ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: عکس های خورده شدن مردی توسط ماهی ::
Life Dream
تصاویر زیر یکی از کارگران حفار در یک سکوی گاز را نشان می دهد که به درون رود آمازون سقوط کرده است . علیرغم داشتن لباس مجهز غواصی بدلیل شکسته شدن کلاه مخصوص مورد حمله گروهی از ماهیان پیرانا قرار می گیرد و ظرف چند دقیقه بطرز فجیعی خورده می شود . این تصاویر بسیار ناراحت کننده است در صورت داشتن نارسائی قلبی از دیدن تصاویر خودداری کنید .
نمایش یا پنهان متن
منبع:
http://irannaz.com
mz56mz
mami
آقايي مازيارحالم بد شد تروخدا ازاين تاپيك هاي اينجوري نزارين با روحيات ما سازگار نيست
Life Dream
نه داداش محمود، تاپيكاي ايشون بينهايت وحشتناك هستن!
آقايي مازيارحالم بد شد تروخدا ازاين تاپيك هاي اينجوري نزارين با روحيات ما سازگار نيست
آبجي مامان اينقدرا هم كه وحشتناك نبود كه!
farzane
arash52
farzane
farzane
maryamlondon1
من دیروز این مطلب خواندم ولی عکسهای وحشتناکش فقط یکیش دیدم حالم بد شد
Ahora Quien
aliiiiiii
na famil nistim
are chon khodam do sal pish gozashte bodamesh
Life Dream,
alan kar daram daram miram jayi vali farda javabe tapiketo ba ye tapike khoshgelo naz midam
دلشاد
Life Dream
درسته ولي الان ديگه منفجر شده! آآآآآآآي نفسسسس كششششش
خودتون نگاه كرديد، من كه قايمش كرده بودم، چقدر اين خانما فضولن!
به نظر مياد از قبل مرده بوده!! وگرنه الان شكمش به خاطر آبهايي كه خورده بود بايد كلي ورم كرده باشه! ولي چون شكمش ورم نكرده بايد از قبل مرده باشه كه چيزي نخورده!
دكتر مازي واتسون در خدمتم
من دیروز این مطلب خواندم ولی عکسهای وحشتناکش فقط یکیش دیدم حالم بد شد 299
نه مامان مريم كجام خشنه! همش يه تاپيك اينجوري گذاشتم دبام كردي
اسمش پيرانها هست و به صورت گروهي حمله ميكنن و بيشتر در رودخانه ها زندگي ميكنن، در عرض چند دقيقه از يه گاو بزرگ فقط يه مشت استخون باقي ميزارن! خيلي خطرناكن و كسي كه بيوفته وسطشون مرگش حتمي هست هر چند كه كوچيك هم هستند!
alan kar daram daram miram jayi vali farda javabe tapiketo ba ye tapike khoshgelo naz midam
ميدونستم هر جا باشي خودتو ميرسوني!
نه اين ماهي فرق فوكوله، ماهي قرمزي ما آدم نميخوره، تازه اگه خيليم شانس بياره خودش خورده نشه!
Ahora Quien
gilas
Life Dream
gilas
خوب ناناحت میشه دیگه
ماهی
نه خیرم ماهی قرمزا گوشتخوار نیستن اصلا
من عکسا رو ندیدم .قبلا یه جا یه گوشه ایشو دیده بودم.دارم به شدت خودمو کنترل می کنم که اون نمایش پنهانو باز نکنم
خب عزیزای من همه جا موجود خوب و بد پیدا میشه..تو دریا هم ماهی بد کم نداریم که
نمایش یا پنهان متن
چقدرم زشت بود..راسته که می گن اعمال آدم تو چهره ی آدم مجسم میشهaliiiiiii
hastim
pato boland koni maro mibini
پری سا
اما چه ماهی خطرناکیه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→