ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
The one
عوامل معنوی
برای توفیق در زندگی، عوامل معنوی نیز همانند فکری و مادی شایانِ اهمیتند. بنابراین ضرورت دارد که در خویشتن، آن فعالیت های روانی را پرورش دهیم که به مراتب بیش از قوای عقلانی به شخصیت ما نیرو و عظمت می بخشد. در این میان بیش از همه، حسّ قدسی و یا مذهبی در بوته فراموشی مانده است.
حسّ مذهبی خصوصا با نیایش نموده و بیان می شود. نیایش مانند حسّ قدسی، بدون شک یک کیفیت روحانی و معنوی است. از آنجا که دنیای معنوی از دسترسی تکنیک های ما به دور است، پس چگونه می توان شناخت مبتنی از نیایش به دست آورد؟
خوشبختانه قلمرویِ علم، هر آنچه را که مطالعه پذیر باشد، دربرمی گیرد و می تواند با واسطه کیفیات بدنی تا قلمروی تظاهرات معنوی نیز برسد.
نیایش اصولاً مانند گرایش روان آدمی به سوی جوهره غیر مادی جهان به نظر می رسد و عموما به صورت یک تضرع، یک فریاد رنج و یا تقاضای کمک است، ولی گاهی به صورت کشف و شهود و تأمل درباره مبدأ و پایه جهان هستی در می آید و آن را می توان هم چون عروج روان انسانی، به آستانه خداوندی نیز دانست. چون جهشی از عشق و ستایش برای آفریننده اثری بی مانند یعنی معجزه زندگی.
در واقع نیایش، مُعرّف تلاش آدمی برای پیوستگی به وجودی نامرئی است که خلاّق جهان هستی و روشنایی خرد و نیرو و جمال برترین و راهنما و منجی همگی است و بالاتر از بیان جملاتی ساده، نیایش واقعی، یک حالت عرفانی است که در آن وجود آدمی مجذوب خداوند می گردد. این حالت پدیده ای عقلانی نیست و به این جهت برای فلاسفه و مردان علم توصیف ناپذیر و شاید ناپذیرفتنی باشد. همانند حسِّ جمالی و عشق وصف آن را در کتاب ها نمی توان یافت.
مردم ساده و پاکدل، خداوند را مانند حرارت خورشید و یا عطر گلی به طور طبیعی حس می کنند، ولی خدائی چنین پرستیدنی، برای آنکه راه مهر ورزیدن را می شناسد بر آن که جز در اندیشه منطق و استدلال نیست، پوشیده می ماند. زیرا اندیشه و بیان از توصیفش ناتوان است. به این سبب نیایش، در والاترین شکل خود، هم چون جهشی از شور و عشق، در وادی شب تیره عقلانی است.
برای قبول نیایش، به فصاحت نیازی نیست و از آنجا که ارزش نیایش را با نتایجش می توان سنجید، گوئی کلمات ساده ای که بیان عجز و نیاز است نیز هم چون زیباترین جملات فصیحانه، در پیشگاه خداوندی، یکسان مقبول می افتد. حتی بیان جمله هایِ پی در پی و حفظ شده همانند افرزوش شعله شمعی، خود نوعی نیایش است؛ فقط باید که این فرمول های ساده و این شعله، سمبولی برای افروزش گرایش آدمی به پیشگاه خداوندی باشد. با عمل نیز نیایش توان کرد. انجام وظیفه، همپایه نیایش است. بلاشک بهترین راه وصول به حق، تمکین کامل از خواسته اوست.
نیایش ها که چون توده هایی از ابر، از زمین به سوی آسمان، بالا می روند از یکدیگر همانند شخصیت نیایشگران متفاوتند ولی با همه فرق ها، همگی بر دو پایه قرار دارند: نیاز و عشق.
البته استمداد از عنایت خداوندی، هنگام نیاز و در برابر مشکلات زندگی، کاملاً قانونی است ولی نیاش برای برآورده شدن آرزوهای نامشروع و هوی و هوسها، بی فایده است، هم چنان درباره آنچه که باید با تلاش و کوشش خود به آن رسید. یک خواهش مداوم و مصرانه، سرانجام به نتیجه می رسد.
عالی ترین شکل نیایش
در عالی ترین شکل خود، نیایش از مرحله خواست فراتر می رود، آدمی در برابر آفریننده جهان و زندگی، به فروتنی سر فرود می آورد، نشان می دهد که او را دوست دارد، به داده هایش سپاس می گوید، خود را به او می سپارد و تسلیم اراده او می کند. در این حال دعا، شکل مکاشفه به خود می گیرد.
دهقان پیری در آخرین ردیف نیمکت کلیسائی خالی نشسته بوده از او پرسیدند: چه انتظاری داری؟ جواب داد: «من به او می نگرم و او مرا می نگرد». ارزش یک روش با نتیجه آن سنجیده می شود. هر شکلی از نیایش که بتواند آدمی را به خداوند برساند، ارزنده است.
