₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » گریم های متفاوت از بازیگران زن سینمای ایران
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » گریم های متفاوت از بازیگران زن سینمای ایران

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

گریم های متفاوت از بازیگران زن سینمای ایران

1245 بازدید، 10 پست، نویسنده: lion1360

• lion1360

گریم های متفاوت از بازیگران زن سینمای ایران

عکس های دیدنی از پوشش متفاوت مهناز افشار

تصویر در دسترس نیست

به گزاردردونه، فیلم سینمایی «یک عاشقانه ساده» به کارگردانی سامان مقدم در بخش مسابقه سینمای ایران سی‌امین جشنواره فیلم فجر حضور دارد. فیلمنامه این فیلم را امیر عربی و زامیاد سعدونیان نوشته‌اند.

تصویر در دسترس نیست

این فیلم داستان امان و صفر است که در جوانی با هم قراری گذاشته‌اند. ازدواج دو فرزند آنها وعده ایست قدیمی که هم اهل محل از آن خبر دارند اما گندم دختر امان سالها به بهانه های مختلف این وصلت را به تأخیر می اندازد.

تصویر در دسترس نیست

در این فیلم مهناز افشار، مصطفی زمانی، همایون ارشادی، فرهاد آئیش، آتیلا پسیانی، احمد مهرانفر، مهراوه شریفی نیا و امیرحسین رستمی بازی می‌کنند.

تصویر در دسترس نیست

محمد آلادپوش فیلمبرداری و محمدرضا مویینی تدوین «یک عاشقانه ساده» را عهده‌ دارند.

گریم عجیب فاطمه معتمد‌آریاباعث دردسرشد!

در حالی که همچنان بسیاری از مخاطبان امیدوارند فیلم جدید بهرام بهرامیان با عنوان «پریناز» را در جشنواره ببینند، تازه‌ترین اخبار حکایت از آن دارند که ان فیلم فعلا توقیف است و نمایش آن در جشنواره منتفی است.

در دو روز گذشته بهرامیان به همراه عبدالمحمد نجیبی تهیه‌کننده فیلم در جلساتی که با دست‌اندرکاران جشنواره داشت سعی کرد آن‌ها را نسبت به نمایش این فیلم در جشنواره متقاعد کند، اما گویا این جلسات نتیجه مثبت نداشته و نمایش فیلم در جشنواره منتفی است.

تصویر در دسترس نیست

بهرامیان سعی خود را کرد که با اعمال اصلاحات پیشنهاد شده از سوی دست‌اندرکاران جشنواره، نسخه‌ای قابل نمایش از فیلم را به مسئولان ارائه دهد، اما گویی با نمایش همین نسخه اصلاح‌شده هم موافقت نشده است.

گویا گریم خاص فاطمه معتمدآریا در این فیلم عامل اصلی اصلاحات وارده بر آن بوده و بهرامیان هر اندازه کوشیده با اصلاحات پیشنهادی کنار آید، اما در نهایت حتی شرایطی برای دریافت پروانه نمایش موقت فیلم هم فراهم نشده است.

گریم سنگین بازیگر زن سینمای ایران

تصویر در دسترس نیست

به گزارش ایران ناز ، «میگرن» قصه سه خانواده در سه واحد آپارتمان است که هر کدام شیوه خاصی از زندگی را دنبال می کنند.

در این فیلم علاوه بر گوهر خیراندیش، رضا کیانیان، پانته آ بهرام، افشین هاشمی، هنگامه قاضیانی و شاهرخ فروتنیان بازی می کنند. این فیلم در بخش فیلم های اول جشنواره سی ام فجر حضور دارد.

• The one

جالبه مرسي هاشم جان:46:
    اسم زامياد رو اولين باره ميشنوم!:4:

• حورا

جالب بودن مرسی :46:

گریم خیر اندیش .واییی خرزونه خانم شده

تصویر در دسترس نیستحورا خیلی ترسید

• mojde

ممنون جالب بود من با خير انديش تو يه عروسي بودم تصورش با اين گريم سخته

• خرزوخان

نقل قول: mojde
    ممنون جالب بود من با خير انديش تو يه عروسي بودم تصورش با اين گريم سخته

خوش به حالتون البته خانوما تو عروسي خيلي فرق مي كنند با غير عروسي :50:

• farzane

چه جالبه 245
    مرسی 453

• دلشاد

مرسی داش هاشم

• mami

عاشق بازي هاي گوهر خير انديشم ممنون :5:

• gilas

ای جااانم معتمد آریا رو :4:

• maryamlondon1

من عاشق بازی معتمد اریای شمالی :8: :11: بیچاره چه به صورتش کشیدن عین فاطی کماندو شده :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: