ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
حورا
شما دوستان تابحال مسابقات زیادی را دیده اید یا در جریان برگزاری آن بوده اید، ولی مسابقه ای را که تصاویر آن را در این ایمیل می بینید از آن رقابت هایی ست که شرکت در آن دل شیر می خواهد چراکه سخت ترین و پر مشقت مراحل را در پی دارد.
"سخت ترین مسابقه در جهان" عنوان رقابتی است که هر ساله هزاران نفر از مردان و زنان سراسر جهان (البته علاقمندان سرسخت به اینگونه رقابت های خشن) را به میدان می کشاند. این رویداد دشوار اولین بار در سال 1986 انجام شد و جدیدترین آن در سال 2012، ( 29 ژانویه 2012) انجام شد که رقابت کنندگان در آن مسافتی گسترده و بطول هشت مایل را با سخت ترین شرایط ممکن گذراندند.
رقابت کنندگان در بعضی شرایط باید حتی از جان خود مایه بگذارند تا بعنوان برنده انتخاب شوند. هشت مایل عبور از موانع آتشین، سیم خاردار ها، آب های یخ زده، باتلاق های گل و لای، پل و دیواره های طنابی، دویدن در محل های ناهموار همراه با حمل صلیب، موانعی که در صورت برخورد با آن منجر به شوک الکتریکی فرد می شود؛ همه و همه مواردی هستند که عواقبی از قبیل خونریزی بدلیل مجروح شدن، سوختگی، ترس، برق گرفتگی، رگ به رگ شدن، پیچش دست و پا، دررفتگی مفصلی، شکستگی استخوان، نقص عضو و حتی مرگ را بدنبال دارد ...
MAJID ART
ஜღஜღ مرســـ
mz56mz
من هم يه تخته كم دارم عمو جان
Ahora Quien
دیوانگگییییییییییییییی
The one
shaparak64
عمووویییییییییی
احمقا
ali41
میخواستم باهات بیام دیدم همه دارن فحش میدن ... شرمنده من نمیام