نمایش یا پنهان متن
اواتارم رو عوض کردم که ریا نشه!!
حالا برای اینکه بیشتر ریا نشه این چند تا ترانه رو هم اضافه می کنم...خب خوننده های اینهام درمونده بودن نیاز به دعا داشتن اینم ربطش به موضوع تاپیک
البته مهمترین ربطش اینه که حوصله ندارم یه تاپیک جدید بزنم.. ساری..
myriam_faris_mouch_ananiya.
ترجمه و متن
abdullah_al_ruwaished_kent_a3arfek.
ترجمه و متن
الی نساک انسی ..
اللي نساك انساه .. واللي هواك اهواه .. واللي قدر فرقاك .. تقدر على فرقاه
هر کسی که تو رو فراموش کرد فراموشش کن
و هر که تو رو خواست خواهانش باش
و کسی که تونست ازت دل بکنه تو هم میتونی جداییشو تحمل کنی
حال الهوى احوال .. كل يوم يجيك بحال
وای از حال هوا و احساس هر روز یه جور گریبانتو می گیره
لو الصبر بك طال.. بكره الفرح تلقاه
ولی اگه صبوری کنی فردا شادی رو می یابی
لا تشتكي وتلوم.. عمره الحزن ما يدوم
اینقدر گله و شکایت نکن..غم عمرا که تا ابد باشه
والعمر فيه كم يوم .. حتى نعيشه بآآآه
و عمر ما کوتاهتر از اونه که به غصه و آه تموم بشه
لو في كثير عيون .. تسأل تقول شلوووون
اگه چشمهای زیادی تو زندگیت باشن .. میمونی که چیکار کنی..
قووول الهوى مجنووون.. بحر وصعب مرساه
انگار که عشق دیوونگیه .. یه دریای بدون بندر..
واكبر على الجراح.. وماراح عده راح
باید با زخمها ساخت و هر چی گذشت بذار بگذره
من في الهوى مرتاااااااح .. ويا اللي ذي يهوى
کی تو عاشقی راحت بوده حتی اونی هم که دوستش داری هم راحت نیست..
hadi04
خیلی تاپیک عالی بود ممنون هیفا گلووووووو
نخبه
میخاستم بگم عین اواتارن زدی تو کار نیایش که دیدم اینو نوشتی
The one
The one
ماشالا چه فرضی اجی جونی.. ساری دعا می کنم کسی ضایع نشه اینم از فواید دیگه نیایش
نخبه
منم برم دعا کنم که این بار اخر باشه ضایع میشم
ما باید شکر گزار این فضای روحانی ایجاد شده در تاپیک باشیم که نوای قر تو کمرش فراوونه هادی واقعا پر فیضش کرده التماس دعا خواهر من برم شمع بیارم حاجت بگیرم
The one
ما باید شکر گزار این فضای روحانی ایجاد شده در تاپیک باشیم که نوای قر تو کمرش فراوونه هادی واقعا پر فیضش کرده التماس دعا خواهر من برم شمع بیارم حاجت بگیرم
arash52
مرسي اي خواهر ارزشي
The one
مرسي اي خواهر ارزشي
دلشاد
Ahora Quien
ولی دور از شوخی .. مرسی از بابت تاپیک خیلی آروم شدم ... واسه منم دعا کنید
ماهی
Aramesh
levrone
مخلوط کن
Life Dream
حورا
هر خطش کلی معنی داره
مرسی
maryamlondon1
baron jon
الهی!
در سر فکر تو دارم و در دل اشتیاق تو, در ظاهر تمنای وصل دارم و در دل خواهش وصل. در بیابانی نشستم که سرتاسر سرابیست ز تو. در دریایی نشستم که آن را کرانی نیست. بر ویرانههای وجودی نشستم که پر است ز خواهش دوست، به دیدگانم چیزی آمد که آن را وصف زبان نیست.
الهی!
تا به کی به دور از تو، در هجر تو سوختن! تا به کی در شوق وصال تو شیدا شدن؟ تا به کی قهر من و خواهش تو؟ تا به کی تمنای وصال و ناز تو؟
ای نزدیکتر از ما به ما! به دلم دردیست که تنها تو را درمانگر است، به جانم خواهشیست که تو را میطلبد، به دلم تمناییست که شوق تو دارد.
ای طراوت بخش لحظات تنهاییم! نه لطف تو مرا درخور. نه ثناء تو مرا توان. نه معرفت تو مرا سزا و نه انس تو مرا یار!
آندم که به درگاهت رسیدم در بگشا که مرا نیازیست ز تو…!
The one
ولی دور از شوخی .. مرسی از بابت تاپیک خیلی آروم شدم ... واسه منم دعا کنید
ماهی,
خواهش می کنم بهروز جان
خواهش میشه داداش مازی گلی جون
همینطوره
maryamlondon1,
مریم جون خب تنوع خواستم بشه چرا ناراحتی داشتم شوخی می کردم
baron jon,
چقدر متنهات زیباست بارونم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→