₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » پیر زن 92 ساله
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

پیر زن 92 ساله

681 بازدید، 31 پست، نویسنده: ali41

• ali41

پیر زن 92 ساله با اندام نحيف و لاغر خود با كمك فردي در حال راه رفتن بود او با غرور گام برمی داشت. لباسهايش بسيار مرتب و برازنده بودند موهايش شانه كرده و صورت خود را آرايش كرده بود و رضايت خاطر عميقي در چهره اش موج مي زد.

او شوهر خود را به تازگي از دست داده بود و بينايي اش رو به ضعف گذاشته بود. بنابراين ديگر قادر نبود در خانه اش به تنهايي زندگي كند. آنها در حياط يكي از خانه هاي سالمندان شهر به سمت اتاقش مي رفتند تا براي اولين بار اتاقش را ببيند. آنها به اتاق رسيدند. در آنجا يك توله سگ كوچك بسيار زيبا انتظار او را مي كشيد. پيرزن راه خود را به سمت آن توله سگ عوض كرد. كسيكه دست پيرزن را گرفته بود گفت: «خانم شما هنوز اتاق خود را نديده ايد؟» پيرزن پاسخ داد: «نيازي نيست» آن مرد گفت: «ولي اتاق شما بسيار زيباست از ديدن آن حتماً خوشحال مي شويد.» پيرزن در پاسخ گفت:

«شادي چيزيست كه شما قبلاً در مورد آن تصميم خود را گرفته ايد. اينكه من اين اتاق را دوست داشته باشم يا نه به اسباب و وسايلي كه در آن وجود دارد بستگي ندارد، بلكه بستگي به اين دارد كه من چگونه ذهن خود را آماده كرده ام. من تصميم گرفته ام تا اتاق خود را دوست داشته باشم. اين تصميمي است كه هر روز صبح كه از خواب بيدار مي شوم مي گيرم. من دو انتخاب دارم مي توانم در رختخواب بمانم و بيماريها و مشكلاتي كه دارم را بشمارم يا از رختخواب بلند شوم و به خاطر كارهايي كه مي توانم انجام دهم شكرگذار خداوند باشم. هر روز هديه اي است از سوي خداوند و تا زمانيكه زنده ام به روز جديدي كه در پيش دارم مي انديشم و همه خاطرات خوبي كه در حافظه خود ذخيره كرده ام براي اين روزها به دردم مي خورد.»

او ادامه داد: «پيري مانند يك حساب بانكي است. هر چه در اين حساب اندوخته ايد اكنون مي توانيد بيرون بكشيد واستفاده كنيد. اكنون هم به تو نصيحتي مي كنم تو هم در حساب بانكي خود مقدار زيادي شادي ذخيره كن. من هنوز هم در حال ذخيره شادي هستم.!»

و با لبخندي گفت:

اين پنج اصل ساده را به خاطر بسپار

دل خود را از كينه خالي كن.
    فكر خود را از نگراني تهي كن.
    ساده زندگي كن.
    بيشتر ببخش.
    كمتر انتظار داشته باش

گوهر خویش را هویدا کن کمال این است و بس
    خویش را در خویش پیدا کن کمال این است و بس
    چند میگویی سخن از درد و عیب دیگران؟
    خویش را اول مداوا کن کمال این است و بس

• Aramesh

نمایش یا پنهان متناوووووول 1030

واقعاً زیبا و آموزنده بود تا نتونیم از ته دل دیگری رو ببخشیم به آرامش واقعی نمیرسیم.
    مرسی عزیز عالی بود تصویر در دسترس نیست
    همیشه سعی کن لبخند بر لبانت,عشق در قلبت, لطف در نگاهت, محبت در چهره ات, بخشش در رفتارت وحق در زبانت جاری باشد و بس 825

• mz56mz

ممنون داداش على
    نقل قول: ali41
    ساده زندگي كن.
    بيشتر ببخش.
    كمتر انتظار داشته باش

:39:

• دلشاد

نقل قول: ali41

اين پنج اصل ساده را به خاطر بسپار
    ساده زندگي كن.
    بيشتر ببخش.
    كمتر انتظار داشته باش

:39: واقعا جالب و زیبا بود :39:

• کتایون

کاشکی پیر زنهای سایتمون درس عبرت بگیرن :21:

• حورا

جالب بود مرسی :46:

• ali41

نقل قول: Aramesh
    اوووووول 1030

260
    نقل قول: Aramesh
    واقعاً زیبا و آموزنده بود تا نتونیم از ته دل دیگری رو ببخشیم به آرامش واقعی نمیرسیم.
    مرسی عزیز عالی بود
    همیشه سعی کن لبخند بر لبانت,عشق در قلبت, لطف در نگاهت, محبت در چهره ات, بخشش در رفتارت وحق در زبانت جاری باشد و بس 825

ممنونم آرامش عزیز :46:
    با لبخندت موافقم 286 عشق تو قلبم داره داره قلبمو به روغن سوزی میندازه آخه ... بماند :31: محبت ، بخشش و حق نهایت آمال منه 1153

نقل قول: mz56mz
    ممنون داداش على

ممنونم داداش گلم :3:

نقل قول: دلشاد
    :39: واقعا جالب و زیبا بود :39:

داش بهروز مرسی :6:

نقل قول: کتایون
    کاشکی پیر زنهای سایتمون درس عبرت بگیرن :21:

شما هنوز تو املاء مشکل داری عزیزم 299 باید یه برنامه بریزیم ازت امتحان بگیرم :4: مرسی گلم :46:

نقل قول: حورا
    جالب بود مرسی :46:

زنده باشید :46:

• Ahora Quien

عالییییییییییی بود ... ممنونم علی آقا :46:

• The one

:110: مرسی علی اقا عالی بود :46:

• ali41

نقل قول: Ahora Quien
    عالییییییییییی بود ... ممنونم علی آقا :46:

مرسی یلدا جان :46:

نقل قول: The one
    مرسی علی اقا عالی بود :46:

ممنونم یکتا جان :46:

دلتنگ کودکیم!
    یادش بخیر
    قهر میکردیم تا قیامت
    و لحظه ای بعد قیامت میشد. . .!

• zrnznn

ساده زندگي كن.
    بيشتر ببخش.
    كمتر انتظار داشته باش

واقعا که اصلش همیناست.....ممنونم از مطلب زیباتون

• ali41

نقل قول: zrnznn
    ساده زندگي كن.
    بيشتر ببخش.
    كمتر انتظار داشته باش

واقعا که اصلش همیناست.....ممنونم از مطلب زیباتون

ممنونم لطف دارید :46: امید وارم همه بجای کینه ببخشیم تا بخشیده بشیم :48:

• چکاوک

نقل قول: کتایون
    کاشکی پیر زنهای سایتمون درس عبرت بگیرن

آخی نازی من فکر میکردم شما جون هستید :8: کتایون خانوم ای جونم مامان بزرگ دارم شدیم :8:
    ما تا امروز پیر زن نداشتیم ولی خیلی خوشحالم شما اومدید و محفل ما رو گرم تر کردید مامان بزرگ :8:

• ali41

نقل قول: چکاوک
    خی نازی من فکر میکردم شما جون هستید :8: کتایون خانوم ای جونم مامان بزرگ دارم شدیم :8:
    ما تا امروز پیر زن نداشتیم ولی خیلی خوشحالم شما اومدید و محفل ما رو گرم تر کردید مامان بزرگ :8:

تشکر از لطف شما :5:

• hadi04

فوق العاده بود داداش علي خعلي زيبا و به جا بود :8:

• ali41

نقل قول: hadi04
    فوق العاده بود داداش علي خعلي زيبا و به جا بود :8:

فدات بشم آرسام عزیزم :11: :6: امیدوارم خبر سلامتیه کاملتو خودم تاپیک جشنشو بزنم 1153

• farzane

ممنون عمو علییییییییییییییییییییییییی عالییییییییییییییییی بود :23: 280

• mojde

مرسي علي جان مستفيذ شدم :46:
    تاپيك خوبي بود

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: