₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » چقدر خنده داره!!!!!!!!!!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » چقدر خنده داره!!!!!!!!!!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

چقدر خنده داره!!!!!!!!!!!!

437 بازدید، 18 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

چقدر خنده داره
    که یک ساعت خلوت با خدا دیر و طاقت فرساست، ولی 90 دقیقه بازی یک تیم فوتبال مثل باد می‌گذره!

چقدر خنده داره
    که صد هزارتومان کمک در راه خدا مبلغ بسیار هنگفتیه اما وقتی که با همون مقدار پول به خرید می‌ریم کم به چشم میاد!

چقدر خنده داره
    که یک ساعت عبادت در مسجد طولانی به نظر میاد اما یک ساعت فیلم دیدن به سرعت می‌گذره!

چقدر خنده داره
    که وقتی می‌خوایم عبادت و دعا کنیم هر چی فکر می‌کنیم چیزی به فکرمون نمیاد تا بگیم اما وقتی که می‌خوایم با دوستمون حرف بزنیم هیچ مشکلی نداریم!

چقدر خنده داره
    که وقتی مسابقه ورزشی تیم محبوبمون به وقت اضافی می‌کشه لذت می‌بریم و از هیجان تو پوست خودمون نمی‌گنجیم اما وقتی مراسم دعا و نیایش طولانی‌تر از حدش می‌شه شکایت می‌کنیم و آزرده خاطر می‌شیم!

چقدر خنده داره
    که خوندن یک صفحه و یا بخشی از قرآن سخته اما خوندن صد سطر از پرفروشترین کتاب رمان دنیا آسونه!

چقدر خنده داره
    که سعی می‌کنیم ردیف جلو صندلی‌های یک کنسرت یا مسابقه رو رزرو کنیم اما به آخرین صف نماز جماعت یک مسجد تمایل داریم!

چقدر خنده داره
    که برای عبادت و کارهای مذهبی هیچ وقت زمان کافی در برنامه روزمره خود پیدا نمی‌کنیم اما بقیه برنامه‌ها رو سعی می‌کنیم تا آخرین لحظه هم که شده انجام بدیم!

چقدر خنده داره
    که شایعات روزنامه ها رو به راحتی باور می‌کنیم اما سخنان قرآن رو به سختی باور می‌کنیم!

چقدر خنده داره
    که همه مردم می‌خوان بدون اینکه به چیزی اعتقاد پیدا کنند و یا کاری در راه خدا انجام بدند به بهشت برن!

چقدر خنده داره
    که وقتی جوکی رو از طریق پیام کوتاه و یا ایمیل به دیگران ارسال می‌کنیم به سرعت آتشی که در جنگلی انداخته بشه همه جا رو فرا می‌گیره اما وقتی سخن و پیام الهی رو می‌شنویم دو برابر در مورد گفتن یا نگفتن اون فکر می‌کنیم!

خنده داره
    اینطور نیست؟
    دارید می‌خندید؟
    دارید فکر می‌کنید؟
    از خداوند سپاسگزار باشید که او خدای دوست داشتنی است.
    آیا این خنده دار نیست که وقتی می‌خواهید این حرفا را به بقیه بزنید خیلی‌ها را از لیست خود پاک می‌کنید؟ به خاطر اینکه مطمئنید که اونا به هیچ چیز اعتقاد ندارند.
    این اشتباه بزرگیه اگه فکر کنید دیگران اعتقادشون از ما ضعیف تره

• نخبه

:79: دیدی نخندیدم

• پری سا

من خدایی دارم، كه در این نزدیكی است ، نه در آن بالاها...
    مهربان، خوب، قشنگ، چهره اش نورانیست ، گاهگاهی سخنی می گوید، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من. او مرا می فهمد، او مرا می خواند، او مرا می خواهد ، او همه درد مرا می داند...

ممنون اقا ارسام تلنگر بجایی بود

• دلشاد

مرسی داش آرسام جملات زیبایی بود ولی خنده دار نبود :2:

• mojde

مرسي تكان دهنده بود 397 820

• Ahora Quien

نقل قول: hadi04
    که یک ساعت خلوت با خدا دیر و طاقت فرساست، ولی 90 دقیقه بازی یک تیم فوتبال مثل باد می‌گذره!

توجه کسای که فوتبال نگاه میکنید :94:
    خجالت بکشیددد :3:

مرسی هادی جان ... واقعا هم حقیقت داشت :46:

• Kishe Mehr

ما بنده های ناشکر خدا :17:
    مرسی گلو 1189

• چکاوک

مرسی داداشی جونم :8:

• The one

گلو من فکر کردم واقعا خنده داره.. قرار نبود حالمونو بگیری دیگه.. :4: :79:

• نغمه

گاهی فقط باید کمی فکر کرد همین ...
    اگه فقط بگم جالب بود شاید گذرا خونده باشم اما حواسم رو جمع میکنم بیشتر ازین که هست :46:
    ممنون از شما :46:

• ali41

نقل قول: hadi04
    چقدر خنده داره
    که خوندن یک صفحه و یا بخشی از قرآن سخته اما خوندن صد سطر از پرفروشترین کتاب رمان دنیا آسونه!

:46: چیزایی که نوشتی جوابی جز سکوت نداره ، سکوتی برخواسته از قلب آدم ... سکوتی که ای کاش طولانی بود :46:
    نمایش یا پنهان متنخوب بلدی همه رو بایکوت کنی آرسام :1:

• mz56mz

ناز نفست ناز قلمت ناز تاپيكت كاكو :8:
    خداوندا :58:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: