ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
baron jon
و در انبوه صدا و شتاب، بیاد آر که چه آرامشی میتواند در سکوت نهفته باشد.
تا حد امکان در رفتار با همه خوب باش. آنچه را که حقیقت میدانی با آرامش و وضوح بیان کن و گوش فرا دار به سخن دیگران، حتی به نادانها و جاهلها، آنها هم حرفهایی دارند.
از افراد جنجالی و متجاوز اجتناب کن که باعث آزار روحند.
اگر خود را با دیگران مقایسه کنی فردی تلخ و مایوس میشوی؛ چرا که همواره افرادی برتر و کمتر از تو یافت میشوند.
از آنچه که به دست میآوری به اندازه آنچه که آرزویش را داشتی لذت ببر. توجهات را معطوف به حرف خویش گردان هرقدر ناچیز باشد، که در حوادث روزگار اندوختهای واقعیست.
در مسائل کاری احتیاط را رعایت کن، که دنیا پر از حیلهگریست. اما اجازه نده که تو را نسبت به خوبیهای موجود نابینا کند.
مردمان زیادی برای نیل به امیال والا تقلا میکنند و زندگی در همه جا محشون از قهرمان پروریست. خودت باش! مخصوصاً وانمود به خوب بودن نکن.
در مورد عشق بدگمان نباش. چرا که ورای تمام بیمنطقیها و ناباوریها، عشق همچون رنگ سبز چمن پایدار و همیشگیست.
از گذشت ایام صادقانه عبرت گیر، مؤقرانه تمام مسائل مربوط به جوانی را رها کن. قدرت روحیات را قوی کن تا به هنگام بروز حوادثِ بدِ ناگهانی نگهدارت باشد.
خود را با تصورات بد پریشان خاطر نساز. خیلی از ترسها حاصل خستگی و تنهایی هستـند. ورای رعایت یک انتخاب خوب با خودت ملایم باش.
تو هم زاده این جهانی کمتر از درختها و ستارهها نیستی. تو فرصتی برای بودن در این جهان را داری، به هر علت که برایت روشن باشد یا نباشد، بیشک اسرار جهان چنانچه باید آشکار خواهد شد.
بنابراین وجود خدا را بپذیر. خدا را هرچه که تصور کنی و رفتارت هرچه باشد در استنشاق هوایِ درهم دنیا و آلوده زندگی با روحت در صلح و صفا باش.
دنیا با تمام پوچیها و مشکلات و رویاهای به هم ریخته هنوز هم دنیای زیباییست. مراقب باش! سعی کن که خوش باشی.
"یافته شده روی سنگ قبری در کلیسای اولدسنت بال ، بالتیمور. ۱۶۹۱"
دلشاد
garfild
حورا
sib
The one
این از همش مهمتره به نظرم
Ahora Quien
ali41
به نظر من این از همه مهمتره
aliiiiiii
در مسائل کاری احتیاط را رعایت کن، که دنیا پر از حیلهگریست.
azizam in vageeyate ke vagti ba gorg begardi khodetam gorg mishi
be ehtiyat marbot nemishe
Aramesh
farzane
malakeh
ماهی
N.e.D.a
باشه
جمله هاي قشنگي بود
baron jon
azizam in vageeyate ke vagti ba gorg begardi khodetam gorg mishi
be ehtiyat marbot nemishe
شما عادت دارید تاپیک ها رو با طعنه جواب بدین ؟؟ دیدگاهتون مخالفه دلیل نمیشه که این جوری بیان حرف بزنین !
aliiiiiii
na aslan be hich vajh
in harfam aslan taene nabod
didgaham aslan mokhalef nist
vali be nazare shoma chand darsade mardom injori hastan???
in adamhaye doro bar hastan ke baes mishan shoma chejori raftar konid
ta key mishe dar mogabele karhayte bad khobi kard???
baron jon
didgaham aslan mokhalef nist
vali be nazare shoma chand darsade mardom injori hastan???
in adamhaye doro bar hastan ke baes mishan shoma chejori raftar konid
ta key mishe dar mogabele karhayte bad khobi kard???
ببینید علی آقا دنیا پره از ادم خوب و بد اما این دلیل نمیشه که همه رو این جور دید هر کسی بد باشه خودش ضرر می کنه اما ما باید خوبی خودمون رو حفظ کنیم آخر سر برنده واقعی کسی هست که در مقابل بدی ها صبر داشته باشه و خوب برخورد کنه
برای من خیلی خیلییییییی زیاد پیش اومده اما اگه منم می خواستم مثل اون ادما برخورد کنم که با اونا دیگه فرقی نداشتم باید یه تفاوتی بین این دو مدل ادما باشه
arash52
maryamlondon1
برای من خیلی خیلییییییی زیاد پیش اومده اما اگه منم می خواستم مثل اون ادما برخورد کنم که با اونا دیگه فرقی نداشتم باید یه تفاوتی بین این دو مدل ادما باشه
کلمات شما از تا پیک زیباتره باران مهربونم
gilas
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→