₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » شانس یعنی 2
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

شانس یعنی 2

503 بازدید، 16 پست، نویسنده: aliiiiiii

• aliiiiiii

یه چند وقتی بود چشمم دنبال دلارام بود,
    تو مهمونی تولد رفیقم سر صحبت و باهاش باز کردم و کلی باهاش حرف زدم و شخصیتشو تحلیل کردم
    با هر حرف من میگفت
    " وای منم دقیقا همین طور , دقیقا همینه "
    دیگه کلی کیفور شده بود از اشتراکاتی که تو من و خودش دبده بود و میگفت
    " چقد خوب منو شناختی تو این مدت کم, خیلی ازت خوشم اومد "
    که یهو حامد رفیقم که داشت حرفامونو میشنید به من گفت
    " علی تو نمی خوای دست از این اخلاقات برداری؟ باز رفتی کل سوالایی که یه دختر تو فیس بوک جواب داده خوندی اومدی داری حدس میزنی جواباشو ؟"

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

دیدم دلارام خیلی داره قضیه اش جدی میشه , رفته تو مود ازدواج و این حرفا ...
    پیچوندمش و خطمم عوض کردم که دیگه هیچ نشونی ازم نداشته باشه
    گذشت یه چند وقتی , خونه خواهرمینا داشتم دو تا بازی واسه بچه خواهرم نصب می کردم, دیدم بچه خواهرم از مهد اومد, تا رسید داد زد
    " وای مامان , زن دایی شده مربی مهد ما "
    خواهرم گفت زن دایی کیه؟
    گفت" خاله دلارام دیگه, دایی علی کلی باهاش عکس داره تو لپ تاپش, بش گفتم من خواهر زاده ی دایی علیم انقد ذوق کرد, هم شماره و هم آدرس خونه ی مامان بزرگینارو و زود گرفت"
    .....

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

زنگ زدم به پسر عمم می گم آرش اون خانومه که آمارشو خواسته بودم رفیقم پرسیده میگه شبی 50 , اگه میتونی خونتونو یه شب خالی کنی بدون مکان 40 میگیره,
    میگه " علی شب بیا اینجا , باباتینا الان اومدن خونه ما"
    گفتم
    " آها سختته صحبت کنی, باشه ,خالی می کنی خونه رو ؟ اگه نه من اخر هفته مادرمینارو بفرستم شمال , زورتو بزن خبرشو تا نیم ساعت دیگه بم بده , منتظرم, نذار بپره , اس ام اسی هم که زدی نصفه اومد دوباره بزن "
    ....
    چند دقیقه بعد دیدم اس ام اسش کامل اومد ,
    " علی من گوشیم خرابه, صدا نمیاد ازش کلا, باس بزارم رو اسپیکر , یه موقع به من زنگ زدی حواست باشه , خونه ام, فحش و سوتی ندای یه وقت پشت گوشی "
    L

+++++++++++++++++++

پسری باخانوادش دعواش شد و از خانه زد بیرون و رفت خونه یکی از دوستاش یک ماه موند بعد از یک ماه دختری را سرکوچه میبیند و بهش تیکه میندازد یکی از دوستاش میگه میدونی این کی بود ؟!!!!!!!!
    میگه نه!! میگه این خواهر همون رفیقت بود که تو یه ماه خونشون بودی .
    عذاب وجدان میگیره میره خونه رفیقش .
    رفیقش داشت مشروب میخورد به رفیقیش میگه ببخشید من سر کوچه به دختری تیکه انداختم ولی نمی دونستم خواهرتو بود !
    دوستش پیکشو میبره بالا میگه به سلامتی رفیقی که یه ماه خونمون خورد ,خوابید ولی خواهرمو نشناخت

• Galexy

:83: :39: خیلی خوب بود مخصوصا آخری

• Ahora Quien

نقل قول: aliiiiiii
    دوستش پیکشو میبره بالا میگه به سلامتی رفیقی که یه ماه خونمون خورد ,خوابید ولی خواهرمو نشناخت

380

• hosseinhn82

مرسی داداش علی :1:

• mz56mz

به سلامتی رفیقی که یه ماه خونمون خورد ,خوابید ولی خواهرمو نشناخت

:39:

• ali41

به سلامتی رفیقی که یه ماه خونمون خورد ,خوابید ولی خواهرمو نشناخت

:105:

• The one

پیام اخلاقی اخری رو درست نفهمیدم!! از اینکه رفیقش چش پاک بودش خوشحال بوده یا از اینکه کور بوده ناراحت :4:

• mehrnoosh

خیلی جالب بود :1:

• shaparak64

ای جاااااااااااان مرسی :83:
    ولی آخری یه چییییییییییییییییییز دیگه بود :78:

• maryamlondon1

علی دلارام حالش خوبه :4:

• gilas

آخری خوب بود :39:

• mojde

آخريه عالي بود :39:

• sib