₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چرا امشب خرابم؟!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

چرا امشب خرابم؟!

586 بازدید، 46 پست، نویسنده: ali41

• Aramesh

من شبها اگه مست خوابم باشم خاطرات اشکان رهام نمیکنه فکر اینکه همبازی کودکیم.. دوست و رفیقم.. برادر بیست و یک سالم چند ماه که زیر خروارها خاک سرد خوابیده..توان نفس کشیدنو از من میگیره..
    برای هر دردی امیدی یا مرحمی هست بجز جدایی که مرگ مصبب اون باشه..
    امیدوارم آسمون دلت همیشه آفتابی باشه و رنگ غم رو نبینه داداشم :46:

• Ahora Quien

:94: خوب باشششششششششششش

• ali41

نقل قول: gilas
    ما که بیل نداریم اما کلی به اطلاعات بیلیمون افزوده شد در شب نشینی بیل نشانیان جای شما خااالی

تشکر :46: در وصف بیل نشنینیتان شنیدیم :37: هرچند سعادت آشنایی با شما و سایر ادوات راه و ساختمان نصیبمون نشد :4: ولی خوشحالیدیم که شما خوشحالیدید :4:

نقل قول: نخبه
    بازم خاستی در د و دل کنی بیا پیش خودمون سریع کشف میکنیم چته

چشم ولی اگه تو کشفیاتتون به چیز مهمی برخوردید نامردید اگه نگید :23:

نغمه,
    مرسی :46:
    نمایش یا پنهان متنبعد از آبی شدن اولین پستت بود :23:

نقل قول: Ahora Quien
    :94: خوب باشششششششششششش

ممنونم از همدردیتون :23:
    نمایش یا پنهان متنمیگم هر کاری کردم قسمت سوم سریالت لود نشد :4: اگه میشه از ردیف اول 3 تا برام نگه دار :23:

نقل قول: N.e.D.a
    آخييييي :17:

مرسی که دلت سوخت :4: :46:

• ali41

نقل قول: Aramesh
    من شبها اگه مست خوابم باشم خاطرات اشکان رهام نمیکنه فکر اینکه همبازی کودکیم.. دوست و رفیقم.. برادر بیست و یک سالم چند ماه که زیر خروارها خاک سرد خوابیده..توان نفس کشیدنو از من میگیره..
    برای هر دردی امیدی یا مرحمی هست بجز جدایی که مرگ مصبب اون باشه..
    امیدوارم آسمون دلت همیشه آفتابی باشه و رنگ غم رو نبینه داداشم :46:

آرامش عزیز خدا برادرتو رحمت کنه :48: ناراحت شدم :2: خدا به شما کوروش نازنین و همسرت سلامتی ، عزت و آرامش بده :46:
    میدونم چی میگی ، ما قدر چیزایی که داریمو نمیدونیم و بقول ماهی گاهی این دلتنگیهای ما لوس بازیه در مقابل بار مصائب و مشکلات خیلی از ادما .... خواهر عزیزم ممنونم از نظر لطفت و هرگز غمت رو نبینم :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: