ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
aliiiiiii
تو مهمونی تولد رفیقم سر صحبت و باهاش باز کردم و کلی باهاش حرف زدم و شخصیتشو تحلیل کردم
با هر حرف من میگفت
" وای منم دقیقا همین طور , دقیقا همینه "
دیگه کلی کیفور شده بود از اشتراکاتی که تو من و خودش دبده بود و میگفت
" چقد خوب منو شناختی تو این مدت کم, خیلی ازت خوشم اومد "
که یهو حامد رفیقم که داشت حرفامونو میشنید به من گفت
" علی تو نمی خوای دست از این اخلاقات برداری؟ باز رفتی کل سوالایی که یه دختر تو فیس بوک جواب داده خوندی اومدی داری حدس میزنی جواباشو ؟"
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
دیدم دلارام خیلی داره قضیه اش جدی میشه , رفته تو مود ازدواج و این حرفا ...
پیچوندمش و خطمم عوض کردم که دیگه هیچ نشونی ازم نداشته باشه
گذشت یه چند وقتی , خونه خواهرمینا داشتم دو تا بازی واسه بچه خواهرم نصب می کردم, دیدم بچه خواهرم از مهد اومد, تا رسید داد زد
" وای مامان , زن دایی شده مربی مهد ما "
خواهرم گفت زن دایی کیه؟
گفت" خاله دلارام دیگه, دایی علی کلی باهاش عکس داره تو لپ تاپش, بش گفتم من خواهر زاده ی دایی علیم انقد ذوق کرد, هم شماره و هم آدرس خونه ی مامان بزرگینارو و زود گرفت"
.....
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
زنگ زدم به پسر عمم می گم آرش اون خانومه که آمارشو خواسته بودم رفیقم پرسیده میگه شبی 50 , اگه میتونی خونتونو یه شب خالی کنی بدون مکان 40 میگیره,
میگه " علی شب بیا اینجا , باباتینا الان اومدن خونه ما"
گفتم
" آها سختته صحبت کنی, باشه ,خالی می کنی خونه رو ؟ اگه نه من اخر هفته مادرمینارو بفرستم شمال , زورتو بزن خبرشو تا نیم ساعت دیگه بم بده , منتظرم, نذار بپره , اس ام اسی هم که زدی نصفه اومد دوباره بزن "
....
چند دقیقه بعد دیدم اس ام اسش کامل اومد ,
" علی من گوشیم خرابه, صدا نمیاد ازش کلا, باس بزارم رو اسپیکر , یه موقع به من زنگ زدی حواست باشه , خونه ام, فحش و سوتی ندای یه وقت پشت گوشی "
L
+++++++++++++++++++
پسری باخانوادش دعواش شد و از خانه زد بیرون و رفت خونه یکی از دوستاش یک ماه موند بعد از یک ماه دختری را سرکوچه میبیند و بهش تیکه میندازد یکی از دوستاش میگه میدونی این کی بود ؟!!!!!!!!
میگه نه!! میگه این خواهر همون رفیقت بود که تو یه ماه خونشون بودی .
عذاب وجدان میگیره میره خونه رفیقش .
رفیقش داشت مشروب میخورد به رفیقیش میگه ببخشید من سر کوچه به دختری تیکه انداختم ولی نمی دونستم خواهرتو بود !
دوستش پیکشو میبره بالا میگه به سلامتی رفیقی که یه ماه خونمون خورد ,خوابید ولی خواهرمو نشناخت
Galexy
Ahora Quien
hosseinhn82
دلشاد
mz56mz
bijjan
ali41
The one
mehrnoosh
shaparak64
ولی آخری یه چییییییییییییییییییز دیگه بود
arash52