كلاه سرم رفت كلاهي كه از زور گشادي همه هيكلمو ميپوشونه كلاه وقتي سرم رفت كه اميدوار شدم دوباره به زندگي و سلام كردم به آسمون و زمين؛ فكر كردم تموم شد خستگيامو زدم به دل زندگي يه نفس گرفتم و همه اميد و توانو سواد و تجربه و رو گذاشتم تو كولمو و دختركو گرفتم به دندونمو الهي به اميد تو دويدم تا برسم به مقصد كه كمي آرامش باشه براي دلم و روحم كه زخمي بود و خسته از همه كس و همه چيز .ميدويدم گاهي انقدر سريع كه از خودمم يادم ميرفت فقط دختركي كه به دندونم بودرو ميديدم فقط دخترك. گاهي هم آرام ميدويدم يه نگاه به خودمو اطرافم مينداختمو و نفسي ميگرفتم و دوباره ميدويدم . چند بار چاله ها رو نديدم يا ديدمو و نفهميدم كه خطرناكن و افتادم اونم چه افتادني تموم بدنم له ميشد و قسمتي كه بايد سالم ميموند دخترك بود . كم كم افتادنا و نرسيدنا توانمو گرفت انقدر كه انگار رسيدن به آرامش يه سراب بوده كه از اولم وجود نداشته . حالا من موندمو خستگيام و بدني كه ديگه توان دويدن نداره . اما دخترك چي ؟اون بايد برسه بايد به اوج هم برسه آخه براي اون هر رسيدني كه رسيدن نيست. براي اون فقط به اوج رسيدن رسيدنه اونجاست كه ميتونم از اون اوجي كه رسوندمش خودمو رها كنم .سقوط آزاد سقوط آزاد سقوط آزاد و تمام .
حداقل مثل من باش امروز یکی از دوستام در کمال نا امیدی حرف میزد..از وضعیت پیش آمده زندگیش خسته شده بود . برای اینکه امیدواری به او داده باشم گفتم نگران نباش خدا بزرگه.... چرخید طرفم و گفت:خدا؟؟کدوم خدا؟ من خدایی نمی بینم ! حضورشو تو زندگیم حس نمیکنم!این همه بدبختی و بحران پس کجاست؟چرا صدامو نمی شنوه؟ از این حرف زدنش دلم گرفت..! علی رغم این همه ادعایی که داشتم نمی دونستم جوابشو چی بدم گفتم تو امیدت به خدا باشه همه چیز درست میشه ..اگه همه چیزو دست خدا بسپاری پشیمون نمیشی ! چه کسی از خدا به بنده ها نزدیک تر و مهربان تر؟ بهم گفت من امیدم به خداست ..همه چیزو از اون خواستم ولی هیچوقت دعاهام مستجاب نمیشه!مگه چی از خدا کم میشه اگه یه کم از کوه غم هام کم کنه؟ گفتم اگه غم داری چون خدا داره با این غم ها امتحانت میکنه. مگه نشنیدی که میگن خدا تو دلهای شکسته جا داره؟!اگه الان احساس ناراحتی می کنی به خاطر اینه که همه ی امیدت به خدا نیست .. اصلاشاید اون چیزی که می خوای به صلاحت نیست. بهم پوزخندی زد و گفت :عارف شدی؟؟ چیزی که خودتم بهش عمل نمیکنی به من یاد میدی؟ نمیدونستم جوابشو چی بدم...شاید راست میگفت ... تنها چیزی که تونستم بگم گفتم ..من عزلت نشین و خاص نیستم ولی هیچوقت امیدم از خدا نا امید نمیشه! حداقل مثل من باش...
ali41, حرفایی که شما به دوستت زدی رو من هم قبول دارم... خیلی از بزرگان هم انسان هارو به توکل توصیه کردن و میکنن... اما مشکل اینجاست توکل حقیق داشتن به خدا، ایمان بالایی میخواد که کمتر کسی داره ...
چرا همه چیزو میندازین گردن خدا آدم باید خودش قوی باشه تو ادم هم اراده هست هم اندیشه هم صبر و تحمل چرا تا هر چیز بدی میشه میخواین یاد خدا بیفتین تو این وقتا فقط خوده ادمه که با استفاده درست از نیروهایی که خدا تو وجودش گذاشته میتونه همه چیزو حل و قابل تحمل کنه مژده جان حتما از پسش بر میای امید تو از دست نده درست فکر کن و درست تصمیم بگیر موفق باشی
mojde
كلاهي كه از زور گشادي همه هيكلمو ميپوشونه
كلاه وقتي سرم رفت كه اميدوار شدم دوباره به زندگي و سلام كردم به آسمون و زمين؛ فكر كردم تموم شد خستگيامو زدم به دل زندگي يه نفس گرفتم و همه اميد و توانو سواد و تجربه و رو گذاشتم تو كولمو و دختركو گرفتم به دندونمو الهي به اميد تو دويدم تا برسم به مقصد كه كمي آرامش باشه براي دلم و روحم كه زخمي بود و خسته از همه كس و همه چيز .ميدويدم گاهي انقدر سريع كه از خودمم يادم ميرفت فقط دختركي كه به دندونم بودرو ميديدم فقط دخترك.
گاهي هم آرام ميدويدم يه نگاه به خودمو اطرافم مينداختمو و نفسي ميگرفتم و دوباره ميدويدم . چند بار چاله ها رو نديدم يا ديدمو و نفهميدم كه خطرناكن و افتادم اونم چه افتادني تموم بدنم له ميشد و قسمتي كه بايد سالم ميموند دخترك بود . كم كم افتادنا و نرسيدنا توانمو گرفت انقدر كه انگار رسيدن به آرامش يه سراب بوده كه از اولم وجود نداشته . حالا من موندمو خستگيام و بدني كه ديگه توان دويدن نداره . اما دخترك چي ؟اون بايد برسه بايد به اوج هم برسه آخه براي اون هر رسيدني كه رسيدن
نيست. براي اون فقط به اوج رسيدن رسيدنه اونجاست كه ميتونم از اون اوجي كه رسوندمش خودمو رها كنم .سقوط آزاد سقوط آزاد سقوط آزاد و تمام .
maryamlondon1
N.e.D.a
نخبه
ali41
امروز یکی از دوستام در کمال نا امیدی حرف میزد..از وضعیت پیش آمده زندگیش خسته شده بود . برای اینکه امیدواری به او داده باشم گفتم نگران نباش خدا بزرگه....
چرخید طرفم و گفت:خدا؟؟کدوم خدا؟ من خدایی نمی بینم ! حضورشو تو زندگیم حس نمیکنم!این همه بدبختی و بحران پس کجاست؟چرا صدامو نمی شنوه؟
از این حرف زدنش دلم گرفت..! علی رغم این همه ادعایی که داشتم نمی دونستم جوابشو چی بدم گفتم تو امیدت به خدا باشه همه چیز درست میشه ..اگه همه چیزو دست خدا بسپاری پشیمون نمیشی ! چه کسی از خدا به بنده ها نزدیک تر و مهربان تر؟
بهم گفت من امیدم به خداست ..همه چیزو از اون خواستم ولی هیچوقت دعاهام مستجاب نمیشه!مگه چی از خدا کم میشه اگه یه کم از کوه غم هام کم کنه؟
گفتم اگه غم داری چون خدا داره با این غم ها امتحانت میکنه. مگه نشنیدی که میگن خدا تو دلهای شکسته جا داره؟!اگه الان احساس ناراحتی می کنی به خاطر اینه که همه ی امیدت به خدا نیست .. اصلاشاید اون چیزی که می خوای به صلاحت نیست.
بهم پوزخندی زد و گفت :عارف شدی؟؟ چیزی که خودتم بهش عمل نمیکنی به من یاد میدی؟
نمیدونستم جوابشو چی بدم...شاید راست میگفت ... تنها چیزی که تونستم بگم گفتم ..من عزلت نشین و خاص نیستم ولی هیچوقت امیدم از خدا نا امید نمیشه! حداقل مثل من باش...
Ahora Quien
ژنرال
ali41,
حرفایی که شما به دوستت زدی رو من هم قبول دارم... خیلی از بزرگان هم انسان هارو به توکل توصیه کردن و میکنن... اما مشکل اینجاست توکل حقیق داشتن به خدا، ایمان بالایی میخواد که کمتر کسی داره ...
gilas
دلشاد
mojde
اون که تو آینه ی منه / شکل منه من اما نیست
یکی به شکل خود من / انگاری دیگه این جا نیست
اون که تو آینه ی منه / روزی هزار بار میشکنه
یه زندگی یه خاطره / تو آینه ی دل منه
اون روزا که خودم بودم / کوچه پر از ترانه بود
چشمام یه برق دیگه داشت / درختا پر جوانه بود
من بودم و بنفشه ها / یه پشت بوم یه خاطره
دل جوونم میتپید / پشت حصار پنجره
اون که تو آینه ی منه / شکل منه من اما نیست
یکی به شکل خود من / انگاری دیگه این جا نیست
اون که تو آینه ی منه / روزی هزار بار میشکنه
یه زندگی یه خاطره / تو آینه ی دل منه
حورا
بهونه
bijjan
تو این وقتا فقط خوده ادمه که با استفاده درست از نیروهایی که خدا تو وجودش گذاشته میتونه همه چیزو حل و قابل تحمل کنه مژده جان حتما از پسش بر میای
امید تو از دست نده درست فکر کن و درست تصمیم بگیر موفق باشی
mami
ali41
مخلوط کن
و بسي چنگ زدم بر دل خود پنهاني
پاره پاره شده پيراهن دل ميداني ؟
سرد و سنگين شده دستان دعايم امشب
گر به دادم نرسي مرده ام از ويراني
mojde
شايد
پاره پاره شده پيراهن دل ميداني ؟
سرد و سنگين شده دستان دعايم امشب