ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
پخش فیلم غیراخلاقی از ال سی دی های هواپیما ایرانی
maryamlondon1
▧ تصویر در دسترس نیست
پخش فیلم غیراخلاقی از ال سی دی های هواپیما در یکی از خطوط پروازی ایرانی دردسرساز شد.
به گزارش آخرین به نقل از صراط، این شرکت هواپیمایی اقدام به تعویض تلویزیون های داخل کابین های کلیه هواپیماهای این شرکت کرده است. همین موضوع باعث شد مجهز بودن این تلویزیون های جدید به بلوتوث و بی توجهی کادر به روشن بودن این سرویس، موجب سوء استفاده یکی از مسافرین شود.
به این ترتیب در زمانی که کادر پرواز در بی خبری مشغول انجام وظایف شان بودند فیلم غیر اخلاقی از هر دو ال سی دی هواپیما پخش شده و مسافرین با چشمانی حیرت زده به مدت یک دقیقه صحنه های نامناسب پخش شده از این تلویزیون ها را تماشا کرده اند.
اکنون پرونده رخداد مذکور در حال بررسی است؛ به نظر می رسد متخلف اصلی این شرکت هواپیمایی باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست
عکس جنبه تزینی داره
نوزاد، ماری را بلعید
مادر نوزادی 13 ماهه که تنها 6 دندان دارد، او را در حال جویدن سر یک مار دید.
مادر این نوزاد گفت: در حال آمادهکردن شیشه شیر پسرم بودم که ماری حدود 30 سانتیمتری را داخل دهانش پیدا کردم.
وی افزود: در حالی که به چشمانم شک کرده بودم، تنها فریاد میزدم.
یکی از همسایگان این خانواده گفت: با شنیدن صدای فریاد سراسیمه وارد خانه آنان شدم که این پسر را در حال جویدن مار دیدم. صحنه تعجبآور و وحشتناکی بود.
یکی دیگر از همسایگان نیز که با شنیدن صدای فریاد وارد خانه آنان شده بود، بسرعت مار را که نیمه جان بود از دهان نوزاد بیرون آورده و آن را کشت.
پزشکان یکی از بیمارستانهای شهر «حیفا» پس از معاینه این نوزاد گفتند: هیچ اثری از مارزدگی در بدن و دهان او وجود ندارد.
پری سا
به این ترتیب در زمانی که کادر پرواز در بی خبری مشغول انجام وظایف شان بودند فیلم غیر اخلاقی از هر دو ال سی دی هواپیما پخش شده و مسافرین با چشمانی حیرت زده به مدت یک دقیقه صحنه های نامناسب پخش شده از این تلویزیون ها را تماشا کرده اند.
عجب بچه ای بزرگ بشه چی میشه
مریم جان برای خبرهای جالبت ممنون
The one
خبر دومم تو حيفا ... يا عيسي مسيح 2012 داره مياد!!
shaparak64
اییییییییییییییییی
ali41
هاچو هاچو
farzane
mati
gilas
aac198000
همه چیز خوب بود فقط زمانش را بیشتر کنید
maryamlondon1
هیچی افعی خور میشه
دقیقا باید ببینی شنیدن کی بود مانند دیدن
بزار شاپری ببینه وبعد
تمام شد
ضد سم هم بود
ایرانی بود ولی شرکتش نگفتن .بلیط قبلا رزو شده گیلاسی
اره وقتش کم بود باید بیشتر میکردن
gilas
دستت درد نکنه مریم گلم
پس من برم سراغ بقیه شرکتا اونا نپره
دلشاد
یا خدااااااااا چه مصیبت بزرگی اونم دو قدمی خدا واسه همینه تند تند هواپیماهای ایرانی سکوت میکنه
ماهی
چقدر شانس آورده
maryamlondon1
وای از دست حالا چه اصراری داری دختر
بیچاره ها تا حسرت به دل از این دنیا نرن
mz56mz
ابجى پرواز شب بوده يا روز اين خيلى مهمه
نوش جانش يه پسر دايى دارم وقتى كه نوزاد بود عاشق خوردن سوسك بود پدر مادر بدبخت جرات نميكردند اين بچه رو باغ يا پارك ببرند هر جا كه سوسك ميديد بايد ميگرفت و ميخورد
gilas
ندیگه مریم گلم
بزار من پیش خرید کنم تا شاپری بیاد
اون ببینه بیاد تعریف کنه همه هجوم میارن برای خرید بلیط به مانمیرسه دیگه
تازه میتونیم بازار سیاه هم راه بندازیم خدا رو چه دیدی یهو خودمون هم هواپیما خریدیم پخش اختصاص ی راه انداختیم
garfild
Aramesh
بیچاره مامانه.. وااااای چه وحشتناک▧ تصویر در دسترس نیست
maryamlondon1
چه شده ماهی جون نترس بابا این بچه مار خورده واروقش هم زده ولی ککش هم نگزیده
والله محمود جان فکر کنم پرواز شب بوده
اون وقتها که بندر عباس بودیم .من تو اتاق سرگرم جمع وجور کردن بودم برا یک لحظه نگاه کردم دیدم حسن پسر بزرگم اون وقتها تقریبا 11 ماهش بود تو اتاق نیست ..رفته تو حیاط ویک مار مولک وای چه مارمولکی تمساح دستش بود وداشت زیرو رو میکرد . من از ترسم جرعت نزدیک شدن به حسن هم نداشتم.من با دیدن این تماسیح رو دیوار حالت سکته قلبی به من دست میداد حالا بیا ودرستش کن چطوری این تمساح از دست حسن بکشم بیرون هیچ با جیغ وفریاد وزدن روسرم به حسن فهموندم این خطرناکه بندازش پیش بچه هاش بره
اره گیلاسی فکر خوبیه من هم کمک میکنم
نمایش یا پنهان متن
وای خدا مردم از خندهآخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→