▧ تصویر در دسترس نیست ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
با تشکر از همراهی همه عزیزان مخصوصاً شرکت کنندگان و رأی دهندگان! انتظارها به پایان رسید و اکنون زمان آن است که اسامی برندگان اعلام شوند. 26 نفر از دوستان در رأی گیری شرکت نموده اند که آرای آنها در جدول زیر ارائه شده است: لازم به توضیح است : تعداد 38 عکس کاندید انتخاب بهترین عکس شدند. هر رای برای هر عکس با علامت * در جدول زیر نشان داده شده است.
هوراااااااااا خیلی خوشحالم نمایش یا پنهان متنالان یک جام داره عروسی برگزار میشه واقعا زحمت کشیدین ماهی گلی خانوم از دوستانی که زحمت کشیدن و رای دادن هم خیلی خیلی ممنونم به امین هم تبریک میگم
مبارک همه برندگان باشد! (خودش و خودم و خودش) انتظار نمیرفت عکس 38 رتبه دوم را کسب کند
ممنون هم مدرسه ای از همه رأی دهندگان ممنونم. یک تشکر ویژه هم از آبجی مریم دارم . عکس اصلی رو از تاپیک ایشون برداشته بودم! آلبوم عکس: آغاز سال ۲۰۱۲ در سراسر جهان نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مباركهههه انگار عيده همش از اين خونه به اون خونه بايد بريم تبريك بگيم بتركي ميتي حق همه بقيه رو خوردي نازي مبالكت باشه يره كارات خيلي خوب بودن مبارك امين عزيز هم باشهدست خواهر نازمم درد نكنه بابت زحمتش
مبارک برندگان عزیز باشه نمایش یا پنهان متناوففففففف بار سنگینی از دوشم برداشته شد تو مسابقات شرکت کردم وپشمون شدم . خیلی خوشحالم جزو برندگان نیستم . دردرسر فرستادن جایزه اش نراحتم میکرد
ماهی
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
انتظارها به پایان رسید و اکنون زمان آن است که اسامی برندگان اعلام شوند. 26 نفر از دوستان در رأی گیری شرکت نموده اند که آرای آنها در جدول زیر ارائه شده است:
لازم به توضیح است : تعداد 38 عکس کاندید انتخاب بهترین عکس شدند. هر رای برای هر عکس با علامت * در جدول زیر نشان داده شده است.
نمایش یا پنهان متن
عکس شماره : 6ارائه شده توسط: هاچو هاچو
3بار انتخاب اول، 0بار انتخاب دوم و 0 بار انتخاب سوم
نمایش یا پنهان متن
عکس شماره 38: ارائه شده توسط: بچه مثبت4بار انتخاب اول، 0بار انتخاب دوم و 0بار انتخاب سوم
نمایش یا پنهان متن
عکس شماره 5: ارائه شده توسط: هاچو هاچو4بار انتخاب اول، 1بار انتخاب دوم و 4بار انتخاب سوم
به برندگان تبریک میگم .به امید دیدار شما در مسابقات بعدی.
mz56mz
دستت طلا عمو ماهى جان
دلشاد
به تمام برندگان تبریک میگم
هاچو هاچو
هوراااااااااا
نمایش یا پنهان متن
الان یک جام داره عروسی برگزار میشهواقعا زحمت کشیدین ماهی گلی خانوم
به امین هم تبریک میگم
بچه مثبت
انتظار نمیرفت عکس 38 رتبه دوم را کسب کند
ممنون هم مدرسه ای
از همه رأی دهندگان ممنونم. یک تشکر ویژه هم از آبجی مریم دارم . عکس اصلی رو از تاپیک ایشون برداشته بودم!
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
ماهی
خیلی بی ادبی هاچو هاچو
بیچاره مهمونا شام چی می خورن
farzane
هاچو هاچو
بیچاره مهمونا شام چی می خورن
سلف سرویس ماهی جان همه چی هست
من برم مثل این که تو عروسی دعوا شده
ماهی
فکر کردم می گی غدا هاش با نمکن
وای 2 روزه اینطوری نخندیده بودم.بترکی
وای تیر اندازی شده..خاک به سر شدن مهمونا
نمایش یا پنهان متن
استغفرالله ربی..بی ادب!..منو به بی ادبی واداشتیsib
The one
بتركي ميتي حق همه بقيه رو خوردي
gilas
امین خاله مبارک باشه
ژنرال
البته هاچو در واقع تقلب کرده چون دوقلوئه
از شما هم تشکر میکنم ماهی جان
baron jon
هاچو هاچو
Life Dream
maryamlondon1
نمایش یا پنهان متن
اوففففففف بار سنگینی از دوشم برداشته شد تو مسابقات شرکت کردم وپشمون شدم . خیلی خوشحالم جزو برندگان نیستم .SaMaN TaJ
دیگه مقام دوم هم میدادین هاچو یهو،چه کاریه؟
مبارکتون باشه
مهدی
امین
هاچو هاچو
نه آخه من زیاد خودم نمک نمیخورم
دروغ نگو گلی جان همین دیروز داشتی تو سایت ریسه میرفتی
گلیییییی؟
نمایش یا پنهان متن
sib,
ممنونم ساناز خانوم
نه من فقط مال خودمو خوردم
Life Dream,
ممنونم مازی جان
baron jon,
ممنون بارون خانوم
ژنرال,
صداشو در نیار یره
gilas,
مرسی گیلی گیلی
maryamlondon1,
مرسی مامانی مهربون
این که ناراحتی نداشت مامانی
دیگه مقام دوم هم میدادین هاچو یهو،چه کاریه؟
قربونت برم رفیق
مقام دوم هم مال من بود ولی خب ماهی جان گفت بدمش به امین گناه داره دلش خوش بشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→