₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » پخش فیلم غیراخلاقی از ال سی دی های هواپیما ایرانی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » پخش فیلم غیراخلاقی از ال سی دی های هواپیما ایرانی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

پخش فیلم غیراخلاقی از ال سی دی های هواپیما ایرانی

1460 بازدید، 26 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

تصویر در دسترس نیست

پخش فیلم غیراخلاقی از ال سی دی های هواپیما در یکی از خطوط پروازی ایرانی دردسرساز شد.

به گزارش آخرین به نقل از صراط، این شرکت هواپیمایی اقدام به تعویض تلویزیون های داخل کابین های کلیه هواپیماهای این شرکت کرده است. همین موضوع باعث شد مجهز بودن این تلویزیون های جدید به بلوتوث و بی توجهی کادر به روشن بودن این سرویس، موجب سوء استفاده یکی از مسافرین شود.

به این ترتیب در زمانی که کادر پرواز در بی خبری مشغول انجام وظایف شان بودند فیلم غیر اخلاقی از هر دو ال سی دی هواپیما پخش شده و مسافرین با چشمانی حیرت زده به مدت یک دقیقه صحنه های نامناسب پخش شده از این تلویزیون ها را تماشا کرده اند.

اکنون پرونده رخداد مذکور در حال بررسی است؛ به نظر می رسد متخلف اصلی این شرکت هواپیمایی باشد.

تصویر در دسترس نیست
    عکس جنبه تزینی داره

نوزاد، ماری را بلعید

مادر نوزادی 13 ماهه که تنها 6 دندان دارد، او را در حال جویدن سر یک مار دید.

مادر این نوزاد گفت: در حال آماده‌کردن شیشه شیر پسرم بودم که ماری حدود 30 سانتی‌متری را داخل دهانش پیدا کردم.

وی افزود: در حالی که به چشمانم شک کرده بودم، تنها فریاد می‌زدم.

یکی از همسایگان این خانواده گفت: با شنیدن صدای فریاد سراسیمه وارد خانه آنان شدم که این پسر را در حال جویدن مار دیدم. صحنه تعجب‌آور و وحشتناکی بود.

یکی دیگر از همسایگان نیز که با شنیدن صدای فریاد وارد خانه آنان شده بود، بسرعت مار را که نیمه جان بود از دهان نوزاد بیرون آورده و آن را کشت.

پزشکان یکی از بیمارستان‌های شهر «حیفا» پس از معاینه این نوزاد گفتند: هیچ اثری از مارزدگی در بدن و دهان او وجود ندارد.

• پری سا

نقل قول: maryamlondon1

به این ترتیب در زمانی که کادر پرواز در بی خبری مشغول انجام وظایف شان بودند فیلم غیر اخلاقی از هر دو ال سی دی هواپیما پخش شده و مسافرین با چشمانی حیرت زده به مدت یک دقیقه صحنه های نامناسب پخش شده از این تلویزیون ها را تماشا کرده اند.

270 270 270 270
    پزشکان یکی از بیمارستان‌های شهر «حیفا» پس از معاینه این نوزاد گفتند: هیچ اثری از مارزدگی در بدن و دهان او وجود ندارد.

عجب بچه ای بزرگ بشه چی میشه
    مریم جان برای خبرهای جالبت ممنون :8:

• The one

:23: جه باحال.. بين اون دو مانتيور تو عكس جوراب كذاشتن؟ :4:
    خبر دومم تو حيفا ... يا عيسي مسيح 2012 داره مياد!! :23:

• shaparak64

دقیقا چی پخش شده :4: من بایییییییییید ببینم بعد نظرمو اعلام کنم :74:
    مادر نوزادی 13 ماهه که تنها 6 دندان دارد، او را در حال جویدن سر یک مار دید.

اییییییییییییییییی :30: ننننننننننننننهههههههههههه 299

• ali41

شاپری ببینه منم باید ببینم 263

• هاچو هاچو

واااااااااا 451 برم بلیت هواپیما بگیرم پس :4:

• farzane

:83: مرسی باحال بود :4:

• gilas

مال کدوم هواپیمایی بوده می خوام برم بلیط بگیرم :4:

• aac198000

مسافرین با چشمانی حیرت زده به مدت یک دقیقه صحنه های نامناسب پخش شده از این تلویزیون ها را تماشا کرده اند.

:23: یاد مصاحبه معروف افتادم:
    همه چیز خوب بود فقط زمانش را بیشتر کنید :23:

• maryamlondon1

نقل قول: پری سا
    عجب بچه ای بزرگ بشه چی میشه

هیچی افعی خور میشه :83:
    نقل قول: The one
    جه باحال.. بين اون دو مانتيور تو عكس جوراب كذاشتن؟

:83: نه بابا جوراب کجا بود هواپیما بسزنس گلاس :4:
    نقل قول: shaparak64
    دقیقا چی پخش شده من بایییییییییید ببینم بعد نظرمو اعلام کنم

دقیقا باید ببینی شنیدن کی بود مانند دیدن :83:
    نقل قول: ali41
    شاپری ببینه منم باید ببینم

بزار شاپری ببینه وبعد :4:
    نقل قول: هاچو هاچو
    واااااااااا برم بلیت هواپیما بگیرم پس

تمام شد :1:
    نقل قول: mati
    چه بچه ای

ضد سم هم بود :4:
    نقل قول: gilas
    مال کدوم هواپیمایی بوده می خوام برم بلیط بگیرم

ایرانی بود ولی شرکتش نگفتن .بلیط قبلا رزو شده گیلاسی :15:
    نقل قول: aac198000
    همه چیز خوب بود فقط زمانش را بیشتر کنید

اره وقتش کم بود باید بیشتر میکردن :4:

• gilas

ایرانی بود ولی شرکتش نگفتن .بلیط قبلا رزو شده گیلاسی

دستت درد نکنه مریم گلم
    پس من برم سراغ بقیه شرکتا اونا نپره :4:

• دلشاد

پخش فیلم غیراخلاقی از ال سی دی های هواپیما ایرانی

یا خدااااااااا چه مصیبت بزرگی اونم دو قدمی خدا واسه همینه تند تند هواپیماهای ایرانی سکوت میکنه :40: :83: :4:

• ماهی

وای اون بچه :68:
    چقدر شانس آورده :20:

• maryamlondon1

نقل قول: gilas
    پس من برم سراغ بقیه شرکتا اونا نپره :$:

وای از دست حالا چه اصراری داری دختر :23: لاقل بزار شاپری ببینه بعد :23:
    نقل قول: دلشاد
    یا خدااااااااا چه مصیبت بزرگی اونم دو قدمی خدا واسه همینه تند تند هواپیماهای ایرانی سکوت میکنه

بیچاره ها تا حسرت به دل از این دنیا نرن :83:

• mz56mz

فیلم غیر اخلاقی از هر دو ال سی دی هواپیما پخش شد

ابجى پرواز شب بوده يا روز اين خيلى مهمه :4:
    نوزاد، ماری را بلعید

نوش جانش يه پسر دايى دارم وقتى كه نوزاد بود عاشق خوردن سوسك بود پدر مادر بدبخت جرات نميكردند اين بچه رو باغ يا پارك ببرند هر جا كه سوسك ميديد بايد ميگرفت و ميخورد :30:

• gilas

وای از دست حالا چه اصراری داری دختر لاقل بزار شاپری ببینه بعد

ندیگه مریم گلم
    بزار من پیش خرید کنم تا شاپری بیاد
    اون ببینه بیاد تعریف کنه همه هجوم میارن برای خرید بلیط به مانمیرسه دیگه :4:
    تازه میتونیم بازار سیاه هم راه بندازیم خدا رو چه دیدی یهو خودمون هم هواپیما خریدیم پخش اختصاص ی راه انداختیم :23: :23:

• Aramesh

مادر این نوزاد گفت: در حال آماده‌کردن شیشه شیر پسرم بودم که ماری حدود 30 سانتی‌متری را داخل دهانش پیدا کردم.

852 299
    بیچاره مامانه.. وااااای چه وحشتناک تصویر در دسترس نیست

• maryamlondon1

نقل قول: ماهی
    وای اون بچه

چه شده ماهی جون نترس بابا این بچه مار خورده واروقش هم زده ولی ککش هم نگزیده :23:
    نقل قول: mz56mz
    ابجى پرواز شب بوده يا روز اين خيلى مهمه

والله محمود جان فکر کنم پرواز شب بوده :83:
    نقل قول: mz56mz
    نوش جانش يه پسر دايى دارم وقتى كه نوزاد بود عاشق خوردن سوسك بود پدر مادر بدبخت جرات نميكردند اين بچه رو باغ يا پارك ببرند هر جا كه سوسك ميديد بايد ميگرفت و ميخورد

اون وقتها که بندر عباس بودیم .من تو اتاق سرگرم جمع وجور کردن بودم برا یک لحظه نگاه کردم دیدم حسن پسر بزرگم اون وقتها تقریبا 11 ماهش بود تو اتاق نیست ..رفته تو حیاط ویک مار مولک وای چه مارمولکی تمساح دستش بود وداشت زیرو رو میکرد . من از ترسم جرعت نزدیک شدن به حسن هم نداشتم.من با دیدن این تماسیح رو دیوار حالت سکته قلبی به من دست میداد حالا بیا ودرستش کن چطوری این تمساح از دست حسن بکشم بیرون هیچ با جیغ وفریاد وزدن روسرم به حسن فهموندم این خطرناکه بندازش پیش بچه هاش بره :2: حسن هم اینگار ترسیده بود پرتش کرد .من دیگه حالم خیلی بد بود 299 دیگه هر وقت سر گرم کارمیشم در قفل میکنم :2:
    نقل قول: garfild
    تازه میتونیم بازار سیاه هم راه بندازیم خدا رو چه دیدی یهو خودمون هم هواپیما خریدیم پخش اختصاص ی راه انداختیم

نقل قول: Aramesh
    بیچاره مامانه.. وااااای چه وحشتناک

اره گیلاسی فکر خوبیه من هم کمک میکنم :93: تازه با همین هواپیما بچه هارا میبریم لهستان :93:
    نمایش یا پنهان متنوای خدا مردم از خنده :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: