با سلام خدمت دوستان گلم 6 بهمن سال 88 بود تو نت داشتم دنبال یه چیزی میگشتم که اتفاقی با این سایت آشنا شدم نمیدونم چی شد و از این سایت خوشم اومد همون موقع عضو سایت شدم دوستان زیادی پیدا کردم که یکی از اون یکی گل تر و مهربون تر با علیرضای عزیز آشنا شدم و شور و شوقم روز به روز افزون تر میشد تا دلگرم بشم و تو سایت بمونم و فعالیت کنم
اینطور شد که از طرف داداش علیرضا پیشنهاد مدیریتی بهم داده شد
تو این مدت با شما خندیدیم و با شما حال و هوامون ابری شد بعضی دوستان رفتند و بعضیا موندن همیشه این سایتو سایت شخصی خودم میدونم و دوست دارم واسه زیباتر و صمیمی تر شدنش همه کار انجام بدم امیدوارم لایق همه خوبیهاتون باشم
شما را به جای همه کسانی که نشناخته ام دوست می دارم شما را به خاطر عطر نان گرم برای برفی که آب می شود دوست می دارم شما را به جای همه کسانی که دوست نداشته ام دوست می دارم شما را به خاطر دوست داشتن دوست می دارم برای اشکی که خشک شد و هیچ وقت نریخت لبخندی که محو شد و هیچ گاه نشکفت دوست می دارم شما را به خاطر خاطره ها دوست می دارم برای پشت کردن به ارزوهای محال به خاطر نابودی توهم و خیال دوست می دارم شما را برای دوست داشتن دوست می دارم
مبارکه مبارکه مجید هنرمند! منم از اینکه دوستان گلی چون شما دارم خوشحالم!
نمایش یا پنهان متنسه سال رو دیدم تعجب کردم! بعد متوجه شدم 2سال تموم شد امروز رفتی تو سه سال
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
2 سالگیت مبارک یه جوری عنوان زدی همه فکر کنن 3 ساله عضوی یره یادم اون اوایل که عضو شدم خیلی کمکم کردی این لطفتو هیچ وقت فراموش نمیکنم نپرس کدوم لطف که یادم نمیاد
مبارک باشه مجید جون تو این مدت خیلی واسه سایت زحمت کشیدی و برای مناسبتهای مختلف بنر ها و لوگو های قشنگی برامون طراحی کردی. وجود خودت هم برامون دلگرمی بود تو سایت. امیدوارم همیشه اینجا رو عین سایت خودت بدونی و در کنار ما باشی
نقل قول: MAJID ART
6 بهمن سال 88 بود تو نت داشتم دنبال یه چیزی میگشتم که اتفاقی با این سایت آشنا شدم
سالگرد عضویتت رو تبریک میگم عزیز مهربونم امیدوارم همیشــــه تو مهربون رو در کنار خودمون داشته باشیم.. آرامش تو...▧ تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متناین موزیکو خیلی دوست دارم..به خصوص صدای تار... حال و هوای خونه ی پدریمو... خاطرات کودکیمو برام زنده میکنه..▧ تصویر در دسترس نیست
آرزويم اين است... نتراود اشك در چشم توهرگز ... مگر از شوق زياد نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز.. و به اندازه ی هر روز تو عاشق باشی... عاشق آنكه تو را میخواهد و به لبخند تو از خويش رها میگردد.. و تو را دوست بدارد به همان اندازه كه دلت میخواهد...
MAJID ART
6 بهمن سال 88 بود تو نت داشتم دنبال یه چیزی میگشتم که اتفاقی با این سایت آشنا شدم
نمیدونم چی شد و از این سایت خوشم اومد همون موقع عضو سایت شدم
دوستان زیادی پیدا کردم که یکی از اون یکی گل تر و مهربون تر
با علیرضای عزیز آشنا شدم و شور و شوقم روز به روز افزون تر میشد تا دلگرم بشم و تو سایت بمونم و فعالیت کنم
تو این مدت با شما خندیدیم و با شما حال و هوامون ابری شد
بعضی دوستان رفتند و بعضیا موندن
همیشه این سایتو سایت شخصی خودم میدونم و دوست دارم واسه زیباتر و صمیمی تر شدنش همه کار انجام بدم
امیدوارم لایق همه خوبیهاتون باشم
شما را به خاطر عطر نان گرم
برای برفی که آب می شود دوست می دارم
شما را به جای همه کسانی که دوست نداشته ام دوست می دارم
شما را به خاطر دوست داشتن دوست می دارم
برای اشکی که خشک شد و هیچ وقت نریخت
لبخندی که محو شد و هیچ گاه نشکفت دوست می دارم
شما را به خاطر خاطره ها دوست می دارم
برای پشت کردن به ارزوهای محال
به خاطر نابودی توهم و خیال دوست می دارم
شما را برای دوست داشتن دوست می دارم
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
مجید هنرمند! منم از اینکه دوستان گلی چون شما دارم خوشحالم!
نمایش یا پنهان متن
سه سال رو دیدم تعجب کردم! بعد متوجه شدم 2سال تموم شد امروز رفتی تو سه سالمیرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
N.e.D.a
SaMaN TaJ
Life Dream
سالگرد سه سالگيتو در سايت تبريك ميگم و اميدوارم كه هميشه پاينده باشيد
بهونه
ali0073
چکاوک
▧ تصویر در دسترس نیست
حورا
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
یادم اون اوایل که عضو شدم خیلی کمکم کردی
نپرس کدوم لطف که یادم نمیاد
علیرضا
تو این مدت خیلی واسه سایت زحمت کشیدی و برای مناسبتهای مختلف بنر ها و لوگو های قشنگی برامون طراحی کردی. وجود خودت هم برامون دلگرمی بود تو سایت.
امیدوارم همیشه اینجا رو عین سایت خودت بدونی و در کنار ما باشی
sevin
نخبه
mami
Aramesh
امیدوارم همیشــــه تو مهربون رو در کنار خودمون داشته باشیم..
آرامش تو...▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
این موزیکو خیلی دوست دارم..به خصوص صدای تار...حال و هوای خونه ی پدریمو... خاطرات کودکیمو برام زنده میکنه..▧ تصویر در دسترس نیست
آرزويم اين است...
نتراود اشك در چشم توهرگز ... مگر از شوق زياد
نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز..
و به اندازه ی هر روز تو عاشق باشی... عاشق آنكه تو را میخواهد
و به لبخند تو از خويش رها میگردد..
و تو را دوست بدارد به همان اندازه كه دلت میخواهد...
KuRoSh
تولدت مجید جونه
تــــــــــــــــــــــولدت مبارک عزیز دل
تو این مدت خیلی زحمت کشید برای بچه ها و برای سایت من به نوبعه خودم ازت ممنونم
maryamlondon1
ماهی
امیدوارم همیشه با ما باشید.
MAJID ART
ஜღஜღ مرســـ
بچه مثبت,
ஜღஜღ ممـــ
N.e.D.a,