ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mojde
تا حالا رفتين بانك شونصد نفر جلوتون باشه بعد ساعتها كه نوبتتون ميشه خانوم كارمند ابروهاشو بندازه بالا و بگه سيستم قطع شد.
تا حالا شده كلي دنبال جاي پارك بگردين بعد يه جاي پارك تاپ پيدا كنين و آماده بشين براي پارك دوبل و يهو يكي با قيافه حق به جانب با كله بياد تو جا پاركتون
تا حالا شده عجله داشته باشي و نزديك يه چهار راه باشي ببيني چراغ خرابه و سبز مونده همچين كه مياي رد بشي يه پليس جَلَب از دور بهت اشاره كنه شما وايسا
تا حالاشده يه مهموني دعوت بشي و بخاطر كري با يه نفر فقط يه نفر بهترين و گرونترين مزونهاي شهرو زير پا بذاري و يه لباس تك و تاپ پيدا كني و وقتي وارد مجلس ميشي ببيني همون طرف لباسش عين عين عين ِ توئه
تا حالا شده يه آرايشگاه معروف بهت معرفي كنن و تو از ديدن آلبوم كارش دلت قنج بره بعد براي عروسيه داداشت بري اونجا و بعد از تموم شدن كار آرايشگرت وقتي تو آينه نگاه ميكني ندوني بخندي يا گريه كني از قيافه مضحكت
تا حالا شده تو زير زمين بادكنك هوا كنين؟
تا حالا شده مدير يه انجمن باشي و كلي فكر كني تاپيك بزني مخت هنگ هنگ باشه بعد اخبار داغ روز و كه ميخوني ببيني به به يه خبر توپ و جالب بعد اونو تاپيك كني و حالشو ببري بعد از يكي دو ساعت كه برميگردي ببيني تاپيكت تكراري بوده و بستنش
ديروز من اين حس رو تجربه كردم.....مامان مريم تاپيكمو پكونيد
Ahora Quien
دلشاد
Life Dream
بله اين واسم پيش اومده، اينقده آدم كفري ميشه!
The one
مژده جون نذار کسی شادیتو ازت بگیره فقط بخند قربونت برم
mz56mz
نخبه
gilas
راستی خاله اون تاپیک و من پوکوندم دیدم مریم گلم لینک گذاشته شما هم نیستی یه دینامیک ناقابل خرجش کردن
نمایش یا پنهان متن
دبام نکنیاماهی
اصلا محاله ممکنه در چنین حالتی پلیس بذاره رد شم.دیگه خودم از قبل می دونم الان نوبت به من که میرسه می گه وایستا
پری سا
فکر کن خیلی خوشحال بیای تایپک بزنی بعد بترکه
mami
تا حالا شده كلي دنبال جاي پارك بگردين بعد يه جاي پارك تاپ پيدا كنين و آماده بشين براي پارك دوبل و يهو يكي با قيافه حق به جانب با كله بياد تو جا پاركتون
تا حالا شده عجله داشته باشي و نزديك يه چهار راه باشي ببيني چراغ خرابه و سبز مونده همچين كه مياي رد بشي يه پليس جَلَب از دور بهت اشاره كنه شما وايسا
تا حالاشده يه مهموني دعوت بشي و بخاطر كري با يه نفر فقط يه نفر بهترين و گرونترين مزونهاي شهرو زير پا بذاري و يه لباس تك و تاپ پيدا كني و وقتي وارد مجلس ميشي ببيني همون طرف لباسش عين عين عين ِ توئه
تا حالا شده يه آرايشگاه معروف بهت معرفي كنن و تو از ديدن آلبوم كارش دلت قنج بره بعد براي عروسيه داداشت بري اونجا و بعد از تموم شدن كار آرايشگرت وقتي تو آينه نگاه ميكني ندوني بخندي يا گريه كني از قيافه مضحكت
تا حالا شده یه تاپیکو بخونی بعد احساس کنی که نکنه با فرد تاپیک گذارنده قبلا درد دل کرده باشی
mojde
درد آورن وحشتناك
دلشاد,
نه نشده
Life Dream,
همدرديم پس
The one,
ممنون تو هم شاد باشي گلي خانوم
mz56mz,
اوه اوه نگو عمو
gilas,
آخه چرا چرا بامن اين كارو كردي مگه تو به بيل اعتقاد نداري خواهر زاده عزيزم
ماهی,
مثل خودمي
پری سا,
اين تركيدن وحشتناكه
mami,
درد دلت رو قربون هم درد
[/b]
gilas
خوب آخه میدونی چیه خاله
تاپیک تکراری باشه بسته نشه مثل این که ناخن بکشی رو تخته چطوری میره تو اعصاب همنجوری رو اعصابمه
اوووووووووووووووووووووووووووه اعتقاد دارم شدید
ali41
نمایش یا پنهان متن
شوخی میکنمmojde
gilas
آخ جوونمی خالم اجازه صادر کرد
Aramesh
maryamlondon1
الهی فدات شم
اها وشهد شاهد من اهلها
ali41
METALLICA