₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » تا حالا تاپيك تكراري زدي
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » تا حالا تاپيك تكراري زدي

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

تا حالا تاپيك تكراري زدي

506 بازدید، 21 پست، نویسنده: mojde

• mojde

سلام
    تا حالا رفتين بانك شونصد نفر جلوتون باشه بعد ساعتها كه نوبتتون ميشه خانوم كارمند ابروهاشو بندازه بالا و بگه سيستم قطع شد.

تا حالا شده كلي دنبال جاي پارك بگردين بعد يه جاي پارك تاپ پيدا كنين و آماده بشين براي پارك دوبل و يهو يكي با قيافه حق به جانب با كله بياد تو جا پاركتون

تا حالا شده عجله داشته باشي و نزديك يه چهار راه باشي ببيني چراغ خرابه و سبز مونده همچين كه مياي رد بشي يه پليس جَلَب از دور بهت اشاره كنه شما وايسا

تا حالاشده يه مهموني دعوت بشي و بخاطر كري با يه نفر فقط يه نفر بهترين و گرونترين مزونهاي شهرو زير پا بذاري و يه لباس تك و تاپ پيدا كني و وقتي وارد مجلس ميشي ببيني همون طرف لباسش عين عين عين ِ توئه

تا حالا شده يه آرايشگاه معروف بهت معرفي كنن و تو از ديدن آلبوم كارش دلت قنج بره بعد براي عروسيه داداشت بري اونجا و بعد از تموم شدن كار آرايشگرت وقتي تو آينه نگاه ميكني ندوني بخندي يا گريه كني از قيافه مضحكت

تا حالا شده تو زير زمين بادكنك هوا كنين؟

تا حالا شده مدير يه انجمن باشي و كلي فكر كني تاپيك بزني مخت هنگ هنگ باشه بعد اخبار داغ روز و كه ميخوني ببيني به به يه خبر توپ و جالب بعد اونو تاپيك كني و حالشو ببري بعد از يكي دو ساعت كه برميگردي ببيني تاپيكت تكراري بوده و بستنش
    ديروز من اين حس رو تجربه كردم.....مامان مريم تاپيكمو پكونيد :20:

791

• Ahora Quien

همشون درد آورهههههه :2:

• دلشاد

تا حالا شده تو هوای سرد بری بیرون و دست به آبت بگیره و نتونی جایی پیدا کنی واسه انجام حاجت :4:
    نقل قول: mojde
    تا حالا شده مدير يه انجمن باشي و كلي فكر كني تاپيك بزني مخت هنگ هنگ باشه بعد اخبار داغ روز و كه ميخوني ببيني به به يه خبر توپ و جالب بعد اونو تاپيك كني و حالشو ببري بعد از يكي دو ساعت كه برميگردي ببيني تاپيكت تكراري بوده و بستنش

:50:

• Life Dream

تا حالا شده كلي دنبال جاي پارك بگردين بعد يه جاي پارك تاپ پيدا كنين و آماده بشين براي پارك دوبل و يهو يكي با قيافه حق به جانب با كله بياد تو جا پاركتون

بله اين واسم پيش اومده، اينقده آدم كفري ميشه! :94:
    .....مامان مريم تاپيكمو پكونيد :20:

:23: :23: :40:

• The one

تا حالا شده بخوای دوستاتو با خوشمزگیت خوشحال کنی بعد یه نفر از ناکجا اباد بخواد زور بزنه که بزنه تو ذوقت و تو با صدای بلند بگی عمرااااااا :4:

مژده جون نذار کسی شادیتو ازت بگیره فقط بخند قربونت برم :11:

• mz56mz

تا حالا شدى تصميم بگيرى براى تفريح برى زير بارون راه برى يه وقت احساس كنى پشت شلوارتان خيس شد :5: يا اينكه زيرپات خالى شد :15:

• نخبه

تا حالا شده گشنتون بشه:4: همین:23:

• gilas

کلا تا حالا شده :4:

راستی خاله اون تاپیک و من پوکوندم دیدم مریم گلم لینک گذاشته شما هم نیستی یه دینامیک ناقابل خرجش کردن :100:

نمایش یا پنهان متندبام نکنیا :17:

• ماهی

تا حالا شده عجله داشته باشي و نزديك يه چهار راه باشي ببيني چراغ خرابه و سبز مونده همچين كه مياي رد بشي يه پليس جَلَب از دور بهت اشاره كنه شما وايسا

اصلا محاله ممکنه در چنین حالتی پلیس بذاره رد شم.دیگه خودم از قبل می دونم الان نوبت به من که میرسه می گه وایستا :83:
    :110:

• پری سا

تا حالا تاپيك تكراري زدي

فکر کن خیلی خوشحال بیای تایپک بزنی بعد بترکه :20:

• mami

تا حالا رفتين بانك شونصد نفر جلوتون باشه بعد ساعتها كه نوبتتون ميشه خانوم كارمند ابروهاشو بندازه بالا و بگه سيستم قطع شد.

تا حالاشده يه مهموني دعوت بشي و بخاطر كري با يه نفر فقط يه نفر بهترين و گرونترين مزونهاي شهرو زير پا بذاري و يه لباس تك و تاپ پيدا كني و وقتي وارد مجلس ميشي ببيني همون طرف لباسش عين عين عين ِ توئه

تا حالا شده يه آرايشگاه معروف بهت معرفي كنن و تو از ديدن آلبوم كارش دلت قنج بره بعد براي عروسيه داداشت بري اونجا و بعد از تموم شدن كار آرايشگرت وقتي تو آينه نگاه ميكني ندوني بخندي يا گريه كني از قيافه مضحكت

تا حالا شده یه تاپیکو بخونی بعد احساس کنی که نکنه با فرد تاپیک گذارنده قبلا درد دل کرده باشی :7:

• mojde

[b]Ahora Quien,

درد آورن وحشتناك

دلشاد,
    نه نشده :10:
    Life Dream,
    همدرديم پس
    The one,
    ممنون تو هم شاد باشي گلي خانوم
    mz56mz,
    اوه اوه نگو عمو
    gilas,

آخه چرا چرا بامن اين كارو كردي مگه تو به بيل اعتقاد نداري خواهر زاده عزيزم :8:
    ماهی,

مثل خودمي
    پری سا,
    اين تركيدن وحشتناكه

mami,
    درد دلت رو قربون هم درد
    [/b]

• gilas

آخه چرا چرا بامن اين كارو كردي مگه تو به بيل اعتقاد نداري خواهر زاده عزيزم

خوب آخه میدونی چیه خاله :9:
    تاپیک تکراری باشه بسته نشه مثل این که ناخن بکشی رو تخته چطوری میره تو اعصاب همنجوری رو اعصابمه :9:

اوووووووووووووووووووووووووووه اعتقاد دارم شدید :4:

• ali41

تا حالا شده به یکی محبت بکنی ولی بعدش با بیل بزنه تو سرت :23:
    نمایش یا پنهان متنشوخی میکنم :3:

• mojde

نقل قول: gilas
    تاپیک تکراری باشه بسته نشه مثل این که ناخن بکشی رو تخته چطوری میره تو اعصاب همنجوری رو اعصابمه :9:

:23: چه تشبيهي باريكلا كيفيدم ببند گلم ببند :11:
    نقل قول: ali41
    تا حالا شده به یکی محبت بکنی ولی بعدش با بیل بزنه تو سرت :23:

:37: :22: فكر كنم شده

• gilas

چه تشبيهي باريكلا كيفيدم ببند گلم ببند

:9:
    آخ جوونمی خالم اجازه صادر کرد :93:

• Aramesh

زدم .. تصویر در دسترس نیستبه چند دقیقه نکشید..جلو چشمم پَر پَرش کردن :79:

• maryamlondon1

ديروز من اين حس رو تجربه كردم.....مامان مريم تاپيكمو پكونيد

الهی فدات شم :11: من نترکوندمش من فقط لینکش گذشتم وبعد برات پیام دادم گفتم زحمتش بکش .دیگه نمیدونم چه شد :2: اخه مدیران حق ندارن تا یپک مدیر دیگری ببنده :1:
    نقل قول: gilas
    راستی خاله اون تاپیک و من پوکوندم دیدم مریم گلم لینک گذاشته شما هم نیستی یه دینامیک ناقابل خرجش کردن

اها وشهد شاهد من اهلها :4: .این هم شاهد من حیا یرزق :4: قربونت گیلاسی نجاتم دادی :11:

• ali41

یکی از تاپیکای من که بابتش 5 ساعت خون دل خوردم رو همین تاپیک بند معروف 354 بست 718

• METALLICA

تا حالا شده موقع مرخصی رفتن توی سربازی تا دم در پادگان بری ، حتی لباستم عوض کرده باشی ، کلیم در ماتحتت عروسی باشه ولی دژبان دم در بگه امروز بازدید داریم مرخصیا لغو شده ؟؟؟؟
    د نشده دیگه :44:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: