₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » از اون لالایی هات مادر بخون بازم تووی گوشم...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » از اون لالایی هات مادر بخون بازم تووی گوشم...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

از اون لالایی هات مادر بخون بازم تووی گوشم...

518 بازدید، 22 پست، نویسنده: Aramesh

• maryamlondon1

نقل قول: Aramesh
    اشکان منو با رفتنش به آتیش کشید..
    آتیشی که هر لحظه شعله هاش توو وجودم گسترده تر میشه..
    مامان و بابای بیچاره ام...
    برام دعا کن عزیزم... آرامش از وجودم خیلی وقته رفته..فقط به خاطر کوروش و باباش زنده ام..
    دیگه هیچی.. هیچی منو خوشحال نمیکنه..
    به خاطر نفس کوروش زنده ام..

حال من کمتر از حال تو نیست ارامش عزیزم من هم تو این چهار ماه تا حالا خنده ازته دلم نکردم :2: هر وقت میخواهم خوش باشم اینگار به من میگه خواهر من فراموش کردی :2: نمی دونم افسردگی شدید دارم .ولی باز بچه هام دلمو میسوزونن به من میگن مامان پس ما چه ؟؟ اگه تو از دستمون بری فکر مارا نکردی تو این غربت غریبیم :79: از خداوند طلب ارامش وصبر دارم برا خودم وبرا شما وبرا مادرای دلشکسته مون :48:

• The one

نبينم غمتونو خواهراي مهربونم :11:
    ميگن اگه كسي سه روز گله نكنه جزو صابرين حساب ميشه و خدا هم بهش ثواب صبرشو ميده و هم كليد حل مشكلشو كه در حالت شما احتمالا همون صبر بيشتر هست و اطمينان خاطر به اينكه عزبزانتون الان ارامش دارند و فقط دعاي خيرتونو ميخوان نه ناراحتيتونو خيلي سخته خدا بهتون صبر بده ولي عوضش خدا داره بهتون توفيق صبر بر مصيبت رو عطا ميكنه و همين درجه ي معنوي شما رو خيلي بالا ميبره واين اصل ارامش ابديه
    رسد ادمي به جايي كه به جز خدا نبيند ...:46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: