آقای دیمتریوس یه زن خوشگل ملکه زیبایی داشته و بچه دار نمیشده! میرن دکتر میگه اجاق شوهره کوره! اینم یه همسایه ای داشته به اسم فرانک که زن و 2 تا بچه داشته و خوشگلم بوده. دیمتریوس میره باهاش قرارداد می بنده که 2500 دلار بگیره هفته ای سه شب به مدت 6 ماه بیاد زحمت زن اینو بکشه و بچه دارش کنه! بعد از 6 ماه و 72 باری که فرانک عزیز میاد زن ایشونو مورد عنایت قرار میده، این خانم هنوز حامله نشده بوده! باز میرن دکتر! دکتره میگه اجاق اینم کوره!! اینجوری میشه که زن فرانک هم مجبور میشه اعتراف کنه که این 2 تا بچه از این نیستن و باباشون یه آقای محترم دیگه س! حالا دیمتریوس رفته دادگاه از فرانک شکایت کرده که باید پولشو پس بده! اینم میگه پس نمیدم! چون تو قرارداد من تضمین نکردم که حتماً نتیجه بده! من قرار بوده تو این 6 ماه فقط تلاشمو بکنم و 72 بار بیام زن تو رو مورد کرامت قرار بدم! در حال حاضر این پرونده منتظر حکم قاضیه!
bijjan
آقای دیمتریوس یه زن خوشگل ملکه زیبایی داشته و بچه دار نمیشده! میرن دکتر میگه اجاق شوهره کوره! اینم یه همسایه ای داشته به اسم فرانک که زن و 2 تا بچه داشته و خوشگلم بوده.
دیمتریوس میره باهاش قرارداد می بنده که 2500 دلار بگیره هفته ای سه شب به مدت 6 ماه بیاد زحمت زن اینو بکشه و بچه دارش کنه!
بعد از 6 ماه و 72 باری که فرانک عزیز میاد زن ایشونو مورد عنایت قرار میده، این خانم هنوز حامله نشده بوده! باز میرن دکتر! دکتره میگه اجاق اینم کوره!! اینجوری میشه که زن فرانک هم مجبور میشه اعتراف کنه که این 2 تا بچه از این نیستن و باباشون یه آقای محترم دیگه س!
حالا دیمتریوس رفته دادگاه از فرانک شکایت کرده که باید پولشو پس بده! اینم میگه پس نمیدم! چون تو قرارداد من تضمین نکردم که حتماً نتیجه بده! من قرار بوده تو این 6 ماه فقط تلاشمو بکنم و 72 بار بیام زن تو رو مورد کرامت قرار بدم!
در حال حاضر این پرونده منتظر حکم قاضیه!
MAJID ART
hadi04
The one
ميگم باباهه حتما بايد خوشكل باشه ? اخه اون يارو كي بود 14 تا بچه داشت مال ولايت اينها نيست ?! بهشون يه استكان اس قرض بده
ژنرال
واقعاً که بعضی از ادمها، هرچی خره ضربه فنی کردن
دلشاد
ali41
hadi04
آره ولی این بنده خدا قبل از ضربه فنی کردن خره فن بدل خورده
N.e.D.a
garfild
maryamlondon1
farzane
نخبه
gilas