اول سلام ... امروز که نه ،ولی فردا ،یعنی اگه بخوام دقیقتر بگم تقریبا ۱۸ ساعت دیگه قراره که متولد بشم ... البته دلیل داره که زودتر نوشتم اول اینکه فردا ۱۸ بهمن هست و خواستم ۱۸ ساعت زودتر این تاپیک رو بزنم ... دوم فردا اصلا وقت ندارم که تاپیک بزنم واسه همین گفتم امروز بزنم ... سوم : تا چشت دربیاد،اصلا به تو چه که چرا زودتر این تاپیک رو زدم ،دلم خواست تو تبریک بگو و مثبت بده که وضعیت مالی خرابه ...
راستی این سومین باری هست که اینجا تولدم رو دارم جشن میگیرم باشد که چهارمیش رو هم بگیرم ...
از شیرینی و اینجور چیزها هم خبری نیست ،قندتون میره بالا پایین آوردنش کار حضرت مقواست ...
مبارك باشه كوروش جان، ايشالله كه صدها تولد ديگه هم بگيري، سه ساله كه هستيد ولي من هنوزم نتونستم شما رو زياد بشناسم از بس كه مرموز و كم حرفيد، خيلي جالبه ولي واقعاً شخصيت متفاوتي داريد، از اون شخصيتايي كه من خوشم ياد، كم حرف و بي حاشيه! خيلي دوس داشتم از شما بيشتر بدونم بعد اين همه مدت، ولي هنوزم به اندازه روز اول ميشناسمتون! به هر حال مهم حضور شماست كه براي همه ما بسيار خوش ايند و خاطره انگيز هست، يه جورايي نوستالوژی شده، سومين تولدتون در سايت رو تبريك ميگم و اميدوارم كه هميشه زندگي به كامتون باشه
امیدوارم به قول دوستان تولد 100 سالگیتو اینجا جشن بگیریم.. نمایش یا پنهان متن(این یعنی خودمون هم 100 سالگیمون اوکی شده الان که به روزهای اول فکر می کنم یادم میفته چقدر تو جعبه گفتگو با هم بحث می کردیم ها سر رعایت کردن قوانین.. نمایش یا پنهان متنهنوز هم همینطور... یادمه یه مدت وقتی میومدی تو جعبه گفتگو، میگفتی سلام به دشمنان عزیز.. یه چیز هم که همیشه ازت به یادم خواهد موند کمک تاریخیت به سایت هست که واقعا ترکوند...نمایش یا پنهان متن 175 یورو ... واقعا که حیرت زد منو وقتی دیدم.. نمایش یا پنهان متنالبته من هم یک بار یه شوکولات فازر برات خریدم یادت که نرفته
koorosh kabir
اول سلام ...
امروز که نه ،ولی فردا ،یعنی اگه بخوام دقیقتر بگم تقریبا ۱۸ ساعت دیگه قراره که متولد بشم ...
البته دلیل داره که زودتر نوشتم اول اینکه فردا ۱۸ بهمن هست و خواستم ۱۸ ساعت زودتر این تاپیک رو بزنم ...
دوم فردا اصلا وقت ندارم که تاپیک بزنم واسه همین گفتم امروز بزنم ...
سوم : تا چشت دربیاد،اصلا به تو چه که چرا زودتر این تاپیک رو زدم ،دلم خواست تو تبریک بگو و مثبت بده که وضعیت مالی خرابه ...
راستی این سومین باری هست که اینجا تولدم رو دارم جشن میگیرم باشد که چهارمیش رو هم بگیرم ...
از شیرینی و اینجور چیزها هم خبری نیست ،قندتون میره بالا پایین آوردنش کار حضرت مقواست ...
باشد که باشیم و باشید ...
بهونه
levrone
SaMaN TaJ
ایشالا جشن تولد 100 سالگیت رو اینجا بگیری سالار
مبارک باشه،مبارک باششششششششششششه
baron jon
تولدتون مبارک باشه
Ahora Quien
Life Dream
roze sorkh
بی شیرینی
کادو نمیدن
اونم تو این
وضع اقتصادی
اما تبریک میشه گف
پولی نی
مبارک باشههههههههههه
roze sorkh
بی شیرینی
کادو نمیدن
اونم تو این
وضع اقتصادی
اما تبریک میشه گف
پولی نی
مبارک باشههههههههههه
Mahboob
ali41
حالا چرا خوشحال نیستی اخوی
mehrzad
علیرضا
نمایش یا پنهان متن
(این یعنی خودمون هم 100 سالگیمون اوکی شدهالان که به روزهای اول فکر می کنم یادم میفته چقدر تو جعبه گفتگو با هم بحث می کردیم ها سر رعایت کردن قوانین..
نمایش یا پنهان متن
هنوز هم همینطور...یادمه یه مدت وقتی میومدی تو جعبه گفتگو، میگفتی سلام به دشمنان عزیز..
یه چیز هم که همیشه ازت به یادم خواهد موند کمک تاریخیت به سایت هست که واقعا ترکوند...
نمایش یا پنهان متن
175 یورو ... واقعا که حیرت زد منو وقتی دیدم..نمایش یا پنهان متن
البته من هم یک بار یه شوکولات فازر برات خریدم یادت که نرفتهتولدت مبارک کورش جان...
Holtek
آقا كوروش خيلي مباركه ، خوب كردي كه مي خواي بدنيا بياي ، انشالله صد سال زنده باشي و هي سوال بپرسي
دلشاد
راستی کوروش عزیز چندمین باره متولد شدی
امیدوارم پاینده و سلامت باشی
▧ تصویر در دسترس نیست
garfild
mz56mz
sib
farzane
مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک باشه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
mami
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→