₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » بهزاد فراهانی(پدر گلشیفته) در آرزوی دختردار شدن! + تصاویر
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » بهزاد فراهانی(پدر گلشیفته) در آرزوی دختردار شدن! + تصاویر

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

بهزاد فراهانی(پدر گلشیفته) در آرزوی دختردار شدن! + تصاویر

1098 بازدید، 17 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

بهزاد فراهانی در آرزوی دختردار شدن!

تصویر در دسترس نیست

به گزارش شبکه ایران، یکی از گزینه‌های اصلی مجموعه تلویزیونی عید امسال شبکه تهران را قدرت الله صلح میرزایی می‌سازد؛ کارگردانی که به تازگی مجموعه تلویزیونی «پنجره» را به روی آنتن این شبکه داشته است.

این سریال با عنوان «دختری به نام آهو» ماه گذشته در اختیاریه کلید خورد و تاکنون حدود 30 درصد از تصویربرداری انجام شده است.

تصویر در دسترس نیست

با پایان تصویربرداری در حوالی هفت تیر ، کاشانک، دارآباد ولوکیشن بانک گروه تولید این روزها در آموزشگاه رانندگی در دیباجی و لوکیشنی در اقدسیه ضبط تصاویر را پی می‌گیرند.
    تصویر در دسترس نیست

بهزاد فراهانی، سیروس گرجستانی، مریم امیر جلالی، شهره لرستانی، فلورنظری، میر طاهر مظلومی ، شهرام عبدلی، مهدی امینی خواه، مجید یاسر،آزاده ریاضی ، مریم سلطانی ، یلدا قشقایی ، آزیتا ترکاشوند و پندار اکبری از جمله بازیگرانی هستند که در این سریال حضور دارند و مذاکرات برای پیوستن دو بازیگر جدید به گروه بازیگران ادامه دارد.
    تصویر در دسترس نیست

«دختری به نام آهو» مضمونی طنز و خانوادگی دارد و در خلاصه داستان آن آمده: آقا مرتضی (با بازی فراهانی) دارای پنج پسر است که چهار نفرشان ازدواج کرده‌اند.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

پسر کوچک او وحید، تازه از خدمت سربازی آمده و قرار است وارد اجتماع شود و شغلی برای خود دست و پا کند، اما آقا مرتضی که سال‌هاست آرزوی دختردار شدن را در سر می‌پروراند، برای او نقشه‌های خاصی دارد تا اینکه ...

این سریال به تهیه‌کنندگی علیرضا داوری و محمدحسین قره‌تپه‌ای در کنار «مهمانان ویژه» به کارگردانی جواد رضویان و «پدر ناخوانده» به کارگردانی سعید سلطانی از گزینه‌های پخش در ایام نوروز 91 از شبکه تهران است.

• نخبه

خوبه تو سفر یه فیلم درست و حسابی هست که مشغولمون کنه و فیلمهای عید هم همیشه طنزه و خوبه..

• gilas

باشیم میبینیم :4:

• aac198000

نقل قول: gilas
    باشیم میبینیم

بوی سفر خارجه میاد :4:

• garfild

من که خیلی وقت نلویزیون نیگاه نمیکنم.... :1:

• ماهی

نقل قول: aac198000
    در آرزوی دختردار شدن

خیلی عنوان خوبی بود :110:

• ali41

والا من فکر میکنم دیگه لزومی نداره اینقدر به گلشیفته زوم کرد هرچند کارش جالب نبود ولی در مقابل غارت مال و ناموس میلیونها انسان تو این مملکت توسط طیفی از طرفداران غارتگران ، کاری نکرده که مستوجب این همه نگاه منفی باشه .... من پدرش و خواهرش رو خیلی دوست دارم :46:

• دلشاد

مرسی داش کوروش :1:

• نخبه

نقل قول: ali41
    والا من فکر میکنم دیگه لزومی نداره اینقدر به گلشیفته زوم کرد هرچند کارش جالب نبود ولی در مقابل غارت مال و ناموس میلیونها انسان تو این مملکت توسط طیفی از طرفداران غارتگران ، کاری نکرده که مستوجب این همه نگاه منفی باشه .... من پدرش و خواهرش رو خیلی دوست دارم

حاجی مطلب چیز دیگه ایه یه نگاه به متن تاپیک بنداز پدر جان:23:

• aac198000

والا من فکر میکنم دیگه لزومی نداره اینقدر به گلشیفته زوم کرد هرچند کارش جالب نبود ولی در مقابل غارت مال و ناموس میلیونها انسان تو این مملکت توسط طیفی از طرفداران غارتگران ، کاری نکرده که مستوجب این همه نگاه منفی باشه .... من پدرش و خواهرش رو خیلی دوست دارم

نقل قول: نخبه
    حاجی مطلب چیز دیگه ایه یه نگاه به متن تاپیک بنداز پدر جان

:23: :23:

• ali41

حاجی مطلب چیز دیگه ایه یه نگاه به متن تاپیک بنداز پدر جان:23:

میدونم مادر من ولی من نظرمو دادم .... قطعنامه صلحو که زیر سئوال نبردم ؟ 245

• نخبه

میدونم مادر من ولی من نظرمو دادم

حاجی دیگه سوتی دادی رفت پی کارش فقط عنوان رو خوندی و متن تاپیک رو نگاهم نکردی:23:

قطعنامه صلحو که زیر سئوال نبردم ؟

چرا دیگه الان همه چی رو زیر سوال بردی:4:

• ali41

حاجی دیگه سوتی دادی رفت پی کارش فقط عنوان رو خوندی و متن تاپیک رو نگاهم نکردی:23:

مامی چرا بحث میکنی اصلنم اینطور نیست :14:
    نمایش یا پنهان متنآدم ضایع کن :23:

• نخبه

آدم ضایع کن

هیشکی مثل ما نمیتونه ادم ضایع کنه.. ضایع میکنُُم آی ضایع می کُنمُ :4: صمد اقا

• aac198000

تشکر و سپاس از لطف تمامی دوستان گلم :8:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: