ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
برهنگی 17 نماینده مجلس در اعتراض به قانون مصونیت (+عکس)
aac198000
شماری از نمایندگان پارلمان اسلواکی در اعتراض به "مصونیت پارلمانی"، تصاویر برهنه خود را منتشر کردند.
به گزارش جذاب نیوز به نقل از خبرگزاری ها، 17 عضو پارلمان اسلواکی تصویر دسته جمعی خود را در حالی که برهنه بودند در سایت شبکه اجتماعی فیس بوک منتشر کردند .
در این تصویر، این 17 نماینده زن و مرد تابلویی در دست دارند که روی آن نوشته شده بود: "باید از مصونیت پارلمانی رها شویم"
براساس قانون اسلواکی، نمایندگان پارلمان در مدت 4 سال دوره نمایندگی از مصونیت قضایی برخوردارند.
این نمایندگان عضو حزب لیبرالی "جنبش آزادی و همبستگی"، قبل از بررسی موضوع مصونیت نمایندگان، دست به انتشار این عکس زدند.
این حزب گفته است که نمایندگان به مانند دیگر انسان ها هستند پس نیازی به امتیازی چون مصونیت قضایی ندارند.
مصونیت نمایندگان باعث می شود آنها در دوره 4 ساله عضویت درپارلمان در هر شرایطی از هر گونه تعقیب قضایی به دور باشند. همین عامل باعث شد تا پیش از این چند نماینده پارلمان اسلواکی با وجود رانندگی در حالت مستی، جریمه و توقیف نشوند .
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستتعداد نمایندگان پارلمان اسلواکی 150 نفر است.
arash52
gilas
اونوقت عکسشون دیدن داره
ژنرال
پس برای چی انتخابات میذارن
aac198000
چرا زیادتر هم میشن ولی جایی که من و شما نمیبینیم
mojde
نخبه
فکرش رو بکن تو ایران بخان این کار رو بکنن مردای شکم گنده و .....
ژنرال
لخت میشن؟
کجا یعنی؟
چرا ما چیزی نمیبینیم پس
aac198000
اونهایی که میبینند دو حالت دارن
یا دوباره میبینن
یا دیگه چیزی نمیبینند
The one
اتفاقا اينوريها بايد لخت بشن چون كسي تحمل ديدن اونهمه زيبايي رو نداره و زود رسيدگي ميشه
garfild
ali41
دوما من زن لختی تو اینا ندیدم
سوما تو دنیایی که لخت شدن داره مد برای اعتراض میشه اگه یه روز تو سایت بهم اعتراضی داشتیم میتونیم از این روش استفاده کنیم
چهارما و پنجما رو نمیگم چون اعتراض به من زیاد میشه و من راضی به این کار نیستم
mami
دلشاد
shaparak64
بی مزه ها
levrone
aac198000
بازهم تاپیک را بادقت نخوندی رفیق شفیق
ali41
اینجا رو دیدم اخوی
aac198000
نمایش یا پنهان متن