ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ali41
او شوهر خود را به تازگي از دست داده بود و بينايي اش رو به ضعف گذاشته بود. بنابراين ديگر قادر نبود در خانه اش به تنهايي زندگي كند. آنها در حياط يكي از خانه هاي سالمندان شهر به سمت اتاقش مي رفتند تا براي اولين بار اتاقش را ببيند. آنها به اتاق رسيدند. در آنجا يك توله سگ كوچك بسيار زيبا انتظار او را مي كشيد. پيرزن راه خود را به سمت آن توله سگ عوض كرد. كسيكه دست پيرزن را گرفته بود گفت: «خانم شما هنوز اتاق خود را نديده ايد؟» پيرزن پاسخ داد: «نيازي نيست» آن مرد گفت: «ولي اتاق شما بسيار زيباست از ديدن آن حتماً خوشحال مي شويد.» پيرزن در پاسخ گفت:
«شادي چيزيست كه شما قبلاً در مورد آن تصميم خود را گرفته ايد. اينكه من اين اتاق را دوست داشته باشم يا نه به اسباب و وسايلي كه در آن وجود دارد بستگي ندارد، بلكه بستگي به اين دارد كه من چگونه ذهن خود را آماده كرده ام. من تصميم گرفته ام تا اتاق خود را دوست داشته باشم. اين تصميمي است كه هر روز صبح كه از خواب بيدار مي شوم مي گيرم. من دو انتخاب دارم مي توانم در رختخواب بمانم و بيماريها و مشكلاتي كه دارم را بشمارم يا از رختخواب بلند شوم و به خاطر كارهايي كه مي توانم انجام دهم شكرگذار خداوند باشم. هر روز هديه اي است از سوي خداوند و تا زمانيكه زنده ام به روز جديدي كه در پيش دارم مي انديشم و همه خاطرات خوبي كه در حافظه خود ذخيره كرده ام براي اين روزها به دردم مي خورد.»
او ادامه داد: «پيري مانند يك حساب بانكي است. هر چه در اين حساب اندوخته ايد اكنون مي توانيد بيرون بكشيد واستفاده كنيد. اكنون هم به تو نصيحتي مي كنم تو هم در حساب بانكي خود مقدار زيادي شادي ذخيره كن. من هنوز هم در حال ذخيره شادي هستم.!»
و با لبخندي گفت:
اين پنج اصل ساده را به خاطر بسپار
دل خود را از كينه خالي كن.
فكر خود را از نگراني تهي كن.
ساده زندگي كن.
بيشتر ببخش.
كمتر انتظار داشته باش
خویش را در خویش پیدا کن کمال این است و بس
چند میگویی سخن از درد و عیب دیگران؟
خویش را اول مداوا کن کمال این است و بس
Aramesh
نمایش یا پنهان متن
اوووووولواقعاً زیبا و آموزنده بود تا نتونیم از ته دل دیگری رو ببخشیم به آرامش واقعی نمیرسیم.
مرسی عزیز عالی بود▧ تصویر در دسترس نیست
همیشه سعی کن لبخند بر لبانت,عشق در قلبت, لطف در نگاهت, محبت در چهره ات, بخشش در رفتارت وحق در زبانت جاری باشد و بس
mz56mz
ساده زندگي كن.
بيشتر ببخش.
كمتر انتظار داشته باش
دلشاد
اين پنج اصل ساده را به خاطر بسپار
دل خود را از كينه خالي كن.
ساده زندگي كن.
بيشتر ببخش.
كمتر انتظار داشته باش
کتایون
حورا
ali41
مرسی عزیز عالی بود
همیشه سعی کن لبخند بر لبانت,عشق در قلبت, لطف در نگاهت, محبت در چهره ات, بخشش در رفتارت وحق در زبانت جاری باشد و بس 825
ممنونم آرامش عزیز
با لبخندت موافقم
ممنونم داداش گلم
داش بهروز مرسی
شما هنوز تو املاء مشکل داری عزیزم
زنده باشید
Ahora Quien
The one
ali41
مرسی یلدا جان
ممنونم یکتا جان
دلتنگ کودکیم!
یادش بخیر
قهر میکردیم تا قیامت
و لحظه ای بعد قیامت میشد. . .!
zrnznn
ساده زندگي كن.
بيشتر ببخش.
كمتر انتظار داشته باش
واقعا که اصلش همیناست.....ممنونم از مطلب زیباتون
ali41
ساده زندگي كن.
بيشتر ببخش.
كمتر انتظار داشته باش
واقعا که اصلش همیناست.....ممنونم از مطلب زیباتون
ممنونم لطف دارید
چکاوک
آخی نازی من فکر میکردم شما جون هستید
ما تا امروز پیر زن نداشتیم ولی خیلی خوشحالم شما اومدید و محفل ما رو گرم تر کردید مامان بزرگ
ali41
ما تا امروز پیر زن نداشتیم ولی خیلی خوشحالم شما اومدید و محفل ما رو گرم تر کردید مامان بزرگ
تشکر از لطف شما
hadi04
ali41
فدات بشم آرسام عزیزم
malakeh
farzane
mojde
تاپيك خوبي بود
N.e.D.a
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→