ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
كدام زن جرات دارد چنين عكسهایي از خودش منتشر کند؟ + تصاویر
aac198000
جديدترين پروژه تفريحي يك سايت اين روزها درخواست ارسال عكس كاربران است كه صبح زود و هنگاميكه تازه چشم باز كرده اند گرفته شده باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست
تا كنون 75 نفر توانسته اند با ارسال تصاويرشان و اينكه اين تصوير در چه ساعتي گرفته شده و شب قبل مشغول به چه كاري بوده اند!!!!! نشان شجاعت اين سايت را دريافت كنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
The one
اون سومي تو خوابم عينك ميزنه
نمایش یا پنهان متن
من از اين عكسها زياد دارم ... همشونم توسط اخوي محترم گرفته شدن .. به اضافه ي اداهاي خلي كه خودم دراوردم ...بيشترشونم پاره كردم چون خيلي افتضاح بودن..يه بارم يكيشوون كه خيلي وحشتناك بود رو زودپاره كردم بعد ديدم چند روز بعدش چسبونده بودتش زده رو يخچال خونمون بيچاره باباي بچه نزديك بود سكته كنه
gilas
ژنرال
aac198000
اخوی محترم
موضوع جالب انگیزناک شد
The one
بابا داداش تني خودمو ميگم!! گاهي كه ويكندها جفتمون نزد مادر جان بيتوته مي كرديم به اين جرائم دست ميزدن!!
نخبه
garfild
mz56mz
mojde
پری سا
ali41
صورت با صاف کاری نقاشی درست میشه
arash52
N.e.D.a
خيلي باحال بود
دلشاد
Ahora Quien
sib
levrone
خیلی باحال بود! دمت گرم
chenzo
منم حاضرم در کمال شجاعت این کارو بکنم چون زیاد ی آرایش نمی کنم هنوز از قیافه بدون آرایش وپف کرده خودم نمی ترسم خجالتم نمی کشم
الهام
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→