₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » درخواست طلاق زن، به دلیل زن ذلیل بودن مرد!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » درخواست طلاق زن، به دلیل زن ذلیل بودن مرد!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

درخواست طلاق زن، به دلیل زن ذلیل بودن مرد!

695 بازدید، 49 پست، نویسنده: ژنرال

• ژنرال

ایسنا:

«شوهرم هیچ‌گاه با نظرات من مخالفت نکرده است و همین موضوع باعث شده که او جذابیتش را در برابرم از دست بدهد، زیرا همیشه علاقه‌ داشتم شوهرم همانند دیگر مرد‌ها با اقتدار رفتار کند ».

زوجی در دادگاه خانواده حضور یافتند و درخواست طلاق توافقی‌شان به قاضی دادگاه ارائه کردند. مرد جوان که 38 سال سن داشت، خطاب به قاضی دادگاه گفت: وقتی با همسرم ازدواج کردم معتقد بودم، همسرم هیچ‌گاه برایم تکراری نمی‌شود اما بعد از گذشت 13 سال از زندگی مشترک‌مان هر دوی ما به این نتیجه رسیدیم که برای یکدیگر جذابیتی نداریم. وی در ادامه با بیان اینکه همسرم فرد بسیار مهربانی است، افزود: در این سال‌ها همسرم هیچ‌گاه رفتارهای زننده و بدی با من نداشته است و شاید یکی از دلایل جدایی‌مان مهربان بودن بیش از حد همسرم باشد.

در ادامه جلسه دادگاه همسر مرد جوان، اظهار کرد: شوهرم دیگر برای من جذابیت ندارد و هیچ یک از رفتار‌هایش برایم جالب و غیر منتظره نیست و تمامی کارهای وی را می‌توانم حدس بزنم و این موضوع باعث شده است برای یکدیگر جذابیتی نداشته باشیم.

زن جوان با بیان اینکه شوهرم در طول زندگی مشترک‌مان هیچ‌گاه با من در مورد هیچ موضوعی مخالفت نکرده است، خاطر نشان کرد: همسرم هیچ‌گاه نتوانست همانند دیگر مرد‌ها با اقتدار رفتار کند، هیچ‌گاه نظرات خود را بیان نمی‌کرد و همین امر باعث دلسردی من از زندگی شد. اما به دلیل وجود پسر 12 ساله‌ام به زندگی ادامه دادم، اما اکنون با این اخلاق همسرم نمی‌توانم به زندگی ادامه دهم، زیرا نیازمند حمایت همسرم در زندگی هستم.

در ادامه شوهر این زن یادآور شد: من همیشه به دلیل علاقه‌ای که به همسرم داشتم، سعی می‌کردم با وی مخالفت نکنم، زیرا فکر می‌کردم با این رفتار می‌توانم علاقه‌ام را به او ثابت کنم، اما همسرم علی‌رغم مهربانی‌اش،‌نتوانست با این موضوع کنار بیاید. اکنون نیز به دلیل علاقه‌ به همسرم با جدایی مخالفتی ندارم.

قاضی دادگاه بعد از شنیدن اظهارات طرفین حکمی مبنی بر طلاق صادر نکرد و رسیدگی به پرونده را به جلسه‌ای در‌آینده موکول کرد.

نتیجه اخلاقی: آقایون عزیز! :11: اگر خواهان این هستید که برای خانومتون تکراری نشید و همیشه جذاب باشید، سعی کنید همیشه رفتار با صلابت و با اقتداری با همسرتون داشته باشید 232و همواره با همه ی نظراتشون مخالفت کنید :15: :15: :15: :15: :15:

خانومها عاشششششق این رفتارهای آقایون هستن :93:

مطمئنم خانومها استقبال میکنن از این تایپیک :9:

• پری سا

این خانوم باید بره دکتر 286

• نخبه

نقل قول: ژنرال
    نتیجه اخلاقی: آقایون عزیز! :11: اگر خواهان این هستید که برای خانومتون تکراری نشید و همیشه جذاب باشید، سعی کنید همیشه رفتار با صلابت و با اقتداری با همسرتون داشته باشید 232و همواره با همه ی نظراتشون مخالفت کنید :15: :15: :15: :15: :15:

از این خبرا هم نیست ولی انصافا منم از این مردای گاگول که تو یه مجلس وارد میشن لال میشن و زنشون حرف میزنه بدم میاد.. هر کسی جای خودش و به موقعش باید ابراز عقیده کنه.. اینکه از همسرت نظر بپرسی و همش بگه هر چی تو بگی خب مسخرس خب پس برا چی ازش نظر بخاهیم ادم با دیوار عروسی کنه بهتر از همچین زن و شوهریه:4: ولی این زن و شوهر اگه بتونن رفتارشون رو عوض کنن میتونن با هم یه زندگی خوب داشته باشن خوبیش به اینه که عین بقیه مردا و زنها مشکلاتی که این روزا تو جامعه وجود داره ندارن پس مثل ادم میتونن زندگی کنن به شرط اینکه ببو گلابی نباشن و مهربونی الکی و مصنوعی هم تحویل هم ندن

• ali41

ن جوان با بیان اینکه شوهرم در طول زندگی مشترک‌مان هیچ‌گاه با من در مورد هیچ موضوعی مخالفت نکرده است، خاطر نشان کرد: همسرم هیچ‌گاه نتوانست همانند دیگر مرد‌ها با اقتدار رفتار کند، هیچ‌گاه نظرات خود را بیان نمی‌کرد و همین امر باعث دلسردی من از زندگی شد.

من جای مرد بودم کمی اقتدار نشونش میدادم 388 تا خوشی زیاد زیر دلش نزنه 315 زن بی لیاقت 388

• ژنرال

ali41,
    پری سا,
    نخبه,
    :4: :4: :4:

• نخبه

:4:

نخند گوگل بوت اومده تاپیکت :40:

• arash52

واقعا يه همچين مردي چندش آوره :88:

• ژنرال

arash52,
    واقعاً برد پرسپولیش استثنایی بود :4:

نقل قول: نخبه
    نخند گوگل بوت اومده تاپیکت :40:

دختر خوبی باشی کاریت نداره :86:

• gilas

اینا هم خوب میشن :4:

• ژنرال

gilas,
    چطوری ذوق مرگ ؟ :4:

• gilas

چطوری ذوق مرگ ؟

درحال ذوق مرگی :93:

• N.e.D.a

مرد بايد جذبه داشته باشه زيادي زن ذليل هم خوب نيس متناسبش خوبه :4:

• Ahora Quien

نقل قول: N.e.D.a
    مرد بايد جذبه داشته باشه زيادي زن ذليل هم خوب نيس متناسبش خوبه

286

• دلشاد

نتیجه اخلاقی: آقایون عزیز! اگر خواهان این هستید که برای خانومتون تکراری نشید و همیشه جذاب باشید، سعی کنید همیشه رفتار با صلابت و با اقتداری با همسرتون داشته باشید و همواره با همه ی نظراتشون مخالفت کنید
    خانومها عاشششششق این رفتارهای آقایون هستن

موافقم :4: 315 315 315 388 :4:

• ژنرال

نقل قول: gilas
    درحال ذوق مرگی :93:

یعنی چجوری دقیقاً؟ :4:

دلشاد,
    Ahora Quien,
    خوشتون اومده؟ :4: :4:

• sib

به نظر منم حرف خانمه یه جورایی منطقی میاد.خوب نیست که یه مرد حرف خودشو بزنه و تحمیل کنه ولی اینجوری که هر چی بگی هیچی نگه هم خیلی بده.آدم چندشش میشه.انقده خوشم میاد از اون مردایی که اولش به ظاهر با حرفت موافقت نمیکنن و مثلا جذبه نشون میدن از خودشون ولی بعدش دقیقا همون کاری رو که تو میخوای انجام میدن :4:
    من خودم زنم ولی از مرد زن ذلیل متنفرم.یکی از اقوام نزدیکمون الان صاحبخونه پدر و مادرشو جواب کرده اونا هم پول ندارن برن جای جدید ولی آقاهه از ترس زنش نمیاره پول بده به مادر پدرش با اینکه پولداره خیلی.چون زنش میگه چرا پول دادی بهشون.این جور مردا که همیشه حرف حرف زنشونه واقعا به درد نمیخورن!

• ژنرال

sib,
    دیگه از چه مردایی خوشت میاد؟ :4:

• sib

ژنرال,
    باید فکر کنم :23:
    نمایش یا پنهان متن :22:

نمایش یا پنهان متن :4:

نظرمو گفتم فقط :66:

• levrone

اکنون نیز به دلیل علاقه‌ به همسرم با جدایی مخالفتی ندارم.

ای تو روح آدم دروغگو! :107:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: