سلام دوستان دیروز دو سال از متولد شدنم در سرزمین بوفیلند گذشت و تو این مدت دوستان عزیز زیادی پیدا کردم و عاشق تک تکتون هستم خلاصه میکنم بیاید تا دومین سالگرد تولدم را در سرزمین بوفیلند چشن بگیریم
▧ 6 تصویر این بخش در دسترس نیستچو گلها سراپا نشاط و شوری تولّدت مبارک تولّدت مبارک ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستبهار امیدی همه سروری تولّدت مبارک تولّت مبارک ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستگل من ! چشمِ دلم از تو روشن شکفتی زیباتر از گل به گلشن ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستنشستی چون لاله در باغ هستی تویی تو بهانه یِ هستیِِ من ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستدور از هر بلایِ خزانی بمانی با شور و نشاطِ جوانی بمانی ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستگل باشی که در جمعِ یاران نشینی در عالم به جز روی شادی نبینی ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستچو گلها سراپا نشاط و شوری تولّدت مبارک تولّدت مبارک ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستبهار امیدی همه سروری تولّدت مبارک تولّت مبارک ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستگل من ! چشم دلم از تو روشن شکفتی زیباتر از گل به گلشن ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستنشستی چون لاله در باغ هستی تویی تو بهانه ی هستیِ من ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستدور از هر بلایِ خزانی بمانی با شور و نشاطِ جوانی بمانی ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستگل باشی که در جمع یاران نشینی در عالم به جز روی شادی نبینی ▧ 7 تصویر این بخش در دسترس نیست
دومین سالگرد عضویتت رو در بوفیلند تبریک میگم عزیزم اینو بدون من یکی که خیلی خوشحالم تو رو داریم بهروز جان در نهایتم برات آرزو میکنم هر چی خودت آرزو داری رو..▧ تصویر در دسترس نیست بعدشم که خیلی دوستت دارم دیگه داداشم
دومین سالگرد عضویتت رو در بوفیلند تبریک میگم عزیزم اینو بدون من یکی که خیلی خوشحالم تو رو داریم بهروز جان در نهایتم برات آرزو میکنم هر چی خودت آرزو داری رو.. بعدشم که خیلی دوستت دارم دیگه داداشم
خیلی ممنونم آبجی آرامش عزیز منم خوشحالم منم برات آرزوی سلامتی و خوشبختی را دارم منم خیلی دوست دارم
بدون شک یکی از بهترینها و فعالترینها تو این دو سال بودی. ممنونم از بودنت!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
▧ 6 تصویر این بخش در دسترس نیستچو گلها سراپا نشاط و شوری تولّدت مبارک تولّدت مبارک ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستبهار امیدی همه سروری تولّدت مبارک تولّت مبارک ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستگل من ! چشمِ دلم از تو روشن شکفتی زیباتر از گل به گلشن ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستنشستی چون لاله در باغ هستی تویی تو بهانه یِ هستیِِ من ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستدور از هر بلایِ خزانی بمانی با شور و نشاطِ جوانی بمانی ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستگل باشی که در جمعِ یاران نشینی در عالم به جز روی شادی نبینی ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستچو گلها سراپا نشاط و شوری تولّدت مبارک تولّدت مبارک ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستبهار امیدی همه سروری تولّدت مبارک تولّت مبارک ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستگل من ! چشم دلم از تو روشن شکفتی زیباتر از گل به گلشن ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستنشستی چون لاله در باغ هستی تویی تو بهانه ی هستیِ من ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستدور از هر بلایِ خزانی بمانی با شور و نشاطِ جوانی بمانی ▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیستگل باشی که در جمع یاران نشینی در عالم به جز روی شادی نبینی ▧ 7 تصویر این بخش در دسترس نیست
arash52
اميدوارم 3-4 ساله بشي
The one
نخبه
mz56mz
دلشاد
منظورت باربی را 3-4 میبریم
مرسی آبجی گلم خیلی برام عزیزی
مرسی مامان فندق دستت درد نکنه از فندق گوگولی مگولی چه خبر لپشو بکش
ممنون داش محمود امیدوارم موفق باشی
Holtek
sib
Ahora Quien
levrone
Aramesh
اینو بدون من یکی که خیلی خوشحالم تو رو داریم بهروز جان
در نهایتم برات آرزو میکنم هر چی خودت آرزو داری رو..▧ تصویر در دسترس نیست
بعدشم که خیلی دوستت دارم دیگه داداشم
مخلوط کن
موتلو السون
بهونه
دلشاد
ممنونم داداش رضا انشالله خودت صدمین شی
اااا چی رو ممنونم آبجی ساناز عزیز
خیلی ممنونم یلدای عزیز
ممنونم داش بهروز
اینو بدون من یکی که خیلی خوشحالم تو رو داریم بهروز جان
در نهایتم برات آرزو میکنم هر چی خودت آرزو داری رو..
بعدشم که خیلی دوستت دارم دیگه داداشم
خیلی ممنونم آبجی آرامش عزیز
منم خوشحالم
منم برات آرزوی سلامتی و خوشبختی را دارم
منم خیلی دوست دارم
بچه مثبت
بدون شک یکی از بهترینها و فعالترینها تو این دو سال بودی. ممنونم از بودنت!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حورا
▧ تصویر در دسترس نیست
Life Dream
تبريك ميگم بهروز جان و اميدوارم كه هميشه پاينده باشي
garfild
ماهی
N.e.D.a
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→