولدت مبارك :46:
    ممنون کارلوس جون ؛ راستی میدونی تو جدول هستی ؟ :4:
    براي نفر چهارم به بعد چي در نظر گرفتي ؟؟؟ :65:
    یک ست بوس :11:

• arash52

نقل قول: mami
    آقاي آرش لطفا براي ما تازه واردها يه فكري بكنيد من همه ي جدول را حل كردم اما تكليفم با كاربراني كه نامشان به صورت سوال درآمده چيست ؟لطفا راهنمايي بفرماييدالبته يكسري اسم به صورت خودكار درآمده اما نمي دانم درست است ياننننننننننننننننننننننه!!!!!!!! :5:

تا شنبه فرصت هست که با دقت در آواتارها و صفحه انجمن جواب را بدهید ؛ توصیه ام اینه که اول اونایی رو که می دونید حل کنید بقیه اش رو هم خدا بزرگه :3:

نقل قول: carlos
    تولدت مبارك :46:
    ممنون کارلوس جون ؛ راستی میدونی تو جدول هستی ؟ :4:
    براي نفر چهارم به بعد چي در نظر گرفتي ؟؟؟ :65:
    یک ست بوس :11:

نقل قول: sib
    اینا رو از کجا درآوردی آخه؟واسه یکیش مرحومان دهخدا و معین رو هم از قبر آوردم بیرون.نیست که نیست :4: :23:

کدومشون رو ؟ :7:

نقل قول: بچه مثبت
    245 من تو دهن این روال میزنم! من به پشتیبانی از بوفیلندیها روال تعیین میکنم :83:

:83:

خیلی خوشحالی.معلومه تمومش کردی :4:

اصن یه وعضی :4:

نقل قول: Kishe Mehr
    حضرت دابل کربلایی تبریک میگم. واقعا از داشتن دوست خوبی مثل شما به خودم می بالم :6: در ضمن من توی مسابقه شرکت نمی کنم اون هم بنا به دو دلیل. اول دومی رو میگم و دوم اولی رو. دلیل دومم اینه که من واسه تبریک به خود شما اومدم اینجا نه جایزه. چون نمیخوام ریا بشه :4: و دلیل اولم هم اینه که میدان رو بدم به جوانترها. علی یا ایحال ، اگر هم کسی از دوستان جواب ها رو بهم برسونه و با رقعه ها و درخواست های میلیونی دوستان مواجه بشم دیگه مجبورم شرکت کنم :66:

ممنونم ؛ من هم به داشتن دوست عزیز و فرهیخته ای چون شما به خودم می بالم . والللو راست میگم گلوووو :4:
    حداقل بالیدنش رو که راست میگم :83:
    درضمن خودت رو هم لوس نکن و واسه من شناسنامه کِبَر سنی نیار که نتونی شرکت کنی :94:
    در آخر مدیونی اگه بعدا وسعت رسید بهم هدیه ندی :14:

نقل قول: shaparak64
    مبارک ها باشهههههههههههههههههه 1244
    خیلی ممنونم ؛ انشااله برای شما :46:
    ولی گلاب به روت من جدوله رو حل نمیکنم 391
    روم به دیفال مگه دست خودته ؛ با جفت پا میام تو مخت ها :4:

• sib

کدومشون رو ؟ :7:

هیچی دیگه پیدا شد :4:

• sib

arash52,
    4،5 تا پست تکراری فرستاده بودی با اجازه پاک کردم :4:

• arash52

هیچی دیگه پیدا شد :4:

خدارو شکر :48:

نقل قول: alison
    میارک باشه

سلامت باشین ؛ ممنون که سر زدین :46:

4،5 تا پست تکراری فرستاده بودی با اجازه پاک کردم :4:

خدا خیرت بده که همش تو کارای خیری :4:

• baron jon

:65: من جدول انگلیسی سختمه

• maryamlondon1

سلامت باشی مامان مریم ؛ امیدوارم شما هم یکی از برندگان باشید . انگلیسی رو بدید احسان دو سوته حل کنه

ارش جان مشکل حل کردن جدول وشرکت تو مسابقه نیست مشکل دردسر فرستادن جایزه به پای شما عزیزان .به خاطر همین میخواهم جا باز کنم وجای بچه هارا تنگ نکنم .وارزوی برنده شدم همه دوستان عزیزم دارم :8:

• Holtek

سلام
    آرش جان انشالله صد ساله بشی 296
    از اونجایی که اهل جدول نیستم و مال دقعه قبلم خیلی وقتمو گرفت ، اگه رسیدم حلش میکنم ولی قول نمیدم :10:

• gilas

تفلد آقا جون آرش :93:

تصویر در دسترس نیست

• Aramesh

دومین سالگرد عضویتت رو تبریک میگم آرش جان امیدوارم شما رو همیشه در کنار خودمون داشته باشیم داداشم :6: :11:

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

• ماهی

حالا بگو ببینم منظورت بیعانه بود یا بیانیه :83:

نه بیعانه دریافت نمی کنیم....با این اوضاع گل و بلبلی اقتصادی همون بیانیه بهتره :83:
    می خوام جدول حل کنم ولی اعتماد به نفس ندارم :4: شماها خیلی رجز خوندید من نمی تونم :20:

• arash52

نقل قول: baron jon
    :65: من جدول انگلیسی سختمه

هرچقدرش رو كه مي توني حل كن بعد برو سر فارسيه :46:

نقل قول: maryamlondon1
    ارش جان مشکل حل کردن جدول وشرکت تو مسابقه نیست مشکل دردسر فرستادن جایزه به پای شما عزیزان .به خاطر همین میخواهم جا باز کنم وجای بچه هارا تنگ نکنم .وارزوی برنده شدم همه دوستان عزیزم دارم :8:

مامان مريم ، شما شركت كن ارسال جايزه اش با من :46:

نقل قول: Dr.GSM
    از اونجایی که اهل جدول نیستم و مال دقعه قبلم خیلی وقتمو گرفت ، اگه رسیدم حلش میکنم ولی قول نمیدم :10:

اوه اوه اين از اون كُري هاي غيرمستقيم بودها :4:

نقل قول: gilas
    تفلد آقا جون آرش :93:

به به چه عجب حاج خانوم گيلاس :25:
    چه خبر از جهيزيه ؟ :83:

• خرزوخان

حيف كه وقت ندارم وگرنه حداقل يكي از افقيهاش رو حل مي كردم :83:
    مباركتون باشه :46:

• arash52

نقل قول: Aramesh
    دومین سالگرد عضویتت رو تبریک میگم آرش جان امیدوارم شما رو همیشه در کنار خودمون داشته باشیم داداشم :6: :11:

خيلي لطف كردي آرامش جان
    اميدوارم تو هم هميشه در كنار ما و در زندگي ما باشي :4:

نقل قول: ماهی
    می خوام جدول حل کنم ولی اعتماد به نفس ندارم :4:

تو يكي از باهوشترين ماهي هايي هستي كه من تاحالا به عمرم ديدم
    تا اونجايي كه ميدونم جدول هم خوب حل مي كني . بچه كه بودي از شدت علاقه جدولهاي جوب رو هم حل مي كردي :4: تو مي توني سيد برو جلو هواتو دارم :83:

• arash52

نقل قول: خرزوخان
    حيف كه وقت ندارم وگرنه حداقل يكي از افقيهاش رو حل مي كردم :83:

ضرب نخوري يه وقت :4:

• ماهی

بچه كه بودي از شدت علاقه جدولهاي جوب رو هم حل مي كردي

همه عمرم با احتیاط از کنارش رد شدم..چون اصولا خیلی ترسو بودم می ترسیدم بیفتم پام بشکنه خدای نکرده زبونم لال 219
    تو مي توني سيد برو جلو هواتو دارم :83:

بد دل و ترسو شدن چی میشه؟ 208

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: