₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ** مامان فندق متولد شد**
1 2 3 4

بدون عکس

** مامان فندق متولد شد**

111 بازدید، 66 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

سلام دوستای گلم :8:

امروز 4 بهمن روز تولد منه روزی که به دنیا اومدم و پدر و مادرم رو خوشحال کردم با اومدنم .. اخه قبل از اینکه به دنیا بیام منم یه فندق کوچولو بودم که هی مامی منتظر بود فندقش به دنیا بیاد ببینه فندق چه شکلیه چه جوریه و وقتی به دنیا اومد دید بابا عجب دخملی خدا بهش داده :9: حالا که دارم مادر میشم حس مامانم رو درک میکنم چقدر حس خوبیه که منتظر یه نی نی باشی که نمیدونی چه شکلیه چه جوریه مثلا اگه زشت باشه به خانواده پدرش رفته و اگه خوشمل باشه یقینا به خانواده مادری:23: من از اون دسته ام که به خانواده مادری رفته:23: بی شوخی من بیشتر شبیه مادرمم :8: دوست داشتم از نظر اخلاقی هم شبیه مادرم بودم ولی اخلاقام بیشتر عین باباس...
    یه بیت شعر میگم و سخنم رو تمام میکنم شاعر میگه:
    نمایش یا پنهان متن نخبه چقدر قشنگه ایشالله مبارکش باد:4:

• arash52

از اینکه یک سال پیرتر شدی خدارا شاکریم :86:
    امیدوارم روزهای خوبی رو در کنار همسر عزیزت و فندق خوشگلت بگذرونی :46:
    265 296 296 894
    ولی خودمونیم 35 سال خیلیه ها 351

• نخبه

نقل قول: arash52
    ولی خودمونیم 35 سال خیلیه ها 351

عمت 35 سالشه پرو :94:

از اینکه یک سال پیرتر شدی خدارا شاکریم :86:

منظورت این بود که با تجربه تر شدم :9:

امیدوارم روزهای خوبی رو در کنار همسر عزیزت و فندق خوشگلت بگذرونی

امیدوار باش البته من روزهای خوبی رو میگذرونم اونا رو نمیدونم چون خدا میدونه از دست من چی میکشن:23:

• بهونه

مبارک باشه 296 296 296 296 296
    مبارک فندوق هم باشه 265 265 265 265
    مبارک صندوق هم باشه 271 271 271 271
    مبارک آقاتون آقاشون آقامون هم باشه 307 307 307 307
    رفتی تو 35 سال 451 آرش میگه 312

• ژنرال

نقل قول: نخبه
    مامان فندق متولد شد

:89:

• نخبه

نقل قول: بهونه
    رفتی تو 35 سال 451 آرش میگه 312

پروها من هنوز سی سالم هم نشده :94: من 14 سالمه :9:

• Life Dream

هااااااان! تو هم به دنيا اومدي شيرين؟! :38: آخه تو كه امروز به دنيا اومدي چطوري چند ماه ديگه فندق هم به دنيا مياري! عجب دنيايي شده ها!! :87:

تولدتو تبريك ميگم نخك، يعني نخبه كوچك! :4: آخه امروز تازه به دنيا اومدي، همش يه روزته :4: اميدوارم كه هر چي از خدا بخوايي بهت بده، خدا فندقاتو زياد كنه و هر روز يه فندق به دنيا بياري :10:
    به دنيا خوش اومدي و خلاصش اينكه ازت خيلي ممنونم كه به دنيا اومدي :24:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    هااااااان! تو هم به دنيا اومدي شيرين؟! :38:

پ ن پ همه دنیا بیان من جا بمونم:4:

آخه تو كه امروز به دنيا اومدي چطوري چند ماه ديگه فندق هم به دنيا مياري! عجب دنيايي شده

اینم شده مثل تاپیکهای دیروز بچه ها که اون اقای باکره یه عالمه بچه داشت و یا اون اقاهه از سینش شیر می اومد.. خب وقتی اونا ممکنه فندق اوردن منم ممکنه:4:

تولدتو تبريك ميگم نخك، يعني نخبه كوچك! :4: آخه امروز تازه به دنيا اومدي، همش يه روزته :4: اميدوارم كه هر چي از خدا بخوايي بهت بده، خدا فندقاتو زياد كنه و هر روز يه فندق به دنيا بياري :10:

ممنون عمو مازیار :8: ولی چه خبره هر روز یکی.. بزار ببینم این فندق بچه خوبی باشه بهش یه فندق دیگه جایزه میدم:23:

به دنيا خوش اومدي و خلاصش اينكه ازت خيلي ممنونم كه به دنيا اومدي :24:

خواهش میکنم کاری نکردم که وظیفم بود :56: :10:

• ژنرال

امروز 4 بهمن روز تولد منه روزی که به دنیا اومدم و پدر و مادرم رو خوشحال کردم با اومدنم

خه قبل از اینکه به دنیا بیام منم یه فندق کوچولو بودم که هی مامی منتظر بود فندقش به دنیا بیاد ببینه فندق چه شکلیه چه جوریه و وقتی به دنیا اومد دید بابا عجب دخملی خدا بهش داده

حالا که دارم مادر میشم حس مامانم رو درک میکنم چقدر حس خوبیه که منتظر یه نی نی باشی که نمیدونی چه شکلیه چه جوریه مثلا اگه زشت باشه به خانواده پدرش رفته و اگه خوشمل باشه یقینا به خانواده مادری

بی شوخی من بیشتر شبیه مادرمم :8: دوست داشتم از نظر اخلاقی هم شبیه مادرم بودم ولی اخلاقام بیشتر عین باباس...

حالا یه بارم کل تایپیک با هم :9: :
    سلام دوستای گلم :8:

امروز 4 بهمن روز تولد منه روزی که به دنیا اومدم و پدر و مادرم رو خوشحال کردم با اومدنم .. اخه قبل از اینکه به دنیا بیام منم یه فندق کوچولو بودم که هی مامی منتظر بود فندقش به دنیا بیاد ببینه فندق چه شکلیه چه جوریه و وقتی به دنیا اومد دید بابا عجب دخملی خدا بهش داده :9: حالا که دارم مادر میشم حس مامانم رو درک میکنم چقدر حس خوبیه که منتظر یه نی نی باشی که نمیدونی چه شکلیه چه جوریه مثلا اگه زشت باشه به خانواده پدرش رفته و اگه خوشمل باشه یقینا به خانواده مادری:23: من از اون دسته ام که به خانواده مادری رفته:23: بی شوخی من بیشتر شبیه مادرمم :8: دوست داشتم از نظر اخلاقی هم شبیه مادرم بودم ولی اخلاقام بیشتر عین باباس...
    یه بیت شعر میگم و سخنم رو تمام میکنم شاعر میگه:
    نمایش یا پنهان متن
    نخبه چقدر قشنگه ایشالله مبارکش باد:4:

• بچه مثبت

فندق چقدر قشنگه ایشالا مبارکش باد
    صندوق چه شوخ و شنگه ایشالا مبارکش باد

من هم تولد صندوقچه ِ فندق را به ساحت مقدس عالم فرزانه، ددی گلکسی، مامی مستون، آقا جون کربلایی آرش 52 ، عمو محمود، مامان مریم، فامیل ِ صندوق (سامان) و سایر نزدیکان و آشنایان (خاله، دایی، عمه، عمو، شوهر خاله و بروبچز ، زن دایی و بروبچز، شوهر عمه و بروبچز، زن عمو و بروبچز) تبریک عرض میکنم! روحش شاد و یادش گرامی :24:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• mz56mz

سلام عمو فندق دار
    تولد مبارك الهى در كنار خانواده هميشه شاد و تندرسن و موفق باشى , انشاءالله تولد فندق يه فندق ناز و خشگل و سالم :6:

859 846 845 347

• دلشاد

نخبه چقدر قشنگه ایشالله مبارکش باد :4:
    مامان فندوق گوگولی مگولی تو 80 سالتم بشه میخوا تولد بگیری عزیز من دیگه باید واسه فندقت تولد بگیری :10:
    تولد تولد تولد مامان فندق گوگولی مگولی مبارک :6:
    تصویر در دسترس نیست

• ehsan.b1362

نخبه,
    نخبه چقدر قشنگه انشا الله مبارکش باد :4: :51:

مبارکه آبجی :8:

• bijjan

نخبه جان یک سال دیگر بر عمرت افزوده شد سالروز میلادت مبارک 307 307 271 262 262
    در ضمن 35 سالگی سنی که آدم کلی تجربه جمع کرده مارو بی نصیب نزار :3:
    1131

• mami

[quote=نخبه]امروز 4 بهمن روز تولد منه روزی که به دنیا اومدم
    تولدت مبارك 847و مباركتر از آ ن كه بهمني هستي من همه ي بهمني ها رو دوست دارم چون خودم هم بهمنيييييييييييييييييييم :8: تازشم فولادمم 408بهمنيه 408

• ماهی

تولدت مبارک شیرین جونم.ایشالله سال دیگه یه فندق تو بغل و یه فندق دیگه توی صندوق داشته باشی :83:
    243 243 243 243 243 271 265 271 307 307 307 307 307

• چکاوک

تولدت مبارک ناز گلم :8:

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    من هم تولد صندوقچه ِ فندق را به ساحت مقدس عالم فرزانه، ددی کالکسی، مامی مستون، آقا جون کربلایی آرش 52 ، عمو محمود، مامان مریم، فامیل ِ صندوق (سامان) و سایر نزدیکان و آشنایان (خاله، دایی، عمه، عمو، شوهر خاله و بروبچز ، زن دایی و بروبچز، شوهر عمه و بروبچز، زن عمو و بروبچز) تبریک عرض میکنم! روحش شاد و یادش گرامی :24:

یاد وسیله ایاب و ذهاب افتادم با اینهمه اسم که نوشتی:23:

نقل قول: چکاوک
    تولدت مبارک ناز گلم :8:

ممنون عزیزم:46:

نقل قول: ماهی
    تولدت مبارک شیرین جونم.ایشالله سال دیگه یه فندق تو بغل و یه فندق دیگه توی صندوق داشته باشی :83:

یا خداااااااااااااااااااا این دیگه چه دعایی بود فکرش بکن 314

نقل قول: mami
    تولدت مبارك 847و مباركتر از آ ن كه بهمني هستي من همه ي بهمني ها رو دوست دارم چون خودم هم بهمنيييييييييييييييييييم :8: تازشم فولادمم 408بهمنيه

ممنون اتفاقا منم بهمنی ها رو خیلی دوست دارم... :8: تولد شما هم پیشاپیش مبارک:46:

نقل قول: bijjan
    نخبه جان یک سال دیگر بر عمرت افزوده شد سالروز میلادت مبارک 307 307 271 262 262
    در ضمن 35 سالگی سنی که آدم کلی تجربه جمع کرده مارو بی نصیب نزار

میام میزنمتون 1210 989 خودتون 35 سالتونه.. اصلا تا حالا زنی رو دیدین 35 سالش باشه 266
    هر کی اول گفت من 35 سالمه باید الان بهش جمله معروف شاعر رو بگم که مرگ بر تو :94:

نقل قول: ehsan.b1362
    نخبه چقدر قشنگه انشا الله مبارکش باد :4:

ممنون:46:

نقل قول: دلشاد
    نخبه چقدر قشنگه ایشالله مبارکش باد :4:
    مامان فندوق گوگولی مگولی تو 80 سالتم بشه میخوا تولد بگیری عزیز من دیگه باید واسه فندقت تولد بگیری :10:
    تولد تولد تولد مامان فندق گوگولی مگولی مبارک :6:

ممنون بهروز جان.. اتفاقا دیشب داشتیم مهمون داشتم در مورد همین مسئله حرف میزدیم کلی هم خندیدیم و به این نتیجه رسیدیم که من باید تا زمان مرگ تولد بگیرم و مهمتر از همه اینکه همسرم هم باید همش کادوی خوب خوب بخره:4: این یه قسمتش مهمتر بود:23:

نقل قول: mz56mz
    سلام عمو فندق دار
    تولد مبارك الهى در كنار خانواده هميشه شاد و تندرسن و موفق باشى , انشاءالله تولد فندق يه فندق ناز و خشگل و سالم

ممنون عمو جون صندوق و فندق:23: و باز هم سپاس از اینکه دیروز بهم زنگ زدین و اولین نفری بودین که بهم تبریک گفتین :8:

• پری سا

تولدت مبارک شیرین جان مامان فندق

تصویر در دسترس نیست

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: