₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » برنامتون واسه ولنتاین چیه؟:X
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » برنامتون واسه ولنتاین چیه؟:X

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

برنامتون واسه ولنتاین چیه؟:X

1575 بازدید، 45 پست، نویسنده: مخلوط کن

• نخبه

نقل قول: Gormesabzi
    ای بابا چرا همه پیچوندین :4: بیاید کامل بگید دیگه :83:

هههههههه خب از قشر خسیسی سوال کردی:4: بیشتر بچه ها هم جی اف یا بی اف ندارن.. شوهر دارا و زن دارا هم که میگن اینا قرتی بازیه واسه مجردا و کمتر پیش میاد برنامه ای داشته باشن.. یه جورایی هر چه پیش اید خوش اید...

خب ما احتمال زیاد خونه ددی هستیم البته تا عصر بعدش هم ارش حتما سورپرایز داره دیگه مگه نه؟من که با فندق نمیتونم سورپرایز بازی کنم:23: بنابر این نظر میدم که کجا بریم شام بخوریم و یه کادو هم براش میخرم که به درد خودم هم بخوره:4: :86: و از اون کادوئی می طلبم که فقط مخصوص خودم باشه:4:
    خلاصه اینکه خانومهای عزیز واسه اقایون کادوئی بخرید که خودتون هم بعدا بتونید ازش استفاده کنید این بود ایده من:4:

• soroosh

آخیش من یه دوست دختر مقوایی درست کردم هیچی هم برنامه ازم نمی خواد!

• SaMaN TaJ

سپندار مذگان رو جشن بگیرین.......... :2:

• yaftian

نمیدونم با کدومشون برم بیرون !!!

• هاچو هاچو

ای بابا قورمه خانوم :4: ما که کسی رو نداریم آخه :66: برنامه ای هم نداریم.....ببخشید دیگه چی بگم آخه.... :7:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: