گرهمسفر عشق شدی مرد سفرباش هم منتظرحادثه فـــکر خــــطر بـــــــــاش
جعفر رضایی متولد 1356 لیسانس اقتصاد از دانشگاه علامه طباطبایی تهران سال 1380 عاشق دختری بنام مریم شد چون وضع مادی جعفر خوب نبود پدر مریم با ازدواجشان مخالفت کرد پنج سال تمام جعفر و مریم برای رسیدن به هم تلاش کردن ..... سال 85 مریم خود کشی کرد و جعفر دیوانه شد اکنون دو چشم جعفر کوره به هر کی میرسه میگه هفته دیگه عروسیشه. همه رو دعوت میکنه.......!
Ahora Quien, خدايا چقدر غم انگيز، خيلي جا خوردم، دلم ميخواد خودم پدر اين دختر رو با دستاي خودم خفه كنم، ننگ بر بعضيا كه فكر ميكنن همه چيز توو پول و ماديات خلاصه ميشه!! خيلي غم انگيز بود
اي بابا كاش يكي به داد دختره ميرسيد!! عجب اشتباهيي اين بدبختم داره گناه ميكنه سمت خدا بياد شفاش ميده انشاالله
دختر نباید خودکشی میکرد .. نباید عشقش رو تنها میذاشت
نقل قول: کوروش فسقلی
آخه چرا این کارو کرد این دختر فقط باید تاسف خورد
واقعا هم
نقل قول: Life Dream
خدايا چقدر غم انگيز، خيلي جا خوردم، دلم ميخواد خودم پدر اين دختر رو با دستاي خودم خفه كنم، ننگ بر بعضيا كه فكر ميكنن همه چيز توو پول و ماديات خلاصه ميشه!! خيلي غم انگيز بود
دقیقا ... منم وقتی خوندن پدرش مخالف بود خیلی حرصم گرفت ... الان بازم باید بشینه و حسرت بخوره
خیلی غم انگیزه ولی نباید پدر محکوم کرد اون هم دلایلش داره هیچ پدر ومادری بدبختی بچه اش نمیخواهد
چرا مامان مريم محكوم صد در صد پدرشه! درسته كه بدشونو نميخوان، ولي با ندانم كارياشون زندگي خيلي از جوونا رو به باد فنا دادن، فكر ميكنن دارن كار درست رو انجام ميدن ولي واقعاً زندگي بچه هاشونو خراب ميكنن وبه ناكجا اباد ميكشنشون، چقدر از اين آدما متنفرم، وقتي دختر پسر راضي باشن ديگه والدين چكاره هستن كه اعتراض كنن، اونم وقتي كه پسر و دختر هر دو سالم و بدون مشكل باشن! الان خيلي عصبانيم از كار اون مرتيكه ميخوام برم خفش كنم، جلومو نگيريد، منو بازم كنيد
چرا مامان مريم محكوم صد در صد پدرشه! درسته كه بدشونو نميخوان، ولي با ندانم كارياشون زندگي خيلي از جوونا رو به باد فنا دادن، فكر ميكنن دارن كار درست رو انجام ميدن ولي واقعاً زندگي بچه هاشونو خراب ميكنن وبه ناكجا اباد ميكشنشون، چقدر از اين آدما متنفرم، وقتي دختر پسر راضي باشن ديگه والدين چكاره هستن كه اعتراض كنن، اونم وقتي كه پسر و دختر هر دو سالم و بدون مشكل باشن! الان خيلي عصبانيم از كار اون مرتيكه ميخوام برم خفش كنم، جلومو نگيريد، منو بازم كنيد
Ahora Quien
گرهمسفر عشق شدی مرد سفرباش
هم منتظرحادثه فـــکر خــــطر بـــــــــاش
جعفر رضایی متولد 1356 لیسانس اقتصاد از دانشگاه علامه طباطبایی تهران سال 1380 عاشق دختری بنام مریم شد
چون وضع مادی جعفر خوب نبود پدر مریم با ازدواجشان مخالفت کرد
پنج سال تمام جعفر و مریم برای رسیدن به هم تلاش کردن ..... سال 85 مریم خود کشی کرد و جعفر دیوانه شد
اکنون دو چشم جعفر کوره
به هر کی میرسه میگه هفته دیگه عروسیشه. همه رو دعوت میکنه.......!
Kishe Mehr
bijjan
نخبه
مریم کار غیر عاقلانه ای کرد
به هر کی میرسه میگه هفته دیگه عروسیشه. همه رو دعوت میکنه
ببین با بچه مردم چه کردن
The one
نمایش یا پنهان متن
خدا رو شكر كسي عاشقمون نيست كه اون دنيا نگران كوريش باشيمKuRoSh
فقط باید تاسف خورد
Life Dream
خدايا چقدر غم انگيز، خيلي جا خوردم، دلم ميخواد خودم پدر اين دختر رو با دستاي خودم خفه كنم، ننگ بر بعضيا كه فكر ميكنن همه چيز توو پول و ماديات خلاصه ميشه!!
خيلي غم انگيز بود
mami
Ahora Quien
آره واقعا
منم موافقم .. دختره نباید اون رو تنها میذاشت
دختر نباید خودکشی میکرد .. نباید عشقش رو تنها میذاشت
فقط باید تاسف خورد
واقعا هم
خيلي غم انگيز بود
دقیقا ... منم وقتی خوندن پدرش مخالف بود خیلی حرصم گرفت ... الان بازم باید بشینه و حسرت بخوره
maryamlondon1
shaparak64
دلم هورری ریخت
باورم نمیشه
وااااااااااااااااااااااااااااااااااای
Life Dream
چرا مامان مريم محكوم صد در صد پدرشه! درسته كه بدشونو نميخوان، ولي با ندانم كارياشون زندگي خيلي از جوونا رو به باد فنا دادن، فكر ميكنن دارن كار درست رو انجام ميدن ولي واقعاً زندگي بچه هاشونو خراب ميكنن وبه ناكجا اباد ميكشنشون، چقدر از اين آدما متنفرم، وقتي دختر پسر راضي باشن ديگه والدين چكاره هستن كه اعتراض كنن، اونم وقتي كه پسر و دختر هر دو سالم و بدون مشكل باشن! الان خيلي عصبانيم از كار اون مرتيكه
دلشاد
Ahora Quien
دلم هورری ریخت
باورم نمیشه
وااااااااااااااااااااااااااااااااااای
واقعیت داره
موافقممممم
دلشاد,
حورا
shaparak64
میدونم واقعیت داره
Ahora Quien
خدا نکنه عزیزم
آره
levrone
خیلی ناراحت شدم.
Ahora Quien
خیلی ناراحت شدم.
میگم برو قاضی شو
mojde
عشق تاوان داره و هركسي يه جوري تاوانشو ميده مگر اينكه طرف صرفا مدعي باشه و خدا رو شكر چيزي كه زياده مدعي
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→